Moje Prebujenje
kristalni SPA za dušo, telo in um

3 zahval     2154 ogledov

Tanja Podreberšek Sekirnik je kristaloterapevtka s srcem in dušo, ki že več kot 15 let intenzivno sodeluje s kristali. Pred 10 leti je ustanovila kristalni portal Moje Prebujenje, kjer svoje bogato znanje o uporabi kristalov in kristalne tehnike predaja skozi tečaje, delavnice in individualna srečanja.

Njen glavni namen je, da vas nauči kako kristale pravilno, učinkovito in celovito uporabljati v praksi, da se z njimi maksimalno podprete na čisto vsakem področju vašega življenja. Preda vam kristalne tehnike s pomočjo katerih na hiter, lahkoten in učinkovit način dosežete želene rezultate. 

Tanja ima zelo močno vzpostavljeno povezavo s kristalnimi kraljestvi in kristalno zavestjo, zato je velik del njenega življenjskega poslanstva predajanje informacij kateri kristal je za vas najprimernejši in katera tehnika je najučinkovitejša pri uporabi vašega osebnega kristala za vas. Tanja vam tudi priskrbi visoko kvalitetne kristale, ki so primerni za takojšnjo uporabo.

Kristali so namreč orodje, ki izjemno močno podprejo zdravje, manifestacijo, obilje, harmonizirajo odnose… in skrbijo za sijoč in mladosten videz obraza ter telesa. 

Kristale, delavnice in storitve najdete na: https://mojeprebujenje.com/ 

Na voljo:

Kristaloterapija je zdravljenje s pomočjo kristalov, ki s svojo barvo in sestavino celovito vplivajo na človeka. S pomočjo kristaloterapije ne zdravimo le posledic, ampak gremo vse do vzroka naših težav. Z njihovo pomočjo z lahkoto odpravljamo blokade in zavore v človeku, čistimo in uravnovešamo čakre ter obnavljamo avro. Prav tako z njimi očistimo, zaščitimo in energetsko podpremo življenjski prostor oz. okolje v katerem živimo.

Angelska sporočila  - vaši angeli predajo ljubeča sporočila, ki vam bodo dala prave smernice in prinesla odgovore na konkretna vprašanja v obliki nasvetov, predlogov, usmeritev, navodil ali pobud (angelska sporočila niso napovedovanje prihodnosti ampak so ljubeče, nežne usmeritve kaj je v danem trenutku v naše najvišje dobro).

Angelske energetske slike- so izjemno energetsko orodje, saj so prežete z mogočno angelsko energijo, ki vas izredno močno podpira pri vaših projektih, ciljih, željah, izzivih hkrati pa vas spodbudijo k duhovnemu prebujenju in rasti, tako na duhovnem kot tudi na čustvenem, mentalnem in fizičnem nivoju. Spodbujajo vas, da strmite k doseganju svojega potenciala in vam služijo v vašo največjo korist in vaše najvišje dobro.

Slike imajo izjemno moč zdravljenja na vseh nivojih, saj so:

* prepojene z angelsko energijo,

* obogatene so z esencami ter

* slikane s pomočjo barvne terapije.

Vaša slika vam bo dvignila življenjsko energijo ter dala zagon za nove podvige in uspehe. Zasijali boste v svoji pravi moči, postali boste samozavestnejši, v življenje boste povabili pozitivno energijo in s tem obilje priložnosti, zastavljene cilje pa boste lažje in hitreje dosegali. Hkrati pa bo vaša duša lahko dovolj glasno rekla stop "drami" in zaživela v miru, harmoniji in ljubezni.

Angelska terapija - je terapija, ki jo vodijo angeli in nam pomaga, da začnemo čistiti zastarele vzorce, blokade in travme, ki nas ovirajo na življenjskih področjih. S pomočjo angelske terapije začnemo vibrirati na višjih frekvenca, vedno bolj se zavedamo sebe in ponotranjimo dejstvo, da je naša pravica biti zdravi, imeti partnerja, ki nam ustreza v vseh pogledih, delati delo, ki nas veseli, imeti vse materialne dobrine, ki jih želimo oz. potrebujemo.

Vse naše storitve najdete na: https://mojeprebujenje.com/

Nam želiš kaj sporočiti? 1
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
* Izbrisan
  komentiral 5 leto nazaj
Hvala za inspiracijo, ki vpliva name.

Pošlji sporočilo  |  Moje Prebujenje

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...