Renata Damiš

Tarot energijska napoved tedna (20. - 27. 11. 2023)

20. november 2023    317 ogledov

Za teden, ki je pred nami smo kolektivno dobili prekrasno sporočilo božanstva Ganeše – boga uspeha, premagovanja ovir in modrosti, ki je eno najbolj priljubljenih in najbolj čaščenih božanstev v hinduistični religiologiji in tradiciji. Kadarkoli se pojavi Ganeša, božanstvo, ki ima glavo slona in telo človeka, se lahko nadejamo sreče, saj  Ganeša predstavlja srečno znamenje. 

V tednu, ki je pred nami se nam obetajo odstranjevanja ovir, zaščita in vodstvo. Nakazujejo se spremembe energij, saj prehajamo iz znamenja prodornega in globokega škorpijona v znamenje optimističnega in odprtega strelca. 

Karkoli je zaviralo vaš napredek ali vam ni dovolilo, da bi se pomaknili naprej, se bo kmalu razrešilo. Ovire bodo odstranjene, pričakujemo lahko voljo in optimizem za nove korake naprej. Naša načrtovanja in planiranja bi v tem tednu lahko obrodila sadove. 

Zavedeli se bomo, da se vse zgodi z razlogom in da so bile vse blokade s katerimi smo se spopadali, vse ovire, vse misli in umske blokade iz katerih do sedaj morda nismo videli rešitve, pravzaprav darilo vesolja, božansko posredovanje. Čas in okoliščine nam prej niso bile v korist, naši napori bi se lahko končali z razočaranjem in uspehom, saj v vsem vesolju deluje božansko načrtovanje časa. 

Pot bo zdaj prosta, trenutki pa pravšnji. V tednu, ki je pred nami bo zelo pomembno opazovati in nadzorovati svoje misli. Mislite samo na tisto, kar si želite in ne na to, česar se bojite. Vaše misli niso nevtralne in v vašem življenju učinkuje in oblikuje vašo prihodnost prav vsaka misel. Zato ste v tednu, ki je pred nami še posebej naprošeni, da ste previdni in zadržujete v sebi samo pozitivne misli, saj bodo spodbudile pozitiven pretok energij, vaš višji potencial  in lažje sprejemanje daril, ki nam jih v tem tednu prinaša Ganeša. 

Vaša afirmacija tega tedna je: varuje in vodi me višja sila. Kadar je pot zablokirana, to vzamem kot znamenje za to, da moram počakati. Zahvaljujem se za božansko posredovanje. Ko je pot prosta, se zlahka pomaknem naprej. Vse, kar se zgodi oziroma se ne zgodi, je v moje najvišje dobro.

Večer s kartami, 21. 11. 2023

Po dolgem času ponovno dobrodošli na večernem druženju s kartami, ki bo potekalo virtualno preko Zooma ( potrebujete računalnik ali novejši prenosni telefon) v torek, 21. novembra 2023, od 17.00 do 18.00 ure, na katerem boste dobili kratek vpogled in uvid v določeno situacijo vašega življenja, v kateri se trenutno nahajate.

Vpogled je namenjen vsem tistim, ki ne potrebujete poglobljenega celostnega daljšega intuitivnega svetovanja, v katerem pogledamo vsa področja, ampak vam je dovolj samo hiter vpogled v vašo eno situacijo in kratek odgovor na eno vprašanje oz. eno področje vašega življenja, na katerem potrebujete usmeritev in uvid, da boste lažje napredovali naprej po poti vašega poslanstva in vašega dušnega načrta. Z nami bo vaše duhovno vodstvo, ki vam bo predalo vaše sporočilo, ki ga morate slišati.

Kako se pa tebi zdi? 1
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
Tatjana
  komentiral 7 mesec nazaj
Hvala
Nalagam...