Karmen Plavčak

Tedenski numerološki namig 21.–27. 8. 2017

19. avgust 2017    1462 ogledov

Pozdravljeni!

Ste začutili drugačne energije, tiste, ki v vas prebujajo nove sanje, novo resničnost, novo vizijo? Morda ste si dovolili vsaj nekaj podobnega začutiti v teh zadnjih dneh izjemno močnih transformacij. Če ste postavili pod drobnogled energije, ki razvijajo vaše odnose na vseh področjih, potem bo v tem tednu čas, da te odnose oplemenitite z veliko več ustvarjalne, ljubeznive in skladne energije. 

Sprejmite odgovornost in se odločite ter začnite slediti energiji, ki vas vodi v edinstvenost

Seveda po poti življenja, ki bo za vsakega izmed vas na svoj način najbolj ustvarjalna. Znotraj vas se bo prebudila močna energija, ki si bo zaželela uresničitve. Zato bodite močni, odgovorni in odločni ter ji ugodite, kajti v nasprotnem primeru se bo iz vas kadilo ob nepotrpežljivosti, jeznih izbruhih in morda neprimernih dejanjih zaradi poplave negativnih čustev.

Energije vas bodo še vedno potiskale v okolja, kot je družina, kjer so čustveno energije intenzivnejše, seveda z namenom, da se vezi oplemenitijo in razvijejo na višji, precej bolj sproščeni in iskreni ravni. Zato bo za vsakega izmed vas zelo pomembno, da se boste tega zavedali, predvsem pa resnice, kdo zares ste.

Pred vami je teden odgovornosti in čustvene skladnosti

Procesi zdravljenja potekajo vsak dan, če nanje gledate drugače, zavestneje. Potem situacije, odnosi in stvari niso tako negativne in težke. Energije se bodo v tem tednu z vami poigrale prav na področju vašega notranjega, duhovnega življenja. Tukaj bodo preizkušale vašo predanost, vztrajnost in negovanje vaše notranjosti, ki bo v prihodnosti močno sijala navzen.

V tem tednu pridobite informacije, ki jih že nekaj časa čakate, posvetite se branju dobrega članka ali knjige. Morda pa je čas, da obiščete kakšno delavnico ali predavanje na temo, ki vam je ljuba. Teh informacij je danes precej.

Odkrijte svoj notranji svet in se ga naučite negovati ter živeti svoje neodvisno življenje.

Z zavedanjem samega sebe, razumete situacije, odnose v vašem življenju in ste lahko veliko bolj mirni in ustvarjalni. Zanimajte se za druge in ne bodite toliko skrivnostni in rezervirani. Vsakega izmed vas je lahko strah. To je velikim izmed vas zelo dobro poznan občutek, le intenzivnost je pri vsakemu izmed vas različna in seveda področje, na katerem pokuka na plano.

Imeli boste možnost izbire – v katero realnost želite stopiti?

Ponovno se boste lahko odločili, v katero realnost želite vstopiti ter jo plemenititi in graditi, da bo zasijala navzen.

Veliko vas je v teh dneh v sebi sprejelo nove odločitve in razvozlalo marsikatero uganko. Še posebej tistih globin, ki zadevajo odnose in čustveno energijo, ki jih poganja. Večji del lanskega leta in tudi nekaj obdobij v letošnjem letu so vas potiskali v situacije, kjer ste imeli priložnost nepotencialno energijo preobraziti oz. jo za vselej spustiti.

V tem času ste imeli priložnost ugotoviti, kaj je tisto, kar vam resnično ustreza, a časa za te korake še niste našli oz. ga še ni bilo. Zato je zelo pomembno, da se vseh teh zaobljub spomnite, jih prikličete v svoje misli, jih zapišete in umestite na pot uresničitve vašega večjega cilja, naloge, projekta.

Dovolite si, da sežete po zvezdah in vzamete vajeti v svoje roke

Dovolj ste se razdajali in izgubljali energijo. Ko boste izbrali novo, zase pravo pot, boste videli, kako se boste dobro počutili. Sprejmite odgovornost za svoje življenje in se odločite zase in svoje življenje. Le vi ste tisti, ki ga lahko ustvarjate in potem tako tudi živite.

