Moje Prebujenje
center za osebnostno in duhovno rast; delavnice, meditacije, terapije

1 zahval     759 ogledov

Moje Prebujenje vam z izjemno močnimi a hkrati nežnimi orodij pomaga pri vaši osebnostni in duhovni rasti. Skozi angelske energetske slike in angelska sporočila prejmete smernice, predloge, usmeritve kako naprej. S pomočjo terapij (angelska in kristaloterapija) poskrbimo za vaše fizično, čustveni in mentalno zdravje. Z izvajanjem seminarjev in delavnic pa vam predamo znanje ter vas poučimo o možnosti samozdravljenja.

Prav tako pa smo za vas sestavili izjemne pakete kristalov, ki so vam vseskozi v podporo.

Na voljo:

Angelska sporočila  - vaši angeli predajo ljubeča sporočila, ki vam bodo dala prave smernice in prinesla odgovore na konkretna vprašanja v obliki nasvetov, predlogov, usmeritev, navodil ali pobud (angelska sporočila niso napovedovanje prihodnosti ampak so ljubeče, nežne usmeritve kaj je v danem trenutku v naše najvišje dobro).

Angelske energetske slike- so izjemno energetsko orodje, saj so prežete z mogočno angelsko energijo, ki vas izredno močno podpira pri vaših projektih, ciljih, željah, izzivih hkrati pa vas spodbudijo k duhovnemu prebujenju in rasti, tako na duhovnem kot tudi na čustvenem, mentalnem in fizičnem nivoju. Spodbujajo vas, da strmite k doseganju svojega potenciala in vam služijo v vašo največjo korist in vaše najvišje dobro.

Slike imajo izjemno moč zdravljenja na vseh nivojih, saj so:

* prepojene z angelsko energijo,

* obogatene so z esencami ter

* slikane s pomočjo barvne terapije.

Vaša slika vam bo dvignila življenjsko energijo ter dala zagon za nove podvige in uspehe. Zasijali boste v svoji pravi moči, postali boste samozavestnejši, v življenje boste povabili pozitivno energijo in s tem obilje priložnosti, zastavljene cilje pa boste lažje in hitreje dosegali. Hkrati pa bo vaša duša lahko dovolj glasno rekla stop "drami" in zaživela v miru, harmoniji in ljubezni.

Angelska terapija - je terapija, ki jo vodijo angeli in nam pomaga, da začnemo čistiti zastarele vzorce, blokade in travme, ki nas ovirajo na življenjskih področjih. S pomočjo angelske terapije začnemo vibrirati na višjih frekvenca, vedno bolj se zavedamo sebe in ponotranjimo dejstvo, da je naša pravica biti zdravi, imeti partnerja, ki nam ustreza v vseh pogledih, delati delo, ki nas veseli, imeti vse materialne dobrine, ki jih želimo oz. potrebujemo.

Kristaloterapija je zdravljenje s pomočjo kristalov, ki s svojo barvo in sestavino celovito vplivajo na človeka. S pomočjo kristaloterapije ne zdravimo le posledic, ampak gremo vse do vzroka naših težav. Z njihovo pomočjo z lahkoto odpravljamo blokade in zavore v človeku, čistimo in uravnovešamo čakre ter obnavljamo avro. Prav tako z njimi očistimo, zaščitimo in energetsko podpremo življenjski prostor oz. okolje v katerem živimo.

Izvajamo:

*čiščenje in uravnovešanje čaker s kristali

*obnovo avre s kristali

 

Na voljo tudi izjemni paketi kristalov, ki so sestavljeni iz 3,4, 5 ali 7 skrbno izbranih kristalov in idealno vplivajo na področje za katerega so sestavljeni. Ter eliksirji, za pripravo napitka iz kristalov - voda, ki je obogatena z vibracijo kristalov in mineralov močno spodbudi našo naravno sposobnost samozdravljenja, prav tako pozitivno vpliva na naše fizično telo in psihično počutje, telesu dovaja potrebne minerale in hkrati krepi naš celoten energijski sistem.

 

Vse naše storitve najdete na:

http://angelsarewhispering.com/domov

 

Zvočna kopel v solni sobi - DOPOLDAN

Zvočna kopel v solni sobi - DOPOLDAN

23. oktobra 2018, Ljubljana
Zvočna kopel v solni sobi

Zvočna kopel v solni sobi

23. oktobra 2018, Ljubljana
Delavnica: Izdelava osebnega orgonita

Delavnica: Izdelava osebnega orgonita

30. oktobra 2018, Ljubljana

Pošlji sporočilo | Moje Prebujenje

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.

Lokacija | Ljubljana

PRIJAVI SE  

Komentarji (0)

  Bodi prvi in podaj svoj komentar! S svojim komentarjem dobiš tudi 3 žarke!

Facebook komentarji

Nalagam...