Višja Vibracija, delavnice, oddaja prostorov, trgovina, duhovna potovanja, založba, razstava

Šamani vidijo skozi svoje srce

8. april 2021    13 ogledov

 Šamani “vidijo” skozi svoje Srce. Šamanska plemena, kot so novozelandski Maori, verjamejo, da je način kako doživljamo fizični svet, pravzaprav projekcija, ki prihaja iz srca posameznika. Maji in pleme Q’ero v perujskih Andih imajo svoje razlage tega osnovnega razumevanja. Njihovi šamani vedo, da je samopomembnost, ki jo ustvari ego, namenjena temu, da ostaja močan srčni portal tako zaprt, da Duh ne more zasijati.

Ego to naredi z zmanjševanjem srčnega portala do točke, da se zapre za duhovni svet. Portali se lahko odprejo šele, ko je dosežena določena amplituda, zato ohranjanje le-te pod določeno ravnjo preprečuje odpiranje. Nizko amplitudo ohranjajo vse znane bolezni: strah, sovraštvo, samopomembnost, depresija, dvom vase, cinizem in frustracija. Zaradi tega ima veliko ljudi srce zaprto večino časa, občutijo tesnobo v prsih in so odrezani od prave poti odrešitve od bolečine in trpljenja – odprtega Srca.

Hvaležnost je tista, ki prepreči te poteze lažne parazitske osebnosti in amplitudo dvigne dovolj visoko, da začne odpirati Srce.

 

Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...