Lu Ka

Smo sredi preobrazbe v zavest Enosti

piše: Lu Ka
8. april 2021    63 ogledov

Ko se oseba ali država ali celo celotna planetarna civilizacija zatakne na enem mestu, nas bo Vesolje potisnilo proti naslednji evolucijski stopnji. Vesolje nima drugega cilja, kot da se izkusi skozi vse možne perspektive sebe. In da bi to naredilo, se moramo mi, kot posamezniki in kot kolektivna zavest, razviti v zavest, ki temelji ne samo na ljubezni do sebe, ampak na ljubezni do sebe in do drugih. Ker brezpogojna ljubezen pomeni sprejeti (brezpogojno) vse različne verzije sebe in drug drugega. Ker iz vidika vesolja, je samo ena zavest v vesolju. Vsi smo ena zavest.

Naši duhovni vodniki nas že zdaj vidijo na pragu novega začetka, kajti oni zaznavajo celotno sliko in ne samo ločenih izkušenj, tako kot mi. Iz njihove percepcije je vsaka vojna ali katera koli bolezen le orodje za razvoj in rast.

 To, kar se sedaj dogaja v svetu, ni dobro in ni slabo, je del večjega načrta. V naši človeški naravi je, da rečemo, da je »bolezen slaba« in »zdravje dobro«, ne glede na to, kaj je za vsem tem v resnici. Tema ali svetloba nista cilja vesolja, saj ne gremo v temo ali k svetlobi, oziroma v pekel ali v nebesa, da bi tam ostali. Svetloba in tema sta orodji Stvarstva za razvoj zavesti vesolja. Sta enakovredni silnici, ki nas usmerjata proti nevtralnosti.

Vnebohod na naslednjo dimenzijo ne pomeni, da gremo k svetlobi in stran od teme. Vnebohod je korak ponovne združitve z našim resničnim Jazom. Ne gremo nikamor višje, gremo proti centru, ki je Univerzalna ljubezen. Gremo v mali prostor srca, ki ima Svetlobo brez sence in ljubezen brez sovraštva. Upanishade, eden najstarejših svetih tekstov na Zemlji, govori o Svetlobi, ki je v naših srcih in ta svetloba nima polarnosti

Budistični nauki karme ne govorijo le o dobri in slabi karmi, ampak tudi o nevtralni karmi. Ko lahko vidiš, misliš, slišiš in delaš iz nevtralne zavesti, ko deluješ po principu Bodisatve, boš na poti razsvetljenja. A tudi, če misliš, da si na dobri strani tako imenovane svetlobe, si za nekoga drugega lahko vseeno tema. Iz vidika polarnosti: Tema ustvarja zemljevid, labirint oziroma geometrijo duši za potovanje in ji s tem ponuja razumevanje, kako iti skozi pot. Tema in svetloba sta del iste enačbe, saj brez teme ne bi bilo iskanja svetlobe in brez svetlobe ne bi bilo vračanja v temo.

Metatron, arhitekt te univerzalne matrice, ni temen ali svetel, je oboje. V Metatronovi kocki so tako krogi kot črte, torej ženski in moški del stvarstva. Bog ni moški ali ženska, Buda ni moški ali ženska, prav tako ne Krišna ali katerokoli drugi naziv za univerzalno zavest. Ali, kot je rekel Thoth, “VSE presega kakršno koli definicijo polarnosti” (The ALL is beyond any definition of polarity.)  In to VSE, ali BOG, je v nas, v malem prostoru našega srca in če želimo tja, moramo poiskati to vmesno pot, pot nevtralne karme, pot Srca.

Torej, ko to razumemo, lahko vidimo, da je vse, kar opredeljujemo kot »temno in svetlo«, zgolj orodje za preobrazbo in duhovno rast. Kot človeštvo komaj čakamo, da nas vesoljska ladja reši ali, da se prerok reinkarnira, ali da nas »dobra stran« reši »temne strani«, skratka čakamo, da bomo “rešeni”. Vendar, v vesolju ni dovoljeno rešiti nikogar, lahko se samo podpiramo v svojem odraščanju. Ko se mi preobrazimo, ko svet vidimo iz  perspektive našega višjega jaza, ki na vse in na vsakogar gleda kot na del večjega načrta, se svet spreminja skozi nas.

