Karmen Plavčak

Tedenski numerloški namig 5. - 11. 6. 2017

3. junij 2017    1581 ogledov

Pozdravljeni!

Teden mojstrtva se nadaljuje, čeprav v malo drugačni različici frekvence. Sprejetje novih odgovornosti, predvsem odločitev, novih izkušenj in sprememb vašega vsakdanjika, da izrazite svojo edinstvenost in začnete z uresničevanjem vaših ambicioznih dejanj, je neizbežno. Soočite se z nepotencialnimi frekvencami in jih spustite, spremenite gibanje vašega vsakdanjika v novo smer, v tisto, ki vas pelje k uresničitvi vašega potenciala v bližnji prihodnosti. V zraku je še nekaj nejasnosti, ki se bodo razpletale še kar precej tednov, zato ne podležite lagodju vašega ega. Resnica je še vedno skrita za tančico iluzije. Če boste svojo edinstvenost, srčnost in resnico želeli izpostaviti, boste v zameno zagotovo nekaj spustili, sprostili. Sproščalo se bo veliko negativne energije, kot jo že dobro poznate, jeza, zamere, navezanost, nepotrpežljivost, zavist, itd. Pomembno bo zavedanje in transformacija oz. prevrednotenje energij na višjo, veliko bolj pozitivno raven. Lekcije bodo na odnosih, tudi tistih najbolj čustvenih, v vašem oklolju.  

Energije vas bodo spodbujale k edinstvenosti, poti navdiha in ambicioznih dejanj

Še vedno se držite svojega načela jasne vizije. Saj boste lahko le na takšen način udejanjali korak za korakom svoje življenjsko poslanstvo. Nosite ga v sebi, globoko v svoji duši, v svojem srcu.  Veliko navdiha in volje po uresničitvi vaših najbolj ambicioznih idej, boste čutili. Zato se priklopite na to rahločutno, izjemno ljubečo, nežno frekvenco in ji sledite. Naj vas ne zavedejo situacije, trenutni odnosi in stvari. Vse skupaj potrebuje preobrazbo, zato se prepustite frekvenci tega tedna in ustvarite harmonija.

Izberite pogum in si dovolite izkusiti pravo frekvenco ljubezni

Kadar je govora o posebnih mojstrskih frekvencah, velja povdariti zavedanje, da se vsakdanjemu mojstrstvu in učenju nikakor ne boste mogli izogniti. Energija tega tedna bo od vas zahtevala resnično predanost in določen nivo duhovnega dela – predvsem na sebi. Saj boste le tako, na izjemno pristen način prišli do informacij, ki jih za svoj vsakdanjik potrebujete. S pomočjo jasnih uvidov, močne intuicije boste in zaupanja vase, boste uresničili čudežne korake k vašim sanjam. Zaupanje v božansko ljubezen, v tisti delček vašega srca, ki hrepeni po tem, da si prisluhente in živite svoje življenje resnično radostno, polno ljubezni, hvaležnosti ter miru, bo neprecenljivo. Izkusiti svojo najvišjo vibracijo, jo negovati in z njo delovati v vašem vsakdanjiku ni enostavno. Velikokrat vas pripelje do izjemnih uspehov, katerim ponavadi sledijo tudi padci. Dovolite si pasti in zgraditi nove, edinstvene temelje za svojo srčno prihodnost.

Začutite navdih, kozmično inteligenco znotraj vas in s tem vpliv na druge

Ko ste v situaciji in čutite močan navdih, takrat se ne ustvavite in nikakor ne prisluhnite nižji frekvenci, ki se je z veseljem oklepa vaš predragi “ego”. Ko boste pripravljeni predati vse nižje frekvence ega božanskemu, takrat boste lahko priča intelegenci kozmusa, ki spi v vas. S pomčjo navdiha in močne volje, jo boste prebudili, za trenutek vam bo tudi dano, da boste lahko videli, kako močan vpliv ima na druge. Poglejte kakšna igra energij se v vašem okolju odraža, dobro poglejte, kaj lahko naredite danes s to prefinjeno frekvenco božanskosti. Ker bo veliko dela na odnosih, boste imeli moč izkusiti veliko prav vašem družinskem življenju. Zrcala se bodo pokazala tudi na prijeteljskem, poslovnem področju. Dovolite si zaupati in videti resnico. Od situacije se za trenutek umaknite in nanjo poglejte z jasnimi in pravimi očmi. Naj ne bodo sprejete odločitve na čustvenih temeljih. Poizkusite razrešiti majhen delček dane situacije, odnosa ali stvari. Delujte korak za korakom.

Imejte močan karakter in močno voljo, soočite se z nestrpnostjo in jo omejite

Da pa le ne bo vse potekalo kot “ po maslu”, bodo tukaj energije, ki bodo močno posvetile na vaše rane, na vaše blokade. Potrebno bo predvsem zavedanje in znanje, da boste svoje blokade lahko razrešili. Mojstrstvo vas zagotovo uči potrpežljivosti, hvaležnosti in sočutja. Zato pogumno zavihajte rokave in delujte. Ne izmikajte se in ne iščite izgovorov, poiščite raje rešitve ter nove korake k poti vaše edinstvenosti. Zelo pomemno bo, na kakšnih temeljih je izoblikovana vaša osebnost. To pomeni, da kako močan je vaš karakter. Ali se zlahka prepustite zunanjim volivom ali ste zvesti sebi in svoji energiji. Prisluhnite telesni intuiciji in z veliko volje ter moči razrešite  dane situacije, stvari in odnose. Še posebno bodite potrpežljivi, če boste razreševali odnose. Lepo je,  da vidite jasno vizijo, cilje in korake. Poskušajte te energije uporabiti tako, da delujte z veliko mero sočutja, ljubezni in nežnosti. Negujte edinstvenost in si organizirajte svobodo. Ne predajajte moči omejitvam, v tem tednu jih boste težko prenašali.

Popolnoma nove izkušnje, nenehne spremembe in sprejetje odgovornosti na višji ravni, vam bo prinaslo mir in zadovoljstvo v srcu

V tem tednu imate moč začutiti tisto popolnoma novo frekvenco, po kateri hrepenite oz. si je ne upate pogumno izraziti in biti odogovoren prevajalec sporočil zanjo. Energije so igrive, družabne, zelo komunikativne in preizkati bodo želele vsak kotiček na tem planetu. Bodite odprti, srčni in sprejmite spremembe, saj boste le na tak način lahko resnično sprejeli odgovornosti, seveda v prvi vrsti zase, in tudi v višji namen. Zaupanje v božanskost bo v vas prineslo spokoj, mir in veliko zadovolstva.

Če boste te izredno fine, edinstvene, nežne in občutljive frekvence začutili, ter z njimi zapluli v vaš čisto nov vsakdan, boste lahko priča prečudovitim izkušnjam tako na osebnem kot tudi na duhovnem nivoju. Poiščite voljo in moč znotraj sebe ter resnično zaupajte višjemu kozmičnemu vodstvu.

Bodite edinstveni, srčni in v harmoniji z izjemno prefinjeno in visoko frekvenco energije <3

Več o numerologiji in svetovanjih na: http://www.intuicija.si/intuitivna-numerologija 

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...