Karmen Plavčak

Tedenski numerološki namig 4. - 10.12.2017

4. december 2017    909 ogledov

Pred nami je “nova paleta” iger energij, ki nas bodo spreminjale. In kako se z njimi igrivo spogledujete vi? Pomembno je, da jih ne vzamete preresno, prelahkotno pa tudi ne. Potrudite se in jih upoštevajte, bodite spoštljivi do njih in lahko boste videli,  kaj vam novega prinašajo.

Delovni teden čaka na vas. Teden bodo razvijale energije dela, reda, discipline, vztrajnosti, kreativnosti, poguma in močne volje. V tem tednu bodite bolj usmerjeni v vaše delo, službo, posel. Veliko stvari boste imeli priložnost dokončati, veliko boste storili. Tudi naloge, ki so že dalj časa ostale nedotaknjene. Ker boste razvijali svojo praktičnost v višave, bo za vsakega izmed vas izjemno priporočljivo, da popazi na izgorelost telesa.

Načrtno si vzamite čas tudi za druženje in sprostitev, da sprostite vsaj nekaj stresa. Iz vas bo vrela sistematičnost, zanesljivost, vredni boste zaupanja, še posebno na področjih, kjer bodo vaše podrobnosti, prišle do izraza. Se pravi odprite se energijam, ki v vas prebujajo tisti del, ki je izjemno točen, natančen in praktičen brez primerjave. V nekaterih primerih praktične narave boste delovali izjemno potrpežljivo. Ko pa bo šlo za primere bolj intelektualne ali duhovne narave pa vam bo zmanjkovalo potrpljenja. 

Pred vami je aktiven, deloven teden

Ne boste se mogli upreti energiji, ki bo v vas spodbujala precejšnjo dinamiko dela in razvoja. Vse česar se boste dotaknili boste popeljali v rutino. To je na eni strani zelo dobro, saj boste imeli priložnost videti, kako ustvarjate praktičnost in trdnost svojih temeljev. Počutili se boste varnejše. Veliko energij boste znali samoumevno prizemljiti, za druge pa bo potrebno razumevanje in potrpežljivost. V življenju ne gre vse naenkrat, sploh pa ne kadar je to plod vaših trenutnih mislih. Seveda se veliko stvari zgodi v trenutku na enkrat, ponavadi veste, da je ta uspeh posledica predhodnega dela, časa in vlaganje energije v določen cilj. Ni pomembno ali ste nanj delovali podzavestno ali zavestno.  Zelo pomembna je pozitivna naravnanost na vsakem koraku. Če se zato odločite, bo tudi to postalo vaša rutina in boste negativne energije “z levo” roko preobrazili v pozitivno smer in tako pridobili pozitiven rezultat oz. uresničen cilj.

Učite se prepuščati naključju, bodite bolj spontani, včasih pretirano načrtovanje bolj škoduje kot koristi. Pomebno je, da se znate v vsaki situaciji dobro organizirati in tako uresničiti vaš cilj. Uporabite praktičnost in natančnost tudi na področju duhovne prakse. Čakajo vas zanimivi uspehi.

Energije bodo podpirale vaš uspeh

V tem tednu bo izjemno pomembno, da se boste držali sistematičnosti in ne boste prehitevali dogodkov. Retrogradni merkur vas bo opominjal na stvari, dejanja, ki jih morate narediti, urediti, se pravi uravnovesiti tudi na energijski ravni. Merkur bo zahteval svojo energijo, saj je ni dobil v času, ko je bil v direktnem gibanju. Učili se boste, stabilnih, trdnih korakov na vseh področjih in potrpežljivo gradili, pleminitili vaše temelje. Bodite usmerjeni v sveoje delo, delovno okolje, morda boste začutili, da se morate ukvarjati z odnosi. Razrešite jih z jasnimi mejami in kompromisi, nikar pa preveč pozornosti ne posvečajte globini. To boste delali v času, ko vas bodo energije na tem področju bolj podpirale. Zdaj bo pomembno delo, praktičnost, vaše ideje se morajo izraziti na fizični ravni.  

Ob ustvarjanju rutine vašega vsakdana, pa bodite pozorni na vaše vizije, ki se vam pojavljajo v vaših mislih. Imajo poseben pomen, saj se počasi sidrajo v vaše okolje. Sidrajo se z namenom, saj imate sposobnost, da ugledajo luč sveta. Nekateri boste ta pritisk energij močno začutili, spet drugi pa boste plavali s tokom rutine. Želeli boste ustvariti dobro osnovo za prihodnost, morda na trenutke delovali kot “buldogi” in stvari ne boste spustili vse dokler ne bodo dokončane. Pozitivne posledice dela v tem tednu bodo vidne v naslednjem obdobju.