Svetloba nam vedno prišepne na uho kam iti in kje je naša pot. Če ne poslušamo, nam da tema nov izziv. In zaradi ne sprejemanja sebe in stvarstva kot celote, zaradi predalčkanja na dobre in slabe, začnemo vojne ali ustvarjamo bolezni, znotraj in zunaj nas. Kadar ni duhovne evolucije, vedno prihaja do vojne ali bolezni, saj sami to ustvarimo. Prava revolucija je duhovna evolucija.

Naši vladarji, kralji, predsedniki, premierji, voditelji prav tako niso imuni na univerzalne zakone vesolja. Oni delajo to, kar mi mislimo in čutimo in delamo in kar ustvarjamo, saj vse je in vedno bo naše zrcalo.

Čeprav je težko sprejeti to dejstvo, je človeška zavest po vsaki veliki vojni preskočila nekaj stopenj naprej, kar dokazuje, da če ne bi bilo teme, ne bi bilo niti svetlobe. In zdaj nam ta virus (karkoli že je tu v ozadju), ki v očeh vesolja ni ne dober in ne slab, govori, da se moramo v kratkem času zelo spremeniti. Virus je katalizator sprememb in nas opozarja, da se mora celoten svet združiti, da ni časa za politične igre ali pogrevanje starih zgodb, saj to počnemo zadnjih 13.000 let. In tukaj sploh ni pomembno, kaj je Ves ta čas ista igra, mi proti njim in vedno je na drugi strani nekdo, ki je ogledalo naše zavesti. Nekega dne bo treba nehati in se pogledati v ogledalo. Mogoče se bo to zgodilo šele tistega dne, ko ne bo več druge možnosti, kot to, da postanemo ena človeška rasa.

Vesolje nas ne razvaja, saj nam daje naloge rasti. Lahko odrastemo, se spremenimo v novo zavest ali pa se uničimo in začnemo znova – izbira je naša. Življenje je itak večno in vesolje je ogromno. Če smo še vedno zaljubljeni v naše stare paradigme in če še vedno definiramo svoj večni jaz samo na podlagi države v kateri živimo, barve kože, starosti ali katere koli druge družbene, materialne, verske ali finančne norme, ki jo imamo začasno, nam bo v prihodnosti zelo težko.

Smo ENA zavest in to je največje spominjanje, ki ga lahko imamo. Zato starodavni skrbniki modrosti iz Jukatana pravijo: “Ti si jaz in jaz sem ti.” (In La’kech, a’la kin, Maji). In: “Vsi smo si v sorodu.” (Mitakuye Oyasin, Lakota). V tebi vidim božansko, tako kot v meni in čas je, da zaživimo to resnico.

Če smo še vedno v igri mi proti njim, smo v igri polarnosti kot žrtev. Ko vidimo, da smo mi tudi oni, izstopimo iz igre, saj ne smemo pozabiti, da tisto kar presojamo, ustvarimo. Vse vojne, politični nemiri, nesreče in bolezni so tu, da nas naučijo, da se moramo SPREMENITI. Zemlja ne izbira strani levi, desni, sredinski, zgornji, spodnji, ona le varuje življenjsko ravnovesje.

Hvala, ker ste to prebrali.  Čas je, da vstopimo v majhen prostor SRCA

Vzemite si trenutek, zaprite oči, položite roko na srčno čakro in začnite ritmično dihati. Začutite ljubezen do matere Zemlje, ljubezen do očeta Neba in ljubezen do sebe. Zavedajte se, da ste skozi Srce povezani z življenjem vsepovsod in da vas vse Stvarstvo podpira in ljubi. 

Na ta način boste ustvarili uravnoteženo vibracijo v svojem telesu in v svetu.

Dobrodošli na Zemlji. Dobrodošli v spominjanju sebe.

Deli svoje mnenje! 1
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
Karina
  komentiral 10 mesec nazaj
Nalagam...