Karmen Plavčak

Tedenski numerološki namig 6. - 12. 11. 2017

5. november 2017    1459 ogledov

Pozdravljeni!

Energijsko zelo močan teden je pred nami. Poln bo energij, ki bodo v vas prebujale izjemne moči, se pravi energije, ki se bodo sidrale v življenje vsakega izmed. Energije vas bodo spodbujale, da se boste lahko usemrili in spoznali svoje življenjsko poslanstvo. Nekateri izmed vas pa boste čutili, kako pomebno je, da zaključite s preteklostjo, spustite še zadnje iluzije, ki vam čustveno megljijo vsakodnevne situacije, odnose in stvari.

V tem tednu predajte svoj ego in prisluhnite svoji duši, ki želi, da kot celovita oseba nadaljujete svoje življenje naprej. Priča boste lahko marsikateremu zaključku, ki ste ga ali pa tudi ne, pričakovali. Pomebno bo, da boste iz situacije, odnosa, ki je bil prekinjen z višjega namena znali potegniti najboljše za vas same.

Čas je da, da moči vzamete v svoje roke in ste vi tisti, ki imate škarje in platno v rokah. Čas je za uresničitev vaše misije, vašega poslanstva v tem življenju. Mnogim izmed vas se bodo odpirale popolnoma nove vizije, občutki, projetki ter darovi, ki jih nosite s seboj. Za vsakega izmed vas bo od sedaj najprej izjemno pomembno, da živi svoje življenje znotraj in zunaj sebe, skrbi za ravnovesje tukaj in zdaj.

Ne izmikajte se,  zaključite z iluzijami ega in pojdite naprej v vašem življenju

V tem tednu bo zelo pomembno, da se boste soočili samim sabo. Energije vam bodo na razpolago z namenom, da boste lahko videli velike igre ega. Zelo pomebno v tem tednu bo zavedanje. Igrice, ki jih že toliko časa igra vaš ego na večih nivojih, bo potrebno razumeti. V tem tednu boste imeli priložnost veliko tega spoznati, še posebno, če bo to vaš namen. Ne poskušajte si zatiskati oči in živeti v svetu iluzij. Dovolite si, da se le-te razletijo in ste tako primorani videti jasno sliko. Saj vam bo le-ta pomagala, da boste lahko zaključili razne nepotencialne odnose, projekte, vizije oz. cilje.

Včasih se vam lahko zazdi, da vse skupaj sploh ni vaša prava pot. Za to spoznanje ste lahko izjemno hvaležni, saj je to točka, v kateri se lahko resnično vprašate zakaj in kako od tu naprej. Z zavedanjem in sprejetjem energij, frekvenc, ki vam jih ponuja ta teden, boste naredili največ.

Izvirnost vaših dejanj in uresničitev ambicioznih ciljev bo iz tedna v teden plemenitila vas vsakdan.

V tem letu, ste imeli že velikokrat priložnost začutiti edinstvenost, ki jo nosite v sebi. Se pravi tisto, kar vas kliče globoko v duši, da se izrazi. Občutljivost  na te frekvence ste imeli možnost utrditi. Priložnost za vas bo, da boste te frekvence zelo hitro lahko prepoznali in jih plemenitili iz dneva v danj vsebolj.

Nekaterim izmed vas bodo izjemno domače in boste z njimi pogumno stopili na pot uresničevanja vaših ambicij. Saj se boste počutili dovolj samozavestne, zaupljive, da z njimi lahko zakorakate v nov vsakdanj. Spet drugi pa boste morda čutili, da se ne premikate nikamor. Tega ne vzamite resno, ampak dajte pod drobnogled vaše občutke in čustva ter postavite jasne meje. Odločite se, da ste pomebni vi in tako boste izstopili iz “mlake” čustvenih energij, za katere imate občutek, da vas vsebolj intezivno “vlečejo navzdol”.

Ustvarite notranje ravnovesje in se ne prepuščajte pustolovščinam, ki vam temnijo blišč

Zavestno delovanje v življenju je danes zelo pomebno in predstavlja za marsikaterega kar veliko odločitev. Ampak ali ste se morda vprašali, kaj vam sploh še preostane kot to, da sprejmete odločite in živite svoje živlejnje bolj zavestno in se ne predajate kar  tja v en dan. Frekvence tega tedna vas bodo dobesedno trenirale, da boste našli oz. da boste primorani ustvariti notranje ravnovesje. Saj le v takšni situaciji jasno vidite vašo trenutno pot in naredite vse, da zasijete v vsej vaši popolnosti.

