Karmen Plavčak

Tedenski intuitivni namig: zaupajte in se izrazite!

17. november 2019    285 ogledov

Pred nami je teden kreativnosti, druženja in zabave. Ker boste zaupali in to zaupanje negovali, vam bo naklonjena tudi sreča. Energije meseca v vas spodbujajo negovanje vaÅ”ega vpogleda v odnose, harmonijo, edinstvenost, raziskovanje, pridobivanje in odkrivanje znanja ter modrosti duÅ”e. Čutili boste vpliv, da delujete bolj navznoter, želeli si boste mir in tiÅ”ino. Energija dinamičnosti, družabnosti in navduÅ”enja vas bo spodbujala k družabnim, vsekakor bolj živahnim situacijam, dogodkom. Primorani boste tok energije preusmeriti navzven.

Prisluhnite navdihu

V prihajajočem tednu boste občutili, da vas energije spodbujajo k nenehnemu ustvarjanju, pisanju, risanju ali igranju raznih inŔtrumentov. Energije bodo od vas zahtevale, da se jim popolnoma predate in svojo srčnost, strast ter vdanost prenesete na praktično raven. Ideje, ki so vam dane, pa prizemljite.

Vsekakor velja poudariti, da pri takŔnih korakih presegamo marsikatero omejitev vsakdana, predvsem vzorce, vezane na družinsko življenje, kolektivno, družbeno prepričanje. Ker ste včasih zaradi tega lahko nerazumljeni, vam toplo priporočam, da vztrajate pri svojih občutkih, mislih in ste pri novih korakih pogumni. Vsekakor pa si drznite spustiti omejeno, staro in nepotencialno energijo.

Ko boste začeli svojo resnico izražati iskreno, z viŔjim namenom, boste sliŔani. Priporočljivo je, da se med tem procesom izognete koleričnim izbruhom, jezikavosti, pretirani zaskrbljenosti, nenadzorovani strasti. To boste dosegli tako, da si boste vzeli čas zase, se poglobili in povezali s svojo duŔo ter se umirili. Umirili boste misli, razmiŔljanje in analiziranje. Ne boste dovolili, da se negativna energija razŔiri v okolje, v katerem delujete. Ravno v tem mesecu se učite, kako čim bolj edinstveno preobraziti negativna dejanja in misli v pozitivna. Razvoj in nenehna krepitev pretoka pozitivne energije daje tako vam kot ljudem okoli vas veliko pozitivnejŔe življenjske rezultate kot do zdaj.

Naj bodo vaŔe meje jasne

Zdaj je čas, da zaustavite slabe energije, ki nimajo potenciala v prihodnosti. Ustavite se in jih ozavestite, naučite se jih prepoznati in jim takoj postaviti meje. NaŔli boste način, da svojo pristnost, edinstvenost duŔe prenesete na praktično raven, pa naj bo to skozi glasbo, pisanje pesmi, knjig ali pa z držanjem čopiča v rokah in ustvarjanjem najlepŔe umetnine. Sporočilo tega tedna je vsekakor izražanje skozi umetnost. Kreativnost in uresničitev dobrih idej naj bosta na prvem mestu.

V tem tednu morate zaupati v življenje

Dogajale se vam bodo situacije, ki jih boste morali sprejeti. Nekatere bodo manj prijetne, ampak so del vaÅ”ega duÅ”nega načrta, zato se boste morali soočiti z njimi. Tiste prijetnejÅ”e situacije vas bodo osrečevale in v vas plemenitile vero ter zaupanje predvsem v ideje, v vaÅ”e delovanje. Spoznali boste energije v odnosih, situacijah, projektih, s katerimi lahko razvijate svojo kreativnost, in energije, s katerimi morateĀ opravitiĀ za vedno. Veliko energije boste porabili, da boste vse skupaj uravnovesili, zato vam bo zavedanje in zavestno delo z energijo jang prav priÅ”lo.

Zavestno spodbujanje k duhovnosti vas bo bogatilo.

Sprejeti boste morali odločitev in delovati bolj navzven

S poglabljanjem vase in sanjanjem se vam na poslovnem področju ne bo zgodilo nič priložnostnega. Energija akcije in neakcije bo na vas vplivala enako, zato boste morali sprejemati odločitve sami in energije spraviti v pogon. V tem tednu bo svojo pot končal tudi retrogradni Merkur, posledično se bodo dogajali pomembni preobrati. Načrti se bodo menjali in stvari se bodo postavljale na novo. Dela bo na pretek. Ostanite konstruktivni, pridni, delavni, te dni se posvetite Ŕe rutini. Druženje in romantičnost bosta blagodejno vplivala na vas, zato se odprite tem energijam, kajti konec tedna bo vse skupaj že veliko bolj napeto. V ozadju bo čutiti veliko slabe volje, zato previdno.

Priporočam, da se zavestno odločite za aktivnejŔo plat

Energije intelekta vas bodo sicer vodile v razmiŔljanje, poglobitev vase, v mirovanje. Naučite se jih izkoristiti tako, da z njihovo pomočjo pridete do pravih odgovorov zase, da se uravnovesite in zaupate. Z napotki, ki jih intuitivno dobite, jih uporabite tako, da delujete. Zapomnite si, prave ideje pridejo na pot ljudem z namenom. Ravno vam, v točno določenem trenutku, s točno določenim znanjem in energijo, da jih lahko uresničite.
Ā 
Pogumno in veliko sreče v prihajajočem tednu vam želim!

Deli svoje izkuŔnje! 2
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
Simona
  komentiral 3 teden nazaj
Hvala
Irena
  komentiral 3 teden nazaj
Hvala. Bo oz.je kar naporno. Sploh izogniti se negativni energiji, kimkar neumorno pritiska.ā¤ļø
Nalagam...