Renata ReaDana

Spročilo za 2019

27. december 2018    97 ogledov

Leto 2018 Hvala…

Hvala za čudovito popotovanje in izzivov, ki si mi jih ponudil in hvala za podporo, da sem to lahko izpeljala. Da si mi pokazal smer, a hkrati si mi dovolil, da raziskujem in rastem. Spoznala sem, da se popotovanje nikoli ne zaključi, kljub začetnemu cilju, se ne zaključi. Potrebno je iti naprej in dovoliti, da se razvije v najvišje dobro vseh. Ja vsi smo celota. To sem se učila in še se učim.

Ja prihaja 2019 leto, kjer ni prostora za popravke, za izgovore in ne za čakanja. Enostavno bo potrebno iti naprej. Iti na vlak in se odpeljati v mesto, kjer je za nas v danem trenutku najbolje. Želje vedno bodo, a dovoliti jim, da se razvijejo v smer najboljšega za nas. Da slišimo srcem in da čutimo.  Nekaj bo notranjih bojev – na vprašanje: Ali je to le potreba/navada ali je nuja?

Finančno bo leto ugodno v prvih treh mesecih, avgust, september.

Zdravje bo nujno, pometanje pod preprogo ne bo šlo. Pogledati kaj se točno dogaja z nami in se lotiti dela na sebi. Telesno. Popaziti kaj jemo in koliko.

Leto bo odločno za razreševanje starih vzorcev, zamere, prepričanj, dvomov. Vsak ? dobi svoj odgovor.  Veliko bo vračanja v preteklost, karma, pretekla življenja. Povezovanja s svojimi vodniki, angeli – samim seboj.

Čas novih izobraževanj. Potovanj v daljne kraje. Biti sam seboj.

Selitve v večje prostore in napredovanja.

Leto 2019 bo tako kot vsako leto posebno, ker je samo eno leto 2019.  Obarvano z zlato barvo – obilja. Obilja ljubezni, hvaležnosti, podpore, zdravja, sprejemanja, tolerance, dajanja…..in še in še

Izkoristimo vsak dan tako, da kreiramo čarobne čas…

Pišimo Cilje, Želje in Hvaležnost…in ko to naredimo imamo »pogum« narediti korak naprej…podpora Vesolja je…le predajmo se….

SREČNO…

 

Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...