Renata ReaDana

Povezava med Afirmacijami in tehniko Ho'oponopono

piše: Renata ReaDana
21. februar 2017    893 ogledov

Blizu mi je pisanje L.Hay in afirmacije. ┬áOsebno je zame L.Hay ÔÇô afirmacija. Ko sem jo pred cca 10 leti prebirala sem dobila krila. Vsaka njena beseda se me je dotaknila in afirmacije so me navdu┼íile. Vse sem ┼żelela uporabljati in vse zapisati in seveda sem se jih u─Źila na pamet. ┬áPisala in uporabljala vsak dan.┬á Delovalo je nekaj dni in potem je energija afirmacije padla. In izbrala sem drugo afirmacijo in po nekaj dneh je energija te afirmacije padla. Nismo mi ┼íle. Bile so samo besede. Bile so besede, ki se dobro sli┼íijo. Nisem jih ─Źutila. Samo govorila. In nekega dne znanki jamram kako mi afirmacije ne gredo ÔÇô┬╗Ne morem se jih zapomniti┬ź, sem rekla . Pogleda me je in vpra┼íala:┬źPozna┼í tehniko Ho'oponopono? ┬╗┬á Sli┼íalo se je zanimivo in sem isti dan na┼íla na netu skripto in za─Źela brati. Bila sem navdu┼íena, ker je bilo tako enostavno napisano (rada imam enostavne stvari) in za─Źela uporabljati . Uporabljati ┼ítiri ─Źarobne besede,┼ítiri ─Źistilne besede: Ljubim te, ┼Żal mi je, Oprosti mi, Hvala.

Besede sem uporabljala vsak dan. V vsaki situaciji, ker sem ┼żelela ugotoviti kako to deluje. V situaciji, ko sem naletela na blokado ali osebo, ki je v meni prebujala ┬╗negativno┬ź ─Źustvo sem v mislih uporabljala besede: Ljubim te, ┼Żal mi je, Oprosti mi, Hvala. ┬áSem v sebi ─Źutila napetost, ki nara┼í─Źa iz sredi┼í─Źe popka (trebuha) kot lava, ki ┼żeli bruhati in se je dvignila na vrh glave in sprostila. In nisem ─Źutila potrebo po izra┼żanju ┬╗negativnih┬ź ─Źustev samo mir. Mir, ki me je preplavil. Za─Źela sem ┬áte besede intenzivno uporabljati v trenutnih situacijah, ki so v meni prebudili nemir, da se je spremenil v mir. ─îez ─Źas sem za─Źela uporabljati samo besedo: ─îistim ─Źistim ─Źistim - kraj┼ía verzija Ljubim te, ┼Żal mi je, Oprosti mi, Hvala.

In po cca 3 mesecih uporabe tehnike Ho'oponopono, sem za─Źela zopet uporabljati Afirmacije in bila je razlika. ┬╗Posoda┬ź je bila ─Źista (moj um se je s tehniko H ─Źistil) in afirmacije sem za─Źutila, za─Źutila sem besede, ki sem jih izgovorila. Za─Źutila sem namen. In kot ro┼żice s svojo lepoto in mehkobo padale v mojo ┬╗posodo┬ź um in rastle in mi dajale energijo. Energijo, ki se je dnevno dvigala. Enostavno zato, ker sem jih ─Źutila. Zdaj nimam potrebe po u─Źenju afirmaciji, zdaj jih ─Źutim v svojem bitu in povem, kar ─Źutim. Zakaj jih imenujem molitev? Ker pri molitvi smo hvale┼żni. In hvale┼żna sem, da ─Źutim te besede.

 

Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 ┼żarke!
Nalagam...