Renata Damiš

Tarot energijska napoved: 2. – 8. 10. 2023

2. oktober 2023    314 ogledov

Za teden, ki je pred nami smo dobili eno najmočnejših kart in hkrati eno izmed najtežjih, Projekcije in Novo vizijo. 

V zraku bodo zelo močne in intenzivne energije, ki nam bodo omogočale kvantne preskoke naše realnosti, velike energijske premike in močne dvige zavesti, ki bo naraščala v nas. Občutja, ki so nas do sedaj nemara puščala v negotovosti in tavanju v temi, se bodo pričela razblinjati. Maske, iluzije in tančice skozi katere gledamo ta svet, bodo padale. Stvari se bodo pričele razjasnjevati, kar je bilo do sedaj skrito in nedostopno našemu umu, tako da nismo zlahka zmogli videti resnice, se bo jasno odprlo pred nami in se skristaliziralo. 

Vsak izmed nas gleda v ta svet skozi lastne oči in skozi lastne travme, zaradi katerih zelo težko slišimo in vidimo realno sliko.  Vse kar vidimo je zgolj odsev in lastna projekcija našega uma. In svetov je toliko, kolikor je umov, kajti vsak um, vsak izmed nas,  živi v svojem lastnem svetu.  

Ko v svet zremo skozi naše lastne umske projekcije, je skušnjava kazanja s prstom na druge in iskanja krivca zunaj nas lahko velika.  Ko ugotovite, da v vas nastaja sodba o drugem, obrnite perspektivo in se vprašajte ali tisto, kar vidite v drugih, nemara pravzaprav ne obstaja v vas samih? 

V tem tednu nas bodo energije  vodile k samorefleksiji, dvigu naše lastne zavesti in samoodgovornosti. Koprena iluzije, ki nam je preprečevala zaznavati resničnost, kakršna je, bo začela pregorevati. V nas se bo rojevala nova in večja verzija, ki bo presegala vse omejene umske okvirje, v katerih smo bivali do sedaj vse življenje, skozi vse različne inkarnacije. Na zemljo se bodo v tem tednu sidrale izjemne kode svete geometrije in izjemno močne sile Univerzuma, ki bodo v nas odpirale nove brezmejne življenjske dimenzije, ki jih do sedaj z našimi fizičnimi zemeljskimi čuti nismo mogli zaznavati ter nam omogočale izjemne osebnostne preboje. 

Če kdaj, potem je v tem tednu resnično napočil pravi čas in priložnost, v katerem se lahko iskreno vprašate ali že živite svojo lastno verzijo, kakršna ste si vedno želeli biti in če je še vedno ne, se iskreno vprašajte  kakšna najboljša verzija sebe si resnično želite postati ter vse svoje sile naperite k tej svoji novi viziji.   

 

 

Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...