Emily  Enveritas

Sporočilo za maj: kar boste sedaj sejali, to boste želi!

1. maj 2017    3692 ogledov

April je bil najugodnejši čas, da smo prisluhnili sebi in začeli potrebne spremembe. Za marsikoga so bili nepričakovani preobrati, zastoji, izzivi bolj muhasti kot vreme. Toda tako kot dež daje možnosti, da se življenje po njem bujno razraste in razcveti, tako so tudi te spremembe še kako pomembne in predvsem – potrebne.

Vse težave, v katere ste morda zabredli, so zgolj zrcalo

Kot da bi vam prijazen učitelj pokazal, kje na vašem vrtičku sreče so še kamni in plevel. Da jih lahko odstranite.

Zakaj sedaj je čas sejanja

Če ste dobro pripravili svoj vrtiček, če imate dobro seme, boste imeli tudi obilno žetev. Priprava vrtička pomeni, da ste prepoznali svoje osnovne strahove in omejujoča prepričanja.

Kaj vas najbolj meče pokonci, katere težave se vam najpogosteje ponavljajo?

Vprašajte se, le kakšno prepričanje bi lahko imela oseba, ki ima te težave? Ker svojih najglobljih prepričanj ne moremo videti, nam jih kaže življenje s tem, kako živimo in kaj se nam dogaja.

Skoraj vse naše okoliščine so posledica notranjih nezavednih prepričanj.

Te delujejo kot operacijski sistem pri računalniku. Ne vidimo ga, vendar ne moremo storiti ničesar brez njega ali mimo njega. In ker pri drugih vedno tako hitro najdemo rešitve, lahko tudi zase vidimo jasnejšo sliko, če se pogledamo od zunaj. Obstaja veliko različnih načinov, s katerimi lahko takšna negativna prepričanja prepoznate, primete za vrat in jih odločno brcnete iz svojega vrtička. Semena so vaše odločitve in cilji.

Maj vas vabi, da zasejete svoje najbolj goreče želje in najsmelejše načrte

Najodličnejša semena. Če verjamete, da si zaslužite, da vam je namenjeno in da zmorete, potem zavihajte rokave in delujte! Semena bodo obrodila v skladu z vašimi prepričanji in delovanjem. Če globoko znotraj sebe ne verjamete, da ste vredni uspeha, bo tudi vaš vrtiček obrodil, toda sadeži bodo piškavi in pridelek majhen.

Energije v maju podpirajo:

1. Spremembe v domu:

To je idealen čas za nakup stanovanja, hiše (doma), selitev in notranjo opremo.

Urejate kakšno dokumentacijo glede nepremičnin? Kar pogumno, predvsem po 10. maju. Maj je odlično obdobje za opremljanje doma, za adaptacije, estetsko izražanje, pa tudi za druženje s prijatelji in družino.

Sedaj boste lahko z manj napora zgladili morebitne konflikte ter izboljšali odnose (seveda, če ste pripravljeni odnose reševati na nov, drugačen način, s spoštljivo medsebojno komunikacijo, in ne boste zgolj trmasto vztrajali pri svojem prav). To je čas druženja, sodelovanja in medsebojne pomoči.

2. Ljubezen:

Prvi štirje meseci tega leta so marsikatero zvezo postavili pod vprašaj. Za neporočene, ki ste odnose poglobili, je maj dober čas za poroko, za ustvarjanje resne partnerske zveze, doma in družine. Samski – čim več v družbo, nasmeh na obraz in morda kmalu več ne boste samski.

Če razmišljate o prekinitvi razmerja, vam svetujem, da počakate z odločitvijo. To ni čas ločevanja, to je čas reševanja. Čas, energija in izkušnje, ki jih boste pri tem pridobili, vam bodo dobesedno spremenili prihodnost (ne glede na izzid obstoječega razmerja).

3. Napredovanje na poslovnem področju: čas je za akcijo.

Delujte! Podjetniki ste lahko drzni pri novih podvigih. Čas je, da odločno popeljete svojo ladjo uspeha na ocean priložnosti. Če boste ostali v varnem pristanišču, vas bodo dobre možnosti obšle.

Niste podjetnik? Nič hudega. Kaj vam preprečuje, da si ne ustvarite dodatnega vira prihodkov? Saj lahko ob službi počnete še marsikaj prijetnega, zanimivega in tako zaslužite dodatne evre. Če veste, s čim bi se želeli ukvarjati, se tega kar pogumno lotite. Če nimate nobene ideje in vidite kup ovir za svoj uspeh – prosim, poiščite si nekaj ali nekoga, ki vam bo pomagal pri očiščenju te stare navlake. Škoda je vašega življenja, da bi se predolgo vrteli v krogu ali zaradi občutka nemoči obtičali na odstavnem pasu življenja.

Ne pravijo zastonj maju mesec obilja. Toda če ne boste ničesar sejali, tudi obilja ne morete pričakovati, kajne?

4. Osebna urejenost

Pogosto dajemo prednost vsem drugim pred seboj in svojimi potrebami. Ne glede na to, ali potrebujete ali ne – razvajajte se. Pojdite na masažo, h kozmetičarki, k frizerki, zobozdravniku … Uredite se.

Ta mesec vihti dirigentsko palico nad energijami boginja lepote in ljubezni

Kadar ne upoštevamo njenih zahtev po lepoti, se zna spremeniti v pravo furijo. Zato se do sebe obnašajte kraljevsko.

Želim vam veliko ljubezni do sebe. Veliko nežnosti in prijaznosti. Tako do sebe kot do drugih. Zavedajte se, da je ljubezen nežna energija, ki jo grobost najhitreje odžene.

Srčni pozdrav, Emily Enveritas

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...