Karmen Plavčak

Tedenski numerološki namig 11.–17. 6. 2018

11. junij 2018    831 ogledov

Teden, ki je pred vami, bodo najprej razvijale energije mojstrstva. Te bodo v vas prebujale izjemno rahločutnost, občutljivost za izjemne frekvence, kar vas bo peljalo na pot, kjer boste lahko začeli uresničevati ambiciozna in materialna dejanja. Teden prinaša energije, ki v vaše življenje prinašajo nagrade, obilje, za katero ste v preteklem obdobju gradili čvrste temelje.

Pred nami je teden treninga odločanja

Energije prinašajo situacije, odnose ali stvari, ki so pogojeni z veliko mero sprejetja jasnih odločitev. Tisti, ki se neradi odločate, boste v prihajajočem tednu vadili prav to. Sprejemanje odločitev je ključnega pomena za vaše naslednje korake. Vi ste namreč tisti, ki se odločate, kakšno realnost boste živeli. K temu, da bo vaš 'trening odločanja' gladkeje tekel, bodo pripomogli usodne situacije in obilje.

Ne upirajte oz. ne izmikajte se resnici, svoji možnosti izbire. Imeli boste možnost izbire za pozitivno in ambiciozno pot, po kateri se boste lahko hitro vzpenjali ter prišli daleč in visoko. Ker bodo teden simbolizirale energije moči, denarja in materialnosti na splošno, se tem energijam ne upirajte. Izkoristite energije manifestacije.

Energije vam prinašajo moč, denar in materialne dosežke!

Vodilo bo: Izrazite se. Eden ključnih sestavnih delov uspešnih odnosov je iskreno izražanje hvaležnosti. Izražanje ljubezni in iskrena hvaležnost bosta v tem tednu področji, ki lahko marsikomu povzročata preglavice.

Razvoj in rast se navadno zgodita ob samospoznanju, da izboljšani odnosi okrepijo zaupanje, ki ga drugi gojijo do vas. Takšno obnašanje bo okrepilo vašo osebno gotovost in prineslo srečo v vaše življenje. V sebi boste čutili močan pridih neodvisnosti in zanesljivosti s samozavestnim načinom obnašanja. To harmonijo v vas bo mogoče začutiti, zato se ne sprenevedajte, če vas bodo želeli imeti na nadrejenih položajih v službi.

Če ste torej v preteklem obdobju svojo energijo vlagali v izobraževanje in osebni razvoj, lahko v tem tednu pričakujete uspeh in vzpon na področju kariere ter veliko drugih prijetnih stvari: naklonjenost šefa, napredovanje, povišanje plače, novo imenovanje, poslovna potovanja. Morda ste eden izmed tistih, ki bodo prejeli priznanje zaradi uslug, ki ste jih ponudili drugim ljudem ali skupnosti.

To je ugoden čas za uresničitev načrtov, ki vam bodo dolgoročno spremenili življenje. Zaupali boste v lastno bistvo, ne boste čutili več potrebe po napihovanju.

Odločite se ter izberite pozitivno in ambiciozno pot

Da sprejmete resnično in pravo odločitev, lahko zaupate sebi in dosedanji izbiri prave poti, pa čeprav tega na začetku niste vedeli. Ko v sebi pogasite ogenj, razburjenje in uravnovesite občutke jeze, sebičnosti, prevzetnosti, potem najdete pot k umirjenosti, prijaznosti, vdanosti in zanesljivosti. Veliki koraki vam prinašajo nagrade za vložene trud, delo, čas in energijo. Veliko informacij vam je uspelo pridobiti, zdaj pa jih s pridom uporabite.

Veliko vas ima prav gotovo izkušnje, kako je, ko se predajate negativni energiji in posledično negativnim rezultatom. Izjemno bo, če se odločite in presežete negativna sporočila svojega ega ter jih zamenjate z več pozitivnimi mislimi, zgradite pozitivne vzorce. Ko jih boste preizkusili v praksi, boste videli, da delujejo. Običajno se stari načini na novo zastavljeni poti ne obnesejo najbolje.

Energije v vsakem izmed vas svojevrstno prebujajo ali pa plemenitijo zmožnosti za veliko ustvarjalno moč. Zato ne bodite obsedeni s skrbmi. Dana vam je priložnost, da ste priča genialnim zaznavam in ustvarjanju.

Izžarevajte svojo profesionalnost

V sebi nosite veliko znanja in izkušenj, zato svoj način dela na tej ravni zagotovo zelo dobro obvladate. Naučite se profesionalnosti in odgovornosti ter ju tudi živite. Postavite jasne meje in ne dovolite, da vam nered delajo različni občutki. Izžarevali boste veliko mero ustvarjalnih prizadevanj, od delovanja doma do svetovnega trga. Naravna sposobnost odgovornosti bo tako močna, da se znate kot že ničkolikokrat poistovetiti z njo. S tem se boste lahko posledično ujeli