Romana Črček

Srečno Novo Leto - 2017 je leto neskončnih možnosti, obilja in ljubezni

31. december 2016    1561 ogledov

Danes želim z vami deliti zanimive in navdihujoče informacije. Ponovno smo dobili priložnost, da ne samo spremenimo našo realnost na bolje, temveč smo pozvani da v njej tudi aktivno sodelujemo.

Ponovo je čas za AKCIJO :)

Čas, da staro leto in vse tegobe pustimo v preteklosti in se podamo v nove začetke, v nove energije brez starih bremen. In to lahko najbolje naredimo danes, ko se lahko vključimo v masovno energijo radosti in veselja.

Danes je zadnji dan v letu 2016 in kot tak, eden najmočnejših dni za ustvarjanje nečesa boljšega. Odprt je portal božanske manifestacije in energije vesolja nas močno podpirajo pri našem ustvarjanju in transformaciji želenega. Vsi danes po celem svetu dobesedno plavamo v energijah luči, ljubezni in manifestacije. Skupaj lahko vsi ravno danes naredimo veliko spremembo ne le zase, temveč za cel svet, saj nas močno podpirajo tudi energije vesolja.

Z velikim navdušenjem vam prinašam sporočilo za uglasitev z energijami ljubezni, luči, ravnovesja, miru, harmonije, blaženosti in manifestacije. Današnji velik dogodek prinaša s seboj možnost, da manifestiramo vse tisto, kar še ni manifestirano in da se vsi tisti, ki so imeli občutek "ujetosti" na svoji poti ponovno uskladijo in uravnajo z najbolj briljantnim načrtom, ki ga ima za njih njihov Višji Jaz in kolektivna zavest JAZ SEM.

V naslednjih nekaj tednih se bo zgodil masovni časovni premik za vse nas - kaj to pomeni?

Govorimo o časovnih premikih, ki se bodo dogajali v ozadju vsakdanje realnosti. Ko se nam bo ponudila priložnost, da dvignemo vibracijo svoje zavesti za oktavo ali dve in tako ustvarimo zase boljše življenje. Imamo izbiro... lahko nadaljujemo po poti, ki nam je znana ali pa ustvarimo nekaj boljšega in dvignemo svojo vibracijo. Dan, ko lahko naredimo ta velik korak in premik na novo frekvenco, kjer nas podpirajo vesoljne energije, je danes - zadnji dan v letu 2016 (31.12.2016). Danes lahko maksimalno izkoristimo pozitivne vesoljne energije, ki jih bodo soustvarjale množice ljudi po vsem svetu. Pozitivne energije, katerim je danes izpostavljen naš planet, nam vsem omogočajo velike preboje na bolje. Ne samo za nas same, tamveč tudi za planet Zemlja in vse prebivalce na njem.

Danes, na večer praznovanja prehoda v Novo Leto, ogromno število duš po vsem svetu vstopi v frekvenčno pasovno širino, ki jo poznamo kot ekstaza, veselje, sreča, občutek blaženosti in pozitivnosti. To so vse višje vibracije, na katere se lahko priključimo in manifestiramo nekaj boljšega.

Danes lahko to energijo uporabimo za velik preboj ne samo v svojem življenju, ampak tudi za preboj na višjo vibracijo celotnega planeta - kako lahko to naredimo?

To je trenutek, ko se povežete v energetski bazen sreče in pričakovanja novih začetkov z vsemi ljudmi po svetu in na ta način ustvarite premik sedanje realnosti na novo pot.

Tisti, ki ste bolj domači v energijah in časovnicah, boste to naredili spontano. Za vse ostale pa je tukaj opisan način. Vedite, da ni pravega ali napačnega načina. Že samo vaša namera, da se to zgodi, da vašemu Višjemu Jazu dovoljenje, da to ustvari za vas.

Najprej preprosto napišite vse, kar želite, da se vam pojavi v vaši fizični realnosti. Česa želite več v vašem življenju in česa želite manj. Ko vse to zapišete, si vzemite nekaj časa, da se sprostite in poglobite vase. Lahko z meditacijo, dihanjem ali katerokoli tehniko sproščanja... način ni pomemben. Lahko si prižgete mirno glasbo in prižgete svečko,... ali pa ne. Karkoli vas sprosti in poveže z vami samimi.

Nato dajte namen v mislih ali na glas, da ste združeni z energijsko frekvenco vseh, ki praznujejo Novo Leto. Dana vam je možnost, da se povežete z vsemi dušami, ki vibrirajo na frekvencah veselja, radosti, svobode, miru, harmonije, ljubezni, svetlobe, lahkotnosti bivanja, obilja in manifestacije. Ko se povežete s to masovno frekvenco radosti in ljubezni (in vedite, da takoj ko ste dali namen, ste že povezani), ki jo oddajajo vse te duše po svetu, se bo le ta pretakala tudi skozi vas v središče Zemlje. Ko začutite to energijo, ki preplavi vaše telo, se osredotočite na vaše srce in dovolite, da vas vaš Višji jaz poveže z osrčjem našega planeta. Ko ste povezani v teh energijah, si predstavljajte vaše idealno leto. Ne v umu, temveč v srcu začutite, kako bo izgledalo, kaj vključuje... Ne pozabite na radost, veselje, ljubezen, mir, harmonijo, zdravje, obilje, luč, ravnovesje in manifestacijo. Že same besede po sebi nosijo močno vibracijo in ko jih izgovorite potiho ali na glas, dvigujete svojo frekvenco.

Ko ste tako v srcu ustvarili novo realnost, jo zasidrajte v središču Zemlje, nato pa samo spustite in se zahvalite energijam za vso podporo. Vaša nova realnost je bila ustvarjena in bo kmalu postala vaše realnost tudi v fizičnem svetu. Nič več ne dajajte energije temu, le ostanite vibracijsko usklajeni s to novo realnostjo. Nič več ne silite, ne forsirajte in le prepustite. Bolj, ko se fokusirate na to in ponavljate vsak dan, bolj odbijate. Manifestacija v 5D je drugačna kot v 3D. Zato stare metode ne bodo delovale. Tu e bodite energja tega, kar si želite pritegniti v vaše življenje.

Kadarkoli boste imeli občutek, da ste padli v vibraciji, le pomislite na radost in ljubezen in vaša frekvenca se bo zopet dvignila.

Želim vam, da si ustvarite najboljše leto do sedaj...

Čudovito Silvestrovanje in vse dobro v letu 2017 vam želim!

Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...