Karmen Plavčak

Tedenski numerološki namig 19.–25. 6. 2017

18. junij 2017    1538 ogledov

Pozdravljeni!

Pretekli teden ste sprejeli pomembne odločitve in nove odgovornosti ter prevrednotili obstoječe odnose. V tednu, ki je pred vami, pa boste lahko novosti začeli vpeljevati v vsakdan.

Bodite pogumni in uresničite svoje sanje

Dovolite si živeti svojo individualno naravo, sledite svojemu srcu in bodite močni. V tem tednu lahko z malo aktivnosti spremenite svoje življenje. Ne stopicajte na mestu, ampak se odprite novim, nepričakovanim priložnostim in tako poskusite življenje spremeniti v bolj pozitivno smer, kjer vas čaka več sreče.

Potrebovali boste čas zase, da boste o vsem dobro premislili in naredili dobro analizo. Poiščite prave odgovore s pomočjo dobre literature na vam priljubljeno tematiko. Morda je prav v tem tednu pravi čas za vas, da se uresničevanja svojih ciljev lotite popolnoma na novo. Bodite edinstveni, pristni in uporabite alternativne metode.

Odprite se mističnosti svoje duše in izkoristite njeno modrost

Energije, ki spodbujajo vaš osebni uspeh in individualno ustvarjalnost, spustite na površje. Dovolite jim, da vam pokažejo pot, ki bi se rada v tem tednu izrazila. Dovolite svoji viziji, da se pokaže v pravi luči, ter z veliko volje in poguma naredite ta izjemni korak.

Pri vsakem izmed vas bo ta edinstvenost presegla meje razumnega, zato svoje stare energije hitro preobrazite v bolj pozitivno in navsezadnje srečno pot. Naredite tiste majhne korake, o katerih sanjate, da bodo nekoč postali del vaše velike, neprecenljive izkušnje. Zagotovo vam bo na pot v tem tednu prišla tista nepričakovana priložnost. Sprejmite jo in poskusite obrniti svoje življenje v bolj pozitivno smer.

V tem tednu boste imeli moč razrešiti tudi dalj časa trajajoče izzive

Zato pristopite k razrešitvi svojih izzivov na nov način in izstopite iz začaranega kroga. Le tako se boste lahko izognili konfliktom, okrepljenim težavam, občutku še večje notranje napetosti. Statičnost, togost preprečujeta vaše ambicije in se posledično nimata kam usmeriti, ker nimate cilja in fokusa, da si to brezpogojno želite.

Dajte priložnost svojim 'jetrom', da bodo zdrava in pripravljena na dobre odločitve

Zapomnite si, kadar se ne morete oz. ne znate odločiti, takrat nenehno tehtate med danimi stvarmi, kar črpa vašo energijo. Zato takrat, ko se zalotite, da ste v dani situaciji, to čim prej ozavestite in se od tega problema oddaljite, spomnite se svojega cilja, želje po uresničitvi in se nato jasno odločite. V življenju je odgovornosti zelo smiselno sprejemati, saj le tako lahko vidite, kako krepite svojo moč. Večje ali več odgovornosti imate, močnejši ste. Ta mesec je še posebno namenjen učenju in potrpežljivosti, delu na sebi. Sprejetje te odgovornosti je najbolj izjemno. Veliko vas bo oz. vas je že spoznalo, koliko ste po sprejetju te odločitve resnično naredili. Vaš vsakdanjik vas v takšne situacije nenehno potiska, zato je dobro, da to najprej vzamete za poligon učenja, kasneje pa za nekaj vsakdanjega. Bodite potrpežljivi in vztrajni ter se naučite odločati.

Bodite duhovno dejavni, svoj čas z veliko volje in entuziazma porabite za svoje notranje in neodvisno življenje

Spoznavanje svoje duhovne narave je nekaj resnično izjemnega. Navadno lahko to rečete šele takrat, ko imate za seboj to neprecenljivo izkušnjo in ko ste se iz neke zelo boleče situacije vsaj malo 'izvlekli'. To je največkrat dokaz, da stvari delujejo tako, kot morajo. Naj vam ne bo neumno ali nerodno o tem govoriti in k temu prijazno še koga spodbuditi. Vsak izmed nas namreč nosi v sebi edinstven zaklad in ga mora deliti s svetom. Le čemu so namenjeni darovi, če spijo v vas? Čemu so namenjene meditacije, delavnice, literature, zanimivi članki o tem, kako in kaj sem ali lahko kaj spremenim? Prav temu, o čemer se v tem trenutku sprašujete vi. Odkrivanje in spoznavanje ter negovanje notranje lepote je nekaj izjemnega. Ko začutite harmonijo znotraj sebe, potem z veliko volje, poguma in veselja brskate po svoji notranjosti.

Ukvarjajte se z odnosi, bodite srčni in pristni. Bodite to, kar ste!

Tudi v tem tednu vas energije spodbujajo k temu, da plemenitite svoje prijateljske, družinske in ljubezenske vezi. Energije vam ponujajo priložnosti, odgovore, sporočila, da boste čim zavestneje gradili v prvi vrsti pristnost samega sebe in tudi sodelovanja z drugim človekom.

Morda je prav za vas v tem tednu čas, da sprejmete dano situacijo, nanjo pogledate z drugega zornega kota in ji daste priložnost, da se prevrednoti in kasneje delujeta z roko v roki.

Veliko odnosov je sedaj pod drobnogledom, ni vprašanje, ali bodo osebe ostale skupaj ali ne

Gre predvsem za to, da se odločite, prevzamete odgovornost zase, se odzovete zavestno in v svoj odnos vložite novo, podpornejšo energijo. V veliki meri gre namreč za to, kakšna energija razvija odnos; ali je šibka, polna ovir, tudi blokad, če tako lažje razumete, ali pa je pozitivna, močna in precej potencialna.

Življenje vam je večkrat postreglo s priložnostmi, za katere ste se morali odločiti. Morda mislite, da ste to naredili narobe. Imate priložnost, da to popravite, saj danes zagotovo delujete zavestneje, kot ste nekoč. Nikoli ne obupajte nad odnosi, le učite sebe in druge lekcij, ki jih potrebujete.

Nikoli ne rešujte drugih na način, ki ni dober in poln energije za vas. Kadar se z določenimi situacijami ne ukvarjate oz. se od njih oddaljite, sem prepričana, da ste bili že priča spontani razrešitvi. Zato vas opominjam, delujte zavestno. Odnosi naj ne bodo odvisniški, naj bodo srčni, zavestni, polni znanja in poguma za vedno novo pot v vašem življenju. Čas je za partnerstva na popolnoma novih temeljih, na novih izkustvih in prepričanjih. Se sprašujete, katera partnerstva? Vsa, tako prijateljska, ljubezenska kot tudi službena oziroma poslovna. Spoznajte, kaj je tisto, kar daje vaši zvezi višji namen, in temu sledite, če imate dober občutek. Drugače pa odnehajte in prekinite popolnoma vse.

V tem tednu bodite najboljši in si vzemite čas zase, poglobite se in obudite svoja starodavna znanja duše. Imejte veliko volje, poguma, samozavesti in bodite vztrajni. <3

Več o numerologiji in svetovanjih na: http://www.intuicija.si/intuitivna-numerologija.

Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...