Pred vami je ugodno obdobje za celjenje ran in razreševanje odnosov s pomembnimi moškimi v vašem življenju

Tako je, energije se bodo dotaknile vaše globine, vaše podzavesti in odnosov, ki jih imate z najpomebnejšimi moškimi v vašem življenju. Saj se odnos zrcali v realnosti. Predvsem bodo pod drobnogledom relacije odnosov z prvo moško energijo v vašem življenju, to so ponavadi očetje, stari očetje, strici, partnerji, moži, prijatelji, na delovnem mestu pa odnos z šefom, direktorjem. Da boste vse skupaj razumeli, bodite pozorni kaj vam kažejo energije. Vse skupaj je le igra energij. Spodbujale vas bodo, da se postavite na svoje noge, da odrastete, ste sistematični, iskreni, srčni in odgovorni. S prevzemanjem odločitev in odgovornosti v vašem življenju pridobite neprecenljive izkušnje. Veliko moških se pod vplivom teh energij sooča z sprejemanjem odločitev o očetovstvu. V vaših mislih se boste zagotovo temeljito sprehodili med temi odločitvami. Energije vas bodo pri tem podpirale in prejeli boste čudovite odločitve, ki bodo prinašale dragočene izkušnje. Energije v vas bodo želele biti slišane, zato bo zelo pomembna zanje ozdravitev, saj boste lahko na osnovi njih kreirali čudovite vizije, uresničevali izjemne cilje in boste priča vašemu uspehu.  

Ne pozabite na kreativnost in ustvarjalnost v tem tednu

Če ste v preteklih dneh sledili energijam navdiha in ste se naučili začutiti, kdaj je pravi impulz, da vse skupaj popeljete v realnost. Potem se boste v tem tednu lahko naučili trenutkov oz. boste začutili impulze energij, ki bodo v vas spodbujale kreativnost. Ko boste začutili te energije, se jim prepustite in naredite tisto, kar zahtevajo od vas. Morda boste morali poprijeti za svinčnik in nekaj čudovitega spesniti oz. napisati, ali pa bodo vaše roke zaplesale s čopičem v roki in naslikale najlepšo umetnino. Odzivajte se tem igrivim, vsekakor zelo močnim energijam. V vas bodo prebujale spomine, ki bodo na plan potegnili občutke, čustva ki so ostali potlačeni. Namen tega bo predvsem o tem, da začutite, da lahko vse izrazite. Energije vas bodo podpirale s sistematiko, disciplino, kar pomeni, da boste vse to z lahkoto prizemljili.

Bodite pogumni, imejte voljo, samozavest in vztrajajte!

Med tem ko plujemo z energijami vsakdanjika, je povsem normalno, da večkrat izgubite  voljo, moč, zaupanje v resničnost. Zavedati se morate vsega na tem nivoju, da ste vi tisti, ki ustvarjate in držite platno ter škarje v rokah. Energije vam vseskozi kažejo le impulze do občutkov, vznemijenost, da morate nekaj novega narediti, spremeniti. Energije želijo, da začutite val in njihove vplive, pod katerimi lahko veliko bolje uresničujete svoje cilje in naloge vašega vsakdanjika. Pomeben je pogum in samozavest, da sledite svoji notranjosti in tako pridobivate velike količine volje, da ostajate na poti svojega življenjskega poslanstva. Imejte velike vizije, postavite si več vmestnih ciljev, ki jih počasi uresničujete, da korak za korakom gradite svoj notranji steber moči, ki se kasneje izkaže za pomebnega.

Do sedaj so energije dopuščale, da se je ustvarila materialna trdnost in ste lahko tako izkazovali moč. Danes pa vse bolj vsak izmed vas prihaja do spoznanja, da temu ni tako. Vsak se sooča z globino in resnico svoje duše. S tem ko neguje svojo notranjost, spozanava sebe in poslednično svojo moč, ki se manifestira v materialnem svetu. Pomebno je zavedanje, da v življenju vse lahko imate, seveda pod pogoji višje resnice. Naučite se dobrih organizacijskih sposobnosti na tem področju, spustite sebičnost, ozkosrčnost, togost, lenobo, ljubosumnost, mulavost, uporništvo in nepopustljivost. Z meditacijo prebudite tiste centre v možganih, da bodo podzavestno ustvarjali resnično in srčno prihodnost, ki bo v veselje najprej vam in potem drugim. Imejte igriv in družaben teden. Nosite v sebi strast in ljubezen do dobro opravljenega dela. Imejte red, bodite dovolj strogi in vztrajni.

Več o numerologiji in svetovanjih na: http://www.intuicija.si/intuitivna-numerologija 

Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...