Karmen Plavčak

Tedenska intuitivna napoved: 11.–17. 3. 2019

11. marec 2019    555 ogledov

Teden, ki je pred vami, v vas spodbuja izjemno igrive, radostne, srčne, a po drugi strani zelo stabilne, organizirane energije. Spodbuja vas, da najdete ravnovesje tako znotraj kot zunaj sebe. Plemenitili boste svojo intuitivnost, ravnovesje, potrpežljivost, skladne odnose in pod drobnogled dali situacije, ki se nanašajo na vaša pretekla življenja.

Teden vam prinaša razrešitve, ljubezen in modrost

Energije bodo od vas zahtevale, da se jim prepustite. Da se prepustite delovanju izjemno nežnih, zelo občutljivih frekvenc, ki ne marajo nobene omejitve.

Ta občutljivost vam prinaša informacije, razlage in možne razrešitve za nadaljnje odločitve na vaši življenjski poti. Tokrat ravnajte malo drugače in prisluhnite svoji intuiciji, tistemu notranjemu glasu, ki se nenehno bojuje za nadvlado. Bolj ko boste razvijali spontanost, intuitivnost, ženski aspekt duše, več boste imeli priložnosti, da najdete stabilnost v svojem vsakdanjiku.

Dovolite si sprejeti nagrado tudi materialno, izrazite se. Sprejmite spremembe, odločitve, ki vam narekujejo usodne situacije. Ne morete jim ubežati, le pripravite se lahko bolje. Zato pogumno z zavedanjem, srčnostjo in delovanjem.

Spremembe prinašajo nove priložnosti, dovolite si jih izkusiti

Zanimivo je, da ste v preteklem tednu resnično imeli priložnost, da zgradite čvrste temelje in jih v tem tednu oplemenitite. Spremembe pa bodo vodilo treninga za vas. Nikar se jim ne upirajte. Namenjene so vam, da stopite novim odločitvam in izzivom naproti. Ne obotavljajte se. Bolj ko boste vse skupaj zanikali, bolj bodo energije neprijazno poskrbele za vas. Na vsak način bodo želele, da ste z njimi uglašeni in da delujete. To marsikdo že prav dobro ve. Ko zapiha vetrič, je treba stvarem, ki niso na mestu, pustiti oditi, saj potrebujete svobodo na določenem področju.

V takšnih trenutkih je treba vzeti moč v svoje roke in odločno stopiti naprej, kjerkoli že ste trenutno. Ne skrbite, duša ima izdelan točno določen načrt. Vaša naloga je le, da ji brezpogojno sledite, saj za vas kreira prečudovito življenje.

Spremembe vam prinašajo nove izkušnje, prinašajo vam povečano svetlobo, ki tlakuje pot povečanemu duhovnemu zavedanju. Pridobili boste izjemno uravnotežen pogled na svoje resnične potrebe.  

Edinstvenost in življenje navdiha bosta polnila vaš vsakdan

Vsak, ki znotraj sebe prepozna to čudovito, edinstveno, a po drugi strani zelo občutljivo, rahločutno energijo, ne mara v svoji bližini nikakršnih omejitev. K temu vas spodbujajo energije, zato je izjemno pomembno, da znate z njimi odgovorno ravnati. Če ste lahko v izjemno pozitivnem energijskem okolju, potem imate priložnost, da svojo intuitivno naravo še okrepite. V vas bo spodbujala navdih, vašo navdihnjeno naravo. Zahteve, ki jih morate v tem času izpolniti, so povezane s sočutjem, zmernostjo, celovitostjo in redno meditacijo.

Poglobitev vase in negovanje notranjega stebra moči vam v tem tednu prinašata obilje, ki je povezano tako z materialno kot nematerialno naravo. Bodite izjemni in prisluhnite darovom, talentom, ki jih nosite v sebi. Bodite dovolj naivni, da jih občutite, da se jih zavedate in da odreagirate. Pred vami je teden edinstvenega delovanja, ki je v vašem življenju z namenom. Zavedajte se, bodite pretočni, dovolj odprti in zaupajte vase, v svoje ideje in znanje.

Svoje ideje oplemenitite in jih predstavite

Dobre ideje vam bodo v tem tednu prinašale obilje. Izjemno bo, če jih boste znali oplemenitili, dobro organizirati in jih tudi predstaviti ljudem na način, ki ga potrebujejo. Morda boste naredili le en del. In to bo pravilno, saj vam bodo nasproti prišle priložnosti, ki bodo vašo vizijo oz. pot k cilju oplemenitile z naslednjim korakom.

V tem tednu bo za vas pomembno, da v sebi negujete strast, svoje razmišljujoče vidike življenja. Služenje skupnosti bo vaš najljubši način izražanja, najprej skozi razmišljanje, načrtovanje, analiziranje, pomnjenje itd. Prepoznajte ostro miselno pozornost, ki se velikokrat izraža v navihanem smislu za humor. Čustveno in fizično raven izražanja boste najverjetne zatrli, saj vam tako kot običajno ne bo najbliže. Nekaterim izmed vas pa bo pisana na kožo.

Prepoznajte energije, ki se skrivajo v vas. Ne bojte se jih, saj so igrive. Lastno osebno uspešnost boste zagotovo močno izboljšali, če se boste potrudili, da življenjske izkušnje ponujajo nenehno učenje in da je toplo priporočljivo živeti v harmoniji z drugimi. Navezujte stike, spoznavajte nove ljudi, vzdržujte stike in delite svoja dejanja, saj so v veliko pomoč drugim.

Ustvarjalnost bo vaša strast

Biti ustvarjalen ni odločitev, ki ste jo ali pa jo morate sprejeti. To je energija, ki vam ponuja, da se svoji srčni naravi še bolj odprete. Z zavedanjem, znanjem, intuicijo boste svojo ustvarjalno naravo dodatno plemenitili. Morda ste na točki, na kateri močno čutite, da se vam odpirajo vrata. Ko to začutite, preprosto ustvarjajte. Če ste med začetniki, ki niste risali že od malih nog, nadaljujte od tu. Morda ste razvili čudovit del svoje krativnosti, ga okrepili z znanjem, zdaj pa je čas, da vse skupaj dvignete na še višjo raven.

Poskusite resnično začutiti strast, ljubezen, srčnost, zvestobo, navdušenost, radodarnost in optimizem. Izjemno bo, če boste znali svojo ustvarjalno naravo tudi uokviriti v obliko nekega projekta, cilja, odnosa ali situacije, ki se mora zgoditi. Pomembno bo predvsem, da boste zaupali vase in se skušali izraziti navzen, prek svoje umetniške narave (pa naj bo to risanje, pisanje, petje …). Priporočam, da svojo ustvarjalno naravo spustite na plan. Izjemen stres vašega vsakdanjika vam lahko povzroči zaprtost vase in čustveno zadrževanje. Dovolite si biti pretočni, odprti, kreativni in optimistični ter zaupati v pozitiven rezultat, ko nihče več ne verjame, da bo uspelo.

Potrebovali boste močan korak in močno voljo. K svobodi bodo pripomogli prefinjenost, dobro zdravje in sposobnost prilagajanja. Uspeh v tem tednu vam prinaša ambicioznost.

Več o numerologiji in svetovanjih na: http://www.intuicija.si/intuitivna-numerologija  

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...