Ne pozabite nase: ostajajte osredotočeni nase in na svoje občutke, vzgibe

Ker ste se odločili, da boste od tega trenutka delovali zavestneje in odgovorneje, je prav, da ne pozabite nase. V današnjem tempu življenja je zelo pomembno, da ste in ostajate osredotočeni nase in na svoje občutke, želje. Le tako boste namreč lahko z veliko znanja in modrosti plemenitili svojo notranjost, svoj steber notranje moči, in živeli polnejše življenje.

V tem tednu ne pozabite na sprostitvene tehnike, oddihe ali odmore. So nujno potrebni, saj so to trenutki, ko si lahko vzamete čas zase in poskrbite za obnovo telesa, uma in duše. Zelo priporočljivo je, če boste v vsakdanjik vključili sprostitvene trenutke, si vzeli čas zase in tako z veliko več energije opravili vsakdanje naloge. Izkazalo se bo, da boste tudi veliko manj utrujeni, pa še različnim morebitnim obolenjem se boste lahko izognili.

Poglobite se vase, pridobite nova znanja, preberite kakšno dobro knjigo na temo duhovne in osebnostne rasti ali celo obiščite delavnico na tematiko, ob kateri vam zaigra srce. Sprostite se, zapomnite si, da morate najti ključ v življenju, s katerim boste odklepali vrata v veliko svetlejšo in lepšo prihodnost.

Odprite se obilju na vseh področjih. Bodite pogumni, vztrajni in imejte smisel za ravnovesje

Zelo pomembno bo, kako boste korakali po svoji novi poti. Prav tako bosta izjemnega pomena razumevanje in ozaveščanje energij, ki razvijajo vaš vsakdan. Različne energije v vas prebujajo različna področja. Pri nekaterih so nekatera že močno aktivirana, druga so neaktivna ali v fazi novih začetkov ali pa so se ustavila na sredini. Ključno je, da to prepoznate in zavestno rešujete zadeve.

Če ste odprti za spremembe, novosti, premike in ostajate nenehno v gibanju, potem ste odprti za obilje, ki vam ga prinaša življenje, vesolje.

Velikokrat pa se pojavi občutek, ko vam ta lahkotnost ni dana, zato je takrat pripročljivo, da se ustavite, pregledate detajle, naredite analizo in določene sklepe ter pogumno in vztrajno stopite na pot spremembe in skrbite za energijsko ravnovesje. Imejte izdelane načrte, ampak naj bodo ti narejeni na novih energijah in naj ne bodo plod starih, omejenih razmišljanj. Novi načini razmišljanj, načrtov in različne novosti vas bodo pripeljale do uspeha in, zapomnite si, nikakor stari vzorci, stara prepričanja. Zato je čas, da se odločite za spremembo ter izberete pogum in vztrajnost.

Ustvarjalnost, intuicija in modrost vaše duše bodo pozitivno osvetljevale vašo osebnost

Tako je, če boste zaznavali izjemno globoke občutke, boste lahko ozavestili, da vas intuicija vodi po poti, kjer boste lahko izjemno ustvarjalni in boste svoje znanje preteklih življenj modro uporabili. Včasih se zdi, da ne čutite nič. Ne zanemarjajte energij, ki vas v vsaki situaciji potiskajo naprej, da pridobite izjemne izkušnje in tako negujete diamant, ki ga nosite v sebi.

Bodite hvaležni in ponižni za vsak občutek, ki vam sporoča, kakšna energija vas navdihuje. Te frekvence so izjemno nežne, umirjene, izvirne, navsezadnje zelo prijazne in ljubeznive. Vsakemu izmed vas je dano, da jih začuti in uporabi vedno, prav na vsakem koraku in področju. Izrazite hvaležnost za tovrstne darove v življenju.

Bodite potrpežljivi, svobodno naravnani in ne izsiljujte dogodkov. Vaša prilagodljiva narava in ambicioznost vam odpirata vrata sreče v tednu, ki je pred nami.  

Več o numerologiji in svetovanjih na: http://www.intuicija.si/intuitivna-numerologija.

Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...