Mandala art in feng shui arhitektura, Mag. SoniaSofia Trošt, slikarka. , eko - feng shui arhitektura

Razstava mandal Sun Sky Sea and the Universe v Ljubljani!

piše: mediji
13. julij 2017    2121 ogledov

Šumenje morja, nežni žarki sonca, nebo neštetih sporočil vesolja. Ko smo na Obali in se prepustimo naravi, nas objame nežna sredozemska sapica, polna optimizma in zaupanja v življenje. V simbolni svet različnih vibracij na zemlji, nebu, v oceanu in vesolju pa nas je popeljala tudi prav posebna razstava mandal Sun Sky Sea & the Universe by Sonia Trošt.

Brezmejna kombinacija barvitih simbolov in oblik

Do 30. septembra je bila na ART EXPO v BTC Cityju na ogled opus slik magistre Akademije za likovno umetnost in Fakultete za arhitekturo Sonie Trošt. 

S svojimi art mandalami vas je popeljala v simbolni svet različnih vibracij okrog nas. Neverjetna kombinacija barvitih simbolov in oblik riše brezmejno doživljanje globin vesolja, strokovnjakinja pa z mogočno eksplozijo barv na platnu predstavlja tiste svetove, ki so očem v realnem okolju mnogokrat nevidni.

Slika različne energetske strukture, nebesne oblike, ki spodbudijo v človeku različne impulze in občutke. Njena slika je preplet barv, oblik, kristalov, peska, različnih naravnih materialov. Gre za vizijo, ki prenaša svet nevidnega v svet vidnega.

Mednarodno uveljavljena umetnica, ki si upa živeti življenje

Podnaslov njenega dela je »my ART. my VISION. my UNIVERSE«, njene slike pa težijo k razsežnosti vesolja, k nebu, soncu, morju, globinam in širinam zemlje, oceanov, zvezd, celotnega univerzuma.

Umetnost in sliko opazovalcu predstavi z drugega zornega kota, ob slikah art mandal pa bomo lahko v živo slišali zvoke morja, globin, pojočih skled, flavte in različnih vokalov vrhunskih glasbenikov. Sonia je strokovnjakinja, ki si upa živeti življenje in izvaja projekte doma in po svetu pod univerzalnim naslovom Ecolife ART.

Razstava vam je lahko odprla pozitiven pogled na svet ter razkrila, kako zvok in frekvenca, ki nas obkrožata, vplivata na čustveno in mentalno stanje človeka. Kako simbolika mandal polni naše energetske centre in vpliva na dvig zavesti.

Ob slikanju ART MANDAL se zavedam, da eksplozija vseh teh barv in oblik potuje po Vesolju. Hkrati je to del mojega Univerzuma, po katerem se sprehajam in plujem vsak dan. V tem vesolju me oblivajo raznobarvni občutki, čutenja, občutja ljudi, sebe, narave in bitij, ki iščejo pravo pot, da se stopijo z Njim ali pa stopijo Ven iz te univerzalne matrice ... in takrat ... se zavejo ... tudi sama se zavem tega veličastja barv, oblik, vrtinca življenja. Upam si Živeti Življenje. Mnogim je to še tuje. Vendar molim in prelivam vse te barve po platnu za Vse nas. Life! Living life! - Sonia Trošt

Razstava mandal: prisluhnimo naravi, prisluhnimo sebi

Kaj nam sporočajo zemlja, nebo, oceani, vesolje?

Narava okrog nas je glasna in pestra, da bi se ji naučili prisluhniti, pa bo s prav posebno razstavo mandal Sun Sky Sea & the Universe poskrbela umetnica Sonia Trošt, ki je v Grand Hotelu Portorož, LifeClass Portorož, na ogled postavila svoj opus slik, s katerimi prisotne popelje v simbolni svet različnih vibracij okrog nas.

Neverjetna kombinacija barvitih simbolov in oblik riše brezmejno doživljanje globin vesolja, mednarodno uveljavljena strokovnjakinja pa z mogočno eksplozijo barv na platnu predstavlja tiste svetove, ki so očem v realnem okolju pogosto nevidni. Slika različne energetske strukture, nebesne oblike, ki spodbudijo v človeku številne impulze in občutke. 

art_grafike_6.jpg

 

Več o EKO MANDALAH preberite tukaj.  

Vir: http://www.ekolife.net/art/
Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...