Miran Peterman

Hočeš recept za uspeh?

19. september 2019    38 ogledov

Si že slišal/a za recept za uspeh? Le zakaj bi ga rabili? Vsak človek je unikaten in vsak ima svojo pot. Kaj misliš? 

Vse to je seveda res, vsak je unikaten, pa vendar obstajajo določeni principi, določeni zakoni, ki jim moramo slediti, če želimo doseči nek rezultat!

Poglej, če vprašaš vsako gospodinjo, seveda rada preizkuša različne sestavine in načine priprave jedi, pa vendar so trenutki, ko ni pravi čas za testiranje. So trenutki, ko enostavno potrebuješ najboljši rezultat! Na primer božično kosilo, deset povabljenih sorodnikov, ketere želiš razveseliti z najboljšo verzijo njihove priljubljene jedi. Takrat res ni prava priložnost, da jim pokažeš "rezultat svojega poskušanja" in poveš, da si želel/a testirati nekaj novega. In potem naročite "halo pizza". Ni najboljši scenarij. 

V takih trenutkih potrebujemo zanesljiv rezultat. To pa pomeni, da potrebujemo postopek, ki ga lahko kadarkoli potrebujemo, ponovimo brez napake in bomo vedno dobili isto. Potrebujemo recept. 

Kateri so sestavni deli recepta? Najprej so to sestavine za našo jed ali naš izdelek. Če pozabimo sladkati ali dodati olje, bo rezultat lahko povsem drugačen, kot smo ga pričakovali. Sestavine so zelo pomembne. Ravno tako ni vseeno ali enkrat dodamo belo moko in drugič ajdovo. Če ne verjameš, vprašaj svojo mamo! Lahko pa mi kar verjameš na besedo.

Druga stvar, ki je pomembna je vrstni red. Gospodinja, ki zmeša moko in vodo in jo da v pečico in potem doda surova jajca in olje ter položi pecivo na mizo, je zagotovo inovativna, jedel pa tega zagotovo ne bo nihče. Enako je pomemben vrstni red v naši osebni rasti, partnerskih odnosih, ter razvoju naše kariere ali posla. 

Naslednje pa so okoliščine v katerih vse to delamo. Poznati moramo pravo temperaturo, količino vode, čas obdelave ali dodelave, način pečenja. Seveda lahko eksperimentiramo, kar je celo dobro, vendar pa obstajajo določeni principi, določeni zakoni, ki jim moramo slediti, če želimo doseči nek rezultat. 

-
Recept za Uspeh je del moje nove spletne delavnice "Principi Uspeha", ki si jo lahko ogledaš takoj. Izvedel/a boš tudi: 

  • Kaj je USPEH? Zakaj želimo biti uspešni? Kaj definira naš Uspeh?
  • Kaj je tisto, kar si dejansko želimo, ko hočemo biti Uspešni in zakaj?
  • Zakaj je tako pomembno, kje dobivamo informacije o Uspehu in česa se moramo paziti?
  • Kaj je najbolj pogost razlog, da ljudje ne uspejo? PS. Ni pomanjkanje znanja, informacij ali izkušenj!
  • Dva pomembna PRINCIPA Uspeha, ki nam pomagata oblikovati pravilen odnos, da lahko postanemo uspešni.
  • Zakaj nekateri ljudje uspejo samo enkrat, Uspeha pa ne znajo ponoviti?
  • Katere so sestavine RECEPTA za Uspeh?
  • PET Energijskih STEBROV Uspeha, brez katerih se boste vrteli v krogu, se zaletavali in zelo težko dosegali rezultate!
  • Napake, ki jih ne smemo narediti na naši poti do Uspeha!
  • Moj načrt za Uspeh!

Delavnica bo na ogled samo nekaj dni! Za ogled delavnice potrebuješ računalnik ali mobilni telefon in internetno povezavo! Za ogled delavnice (klikni tukaj >>)

Vir: https://www.miranpeterman.com/delavnice/principi-uspeha-18-9-2019-delavnica/
Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...