Renata ReaDana

Kaj nam prinaša leto 2017?

4. januar 2017    6136 ogledov

Povprašala sem karte (damahura) in angelski tarot, kaj nam svetujejo za leto 2017. Pravijo, da nas bo spremljal nadangel Mihael. To pomeni, da bomo vse leto imeli njegovo podporo moči in zaščite. Molitev usmerimo k njemu in prosimo ga za vodstvo.

Januar, mesec druženja in pobude

Želi bomo uspeh. Sanje se nam bodo uresničile in s tem se bo prebudila motivacija za nadgradnjo ciljev in želja. Pogum nas bo spremljal, zato ga izkoristimo. V ospredju naj bo tudi druženje s prijatelji.

Februar, mesec sprememb

Končali bomo projekt in s tem potrdili občutek zaupanja v višje dobro. Želja po nadaljevanju poti se nadaljuje. Spremembe prinašajo osebno rast in spoznanje, kaj zmoremo in kje so naši potenciali.

Marec, mesec ljubezni

Ljubezen do sebe. Posvečali se bomo osebni rasti. Želja po spoznavanju svojih potencialov bo naraščala. Molitev, meditacija in narava bodo v ospredju. Zastavljali si bomo vprašanja: Kdo sem?  Kaj lahko storim, da bo svet boljši?

April, mesec priložnosti

Bo mesec močne energije in počutili se bomo, kot da potrebujemo boj za dosego cilja. Imejmo odpre oči in bodimo pripravljeni na skok v neznano.

Maj, mesec obilja

Pretok obilja na vseh ravneh. Možnost napredovanja ali spremembe na poklicni poti. Izboljšanje zdravja.

Junij, mesec počitka

Po uspešnih mesecih si zaslužimo počitek pred novimi podvigi. Ples, veselje in radost bodo v ospredju. Namenite si uživanje in oddih za telo, dušo in srce.

Julij, mesec sodelovanja

Dela bo veliko in vse bo potekalo po načrtih. Treba bo nekoga prositi za pomoč. V težkih trenutkih nam bodo prijatelji z veseljem ponudili ramo in podporo. Namenimo čas telovadbi oz. gibanji.

Avgust, mesec hvaležnosti

Delo je dobro opravljeno. Zahvalimo se za vse, kar se nam dogaja, in več časa preživimo doma in med domačimi. Možen je obisk daljnih sorodnikov ali prijateljev.

September, mesec zmage

Prejeli bomo novico, ki nam bo narisala nasmeh na obraz. Uresničila se nam bo želja. Gremo naprej. Dobro je krepiti imunski sistem. Namenimo čas gibanju in dihanju.

Oktober, mesec dela

Polno bomo zaposleni. Ljudje brez zaposlitve se zaposlijo s pomočjo ljudi, ki jim zaupajo. S pomočjo svetovalcev bomo vlagali denar oz. opravili večji nakup (nepremičnine).

November, mesec rasti

Ozrli se bomo nazaj in ugotovili, da je za nami uspešno leto. Možno je javno priznanje ali nagrada od večje skupine ljudi. Na ravni osebne rasti bomo stopili stopničko višje.

December, mesec sreče

Dogajale se bodo spremembe, ki bodo za nas pozitivne. Imeli bomo občutek, da vse poteka po načrtu. Vsak cilj bo dosežen z lahkoto. Namenimo čas dihanju in tišini. Vsak dan bodimo v tišini vsaj pet minut.

Celotno leto bo v znamenju ognja

Zadeve se bodo manifestirale na vseh ravneh in na nas je, ali bomo to izkoristili ali čakali na 'boljše' čase. Zastavimo si visoke cilje. Usedimo se na prestol in si dovolimo stopiti zunaj okvirjev. Energija nas podpira. Čas je, da se staro (vse, kar nas ovira) zažge – poslovi od nas in začnemo nekaj, kar je 'naše'. Sledimo srcu.

Molitev za leto 2017

Hvala za čudovito izkušnjo. Odločil/-a sem se, da bo to leto moje.

Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...