Renata Damiš

Tarot energijska napoved: 11. - 18. 9. 2023

11. september 2023    310 ogledov

Energije tega tedna nas bodo spodbujale k akciji in delovanju. Čas je za rast in spremembe v naših življenjih.

Karta preporod

Karta preporod nakazuje, da se v naših življenjih razvija nekaj novega, če si bomo to le dovolili, ne glede na to v kateri fazi se trenutno nahajate. Lahko ste kot zdolgočasena in zaspana kamela na sliki, ki čaka, da se bo nekaj zgodilo samo od sebe ter s prstom kaže na druge ali se uporniško kot lev borite za svojo resnico in svoja prepričanja. Nazadnje v nas vznikne nedolžen in spontan otrok, ki se ne podreja, niti ni uporniški, ampak je zvest svoji lastni biti.

Ne glede na to v kateri fazi svoje poti se trenutno nahajate pa Univerzum sporoča, da je čas preprosto dozorel.

Pripravljeni ste podeliti svoje darove in talente, svoje notranje bogastvo, svoj sok. Niso več potrebne nikakršne predpriprave, niti naprezanja, niti čakanja. Vse kar morate storiti je, da se sprostite na mestu in dovolite, da se preprosto zgodi. Karte nakazujejo, da bo korak naprej lahkoten, v kolikor bomo delovali iz te energije. 

Vedno imamo izbiro!

Ko se soočamo s težavnimi razmerami v naših življenjih, imamo vedno izbiro. Lahko smo polni odpora in poskušamo najti nekoga ali nekaj, kogar krivimo za svoje razmere ali pa se spoprimemo z izzivi in rastemo. 

Čas je, da iz semen, ki smo jih posadili napravimo vidne spremembe v zunanjem svetu, da zacvetimo, aktiviramo našo energijo, si upamo ter se premaknemo. 

Stopi v akcijo v svojem ritmu in si daj čas, a deluj!

Univerzum nas kliče k vidnosti in k temu, da pogumno stopimo v svojo vizionarsko energijo in pokažemo, kar smo do sedaj skrivali.

Čas je za spremembo in akcijo, stvari bodo stekle.

Kljub temu pa lahko pričakujete, da bo sprememba vseeno tristopenjska, odvisno od vaše osebne notranje faze, v kateri se trenutno nahajate, saj vsaka stvar vendarle potrebuje svoj čas, da se udejanji v fizičnem svetu. 

 

Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...