Renata ReaDana

Povezava med Afirmacijami in tehniko Ho'oponopono

21. februar 2017    928 ogledov

Blizu mi je pisanje L.Hay in afirmacije.  Osebno je zame L.Hay – afirmacija. Ko sem jo pred cca 10 leti prebirala sem dobila krila. Vsaka njena beseda se me je dotaknila in afirmacije so me navdušile. Vse sem želela uporabljati in vse zapisati in seveda sem se jih učila na pamet.  Pisala in uporabljala vsak dan.  Delovalo je nekaj dni in potem je energija afirmacije padla. In izbrala sem drugo afirmacijo in po nekaj dneh je energija te afirmacije padla. Nismo mi šle. Bile so samo besede. Bile so besede, ki se dobro slišijo. Nisem jih čutila. Samo govorila. In nekega dne znanki jamram kako mi afirmacije ne gredo –»Ne morem se jih zapomniti«, sem rekla . Pogleda me je in vprašala:«Poznaš tehniko Ho'oponopono? »  Slišalo se je zanimivo in sem isti dan našla na netu skripto in začela brati. Bila sem navdušena, ker je bilo tako enostavno napisano (rada imam enostavne stvari) in začela uporabljati . Uporabljati štiri čarobne besede,štiri čistilne besede: Ljubim te, Žal mi je, Oprosti mi, Hvala.

Besede sem uporabljala vsak dan. V vsaki situaciji, ker sem želela ugotoviti kako to deluje. V situaciji, ko sem naletela na blokado ali osebo, ki je v meni prebujala »negativno« čustvo sem v mislih uporabljala besede: Ljubim te, Žal mi je, Oprosti mi, Hvala.  Sem v sebi čutila napetost, ki narašča iz središče popka (trebuha) kot lava, ki želi bruhati in se je dvignila na vrh glave in sprostila. In nisem čutila potrebo po izražanju »negativnih« čustev samo mir. Mir, ki me je preplavil. Začela sem  te besede intenzivno uporabljati v trenutnih situacijah, ki so v meni prebudili nemir, da se je spremenil v mir. Čez čas sem začela uporabljati samo besedo: Čistim čistim čistim - krajša verzija Ljubim te, Žal mi je, Oprosti mi, Hvala.

In po cca 3 mesecih uporabe tehnike Ho'oponopono, sem začela zopet uporabljati Afirmacije in bila je razlika. »Posoda« je bila čista (moj um se je s tehniko H čistil) in afirmacije sem začutila, začutila sem besede, ki sem jih izgovorila. Začutila sem namen. In kot rožice s svojo lepoto in mehkobo padale v mojo »posodo« um in rastle in mi dajale energijo. Energijo, ki se je dnevno dvigala. Enostavno zato, ker sem jih čutila. Zdaj nimam potrebe po učenju afirmaciji, zdaj jih čutim v svojem bitu in povem, kar čutim. Zakaj jih imenujem molitev? Ker pri molitvi smo hvaležni. In hvaležna sem, da čutim te besede.

 

Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...