Karmen Plav─Źak

Tedenski intuitivni namig: zaupajte in se izrazite!

17. november 2019    291 ogledov

Pred nami je teden kreativnosti, dru┼żenja in zabave. Ker boste zaupali in to zaupanje negovali, vam bo naklonjena tudi sre─Źa. Energije meseca v vas spodbujajo negovanje va┼íega vpogleda v odnose, harmonijo, edinstvenost, raziskovanje, pridobivanje in odkrivanje znanja ter modrosti du┼íe. ─îutili boste vpliv, da delujete bolj navznoter, ┼żeleli si boste mir in ti┼íino. Energija dinami─Źnosti, dru┼żabnosti in navdu┼íenja vas bo spodbujala k dru┼żabnim, vsekakor bolj ┼żivahnim situacijam, dogodkom. Primorani boste tok energije preusmeriti navzven.

Prisluhnite navdihu

V prihajajo─Źem tednu boste ob─Źutili, da vas energije spodbujajo k nenehnemu ustvarjanju, pisanju, risanju ali igranju raznih in┼ítrumentov. Energije bodo od vas zahtevale, da se jim popolnoma predate in svojo sr─Źnost, strast ter vdanost prenesete na prakti─Źno raven. Ideje, ki so vam dane, pa prizemljite.

Vsekakor velja poudariti, da pri tak┼ínih korakih presegamo marsikatero omejitev vsakdana, predvsem vzorce, vezane na dru┼żinsko ┼żivljenje, kolektivno, dru┼żbeno prepri─Źanje. Ker ste v─Źasih zaradi tega lahko nerazumljeni, vam toplo priporo─Źam, da vztrajate pri svojih ob─Źutkih, mislih in ste pri novih korakih pogumni. Vsekakor pa si drznite spustiti omejeno, staro in nepotencialno energijo.

Ko boste za─Źeli svojo resnico izra┼żati iskreno, z vi┼íjim namenom, boste sli┼íani. Priporo─Źljivo je, da se med tem procesom izognete koleri─Źnim izbruhom, jezikavosti, pretirani zaskrbljenosti, nenadzorovani strasti. To boste dosegli tako, da si boste vzeli ─Źas zase, se poglobili in povezali s svojo du┼ío ter se umirili. Umirili boste misli, razmi┼íljanje in analiziranje. Ne boste dovolili, da se negativna energija raz┼íiri v okolje, v katerem delujete. Ravno v tem mesecu se u─Źite, kako ─Źim bolj edinstveno preobraziti negativna dejanja in misli v pozitivna. Razvoj in nenehna krepitev pretoka pozitivne energije daje tako vam kot ljudem okoli vas veliko pozitivnej┼íe ┼żivljenjske rezultate kot do zdaj.

Naj bodo vaše meje jasne

Zdaj je ─Źas, da zaustavite slabe energije, ki nimajo potenciala v prihodnosti. Ustavite se in jih ozavestite, nau─Źite se jih prepoznati in jim takoj postaviti meje. Na┼íli boste na─Źin, da svojo pristnost, edinstvenost du┼íe prenesete na prakti─Źno raven, pa naj bo to skozi glasbo, pisanje pesmi, knjig ali pa z dr┼żanjem ─Źopi─Źa v rokah in ustvarjanjem najlep┼íe umetnine. Sporo─Źilo tega tedna je vsekakor izra┼żanje skozi umetnost. Kreativnost in uresni─Źitev dobrih idej naj bosta na prvem mestu.

V tem tednu morate zaupati v ┼żivljenje

Dogajale se vam bodo situacije, ki jih boste morali sprejeti. Nekatere bodo manj prijetne, ampak so del va┼íega du┼ínega na─Źrta, zato se boste morali soo─Źiti z njimi. Tiste prijetnej┼íe situacije vas bodo osre─Źevale in v vas plemenitile vero ter zaupanje predvsem v ideje, v va┼íe delovanje. Spoznali boste energije v odnosih, situacijah, projektih, s katerimi lahko razvijate svojo kreativnost, in energije, s katerimi morate┬áopraviti┬áza vedno. Veliko energije boste porabili, da boste vse skupaj uravnovesili, zato vam bo zavedanje in zavestno delo z energijo jang prav pri┼ílo.

Zavestno spodbujanje k duhovnosti vas bo bogatilo.

Sprejeti boste morali odlo─Źitev in delovati bolj navzven

S poglabljanjem vase in sanjanjem se vam na poslovnem podro─Źju ne bo zgodilo ni─Ź prilo┼żnostnega. Energija akcije in neakcije bo na vas vplivala enako, zato boste morali sprejemati odlo─Źitve sami in energije spraviti v pogon. V tem tednu bo svojo pot kon─Źal tudi retrogradni Merkur, posledi─Źno se bodo dogajali pomembni preobrati. Na─Źrti se bodo menjali in stvari se bodo postavljale na novo. Dela bo na pretek. Ostanite konstruktivni, pridni, delavni, te dni se posvetite ┼íe rutini. Dru┼żenje in romanti─Źnost bosta blagodejno vplivala na vas, zato se odprite tem energijam, kajti konec tedna bo vse skupaj ┼że veliko bolj napeto. V ozadju bo ─Źutiti veliko slabe volje, zato previdno.

Priporo─Źam, da se zavestno odlo─Źite za aktivnej┼ío plat

Energije intelekta vas bodo sicer vodile v razmi┼íljanje, poglobitev vase, v mirovanje. Nau─Źite se jih izkoristiti tako, da z njihovo pomo─Źjo pridete do pravih odgovorov zase, da se uravnovesite in zaupate. Z napotki, ki jih intuitivno dobite, jih uporabite tako, da delujete. Zapomnite si, prave ideje pridejo na pot ljudem z namenom. Ravno vam, v to─Źno dolo─Źenem trenutku, s to─Źno dolo─Źenim znanjem in energijo, da jih lahko uresni─Źite.
 
Pogumno in veliko sre─Źe v prihajajo─Źem tednu vam ┼żelim!

Deli svoje izkušnje! 2
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj ra─Źun 3 ┼żarke (za tvoj 1. komentar)!
Simona
  komentiral 7 mesec nazaj
Hvala
Irena
  komentiral 7 mesec nazaj
Hvala. Bo oz.je kar naporno. Sploh izogniti se negativni energiji, kimkar neumorno pritiska.ÔŁĄ´ŞĆ
Nalagam...