Meditacija in skrb za to, da je vaše telo kar se da v ravnovesju, tako čustveno kot tudi fizično je nadvse pomebno. Tako boste ustvarili več izkušenj in posledično bližje k vsaki odločitvi, ki vas bo peljala po poti za zavestnega življenja. Vsakodnevno ozaveščanje skritih igrc ega bo v tem tednu zelo osvobojajoče. Napredujte počasi in vztrajno. Ne zastavljajte si previsokih ciljev in ne uresničujte velikih nalog naenkrat, počakajte da zanje pride čas.  Če boste delovali zavestno in vztrajno boste zagotovo nagrajeni s pravo smerjo J

Odkrijte v sebi smisel za moderne dejavnosti in opazite svoj navdih

Ker je življenje kupica vsakdanjih sprememb in novosti, ki prihajajo v vaš vsakdanj z namenom, da bi si olajšali težavnost. Pogumno znotraj sebe odkrijte smisel za tehnologijo, naprednost in moderniziranost vsakdanjika.

Ko boste sprejeli življenje s tehnologijo, boste videli, kako se vam odpirajo še večje priložnosti v vašem vsakdanjiku. Ker živite življenje tukaj in zdaj nikakor ne dvomite vase, da niste vi tisti, ki boste upravljali z novostmi. Zapomnite si, vi ste tisti, ki zmorete, vi ste tisti, ki to znate, le spomniti se je treba. Zato živite v tem času. Zato pogumno nabirajte znanje in se spomnite načina kako bi vse skupaj najlažje uporabili, delovali.

Učinkoviti boste, če boste verjeli v to kar delate

V tem tednu vam bodo frekvence nizale ideje, sestavljale velike slike, vizije. Zato bodo odločitve zopet na vas, da se odločite katero pot želite prehoditi. Hodite po tisti poti v katero verjamete, hodite po poti, kjer so vam prepreke odmaknjene. Ne vztrajajte na nezdravih poteh. Če boste hoteli boste v tem tednu našli znotraj sebe tisti mir in začutili boste tiste frekvence, ki vas bodo izjemno močno vspodbujale k delovanju vaše življenjske naloge.

Nič v življenju ne delajte zato, ker vam to govorijo drugi. Če čutite, da je čas za spremembo jo naredite, ker je le ta zelo pomebna za vas in ne za tistega, ki vam o njej govori. Morda boste imeli priložnost in se bo vaša pot križala s sorodno dušo, ki vam pomaga ostati na pravi poti, ali pa tisto, ki vam bo dosedanjo realnost na vam neljub način prekinila. Bodite zavedujoči in se zavedajte energij, ki vas odbajajo in spodbujajo v tem tednu.

Čas je za uresničevanje svojega ideala – tistega za česar ste poklicani

Močno boste čutili, da uresničite tisti notranji klic, za katerega čutite da ste poklicani, še posebno zato, da ga uresničite. Veliko izmed vas bo imelo priložnost, da bo te občutke začuti. Posledično se bodo pojavili prvi preizkusi in prepreke, ki vam bodo kazali slike, vas opominjali ali spodbujali, da naredite prave korake. Zato popazite, da ne padete pod vpliv prevelikega ponosa, egoizma, prevelike in nezdrave temperamentnosti z nenadziranimi izbruhi ter vztrajanjem za vsako ceno.

Začutite moč, ki vam jo prinaša univerzum, še posebno zato, da razvijete svoje velike umske in duhovne sposobnosti. Razvijete občutek razumevanja za druge. Odprite se človekoljubju, pravičnosti in resnicoljubnosti, borbenosti in strasti. Saj so to energije, ki vam lahko pomagajo uresničiti kokak k vašemu idealu. Spoznavajte in sprejemajte jih pogumno, občutka se naužijte z namenom, da ga boste vedno prepoznali in delujte.

Naj iz vas žari razumevanje in predanost, pogum, odprt duh ter občutljivost. Obvladajte sanjarjenje in nagnjenost k iluzijam.

Več o numerologiji in svetovanjih na: http://www.intuicija.si/intuitivna-numerologija 

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...