Tanja Sekirnik

Portal 21/12 – portal čiščenja, spuščanja in svetlobe

20. december 2018    489 ogledov

Vstopili smo v izjemno energijsko močno obdobje, ki traja od 21. do 31. decembra in nam omogoča, da spustimo vse, kar nas ne podpira več, kar nam ne služi, kar je toksično …

Energija portala 21/12 je energija čiščenja, zdravljenja in spuščanja. In prav v zadnjih dneh decembra lahko naredimo ogromno s pomočjo portala 21/12. V tem času se lahko popolnoma prečistimo na vseh nivojih, prečistimo lahko vsa naša telesa (od fizičnega pa do duhovnega), vse naše čakre, vsa naša področja življenja. Energija portala nas tudi močno podpre, da oprostimo in spustimo zamere, toksična čustva, neprijetne dogodke. In hkrati nam omogoči, da naredimo prostor za novo.

Najbližji stik z angelskim svetom

Eno največjih daril portala 21/12 je tudi, da nam omogoči najbližji stik z angelskim svetom, zato temu portalu upravičeno rečemo tudi portal svetlobe. Marsikdo ta portal pozna pod imenom Zvezdna vrata, kajti na ta dan se dejansko srečajo Nebesa in Zemlja.

Na dan portala, to je 21. decembra, nastopi tudi energija nadangela Gabriela, ki traja vse do spomladanskega enakonočja. Letos bo energija nadangela Gabriela še posebej usmerjena na zaščito doma in družine. 

Portal 21/12 prinaša v naše življenje svetlobo in prebujenje. Letošnji portal 21.12. je še posebej podprt z energijo, ki neguje družine, dom. Prinaša ogromno miline, varnosti, ljubezni, spoštovanja in zdrave odnose.

Prav tako pa bo njegova energija močno prebujala intuicijo ter prečistila naša prepričanja, vzorce, strahove, navade in negativna čustva.

Obred ob portalu 21/12 – portalu, ki čisti in vnaša svetlobo v vaše življenje:

1.       naredite si topel kakav/čaj/vročo čokolado, da se boste z njim pocrkljali med obredom,

2.       se res udobno namestite (poskrbite, da vam je prijetno, toplo, udobno),

3.       prižgite zlato svečo (če nimate zlate, je lahko tudi bela),

4.       na list papirja začnite pisati vse, kar želite pustiti v 2018, vse, kar vas ne podpira (odnose, dogodke, situacije, skrbi, bremena …),

5.       nato list varno sežgite,

6.       na drug list pa zapišite, kaj želite iz leta 2018 prenesti v 2019,

7.       ta list shranite in ga sežgite 1. 1. 2019.

Portal 21/12 se odpre 21. decembra in je odprt vse do 31. decembra, zato se v tem času povežite z njegovimi močnimi energijami, ki čistijo in zdravijo vse, česar ne želite v letu 2019, ter vaše življenje (vsako življenjsko področje) napolnijo s svetlobo, ki bo gorivo za vaše nove podvige, uspehe in kreacijo.

P. S.: V ta namen sem za vas pripravila tri močne, kanalizirane meditacije:

  • sidranje energij portala 21. 12.,
  • 8 ključev svetlobe, s katerimi boste vnesli svetlobo in prebujenje v vsak delček svojega življenja,
  • iniciacija nadangela Gabriela za zaščito doma in družine.

Kanalizirane meditacije najdete tukaj »

Vse tri meditacije prejmete na svoj e-naslov in za vedno ostanejo vaše, tako jih lahko izvedete večkrat in s tem poskrbite, da resnično prečistite vse, kar vas ne podpira, ter povabite v življenje nove priložnosti.

Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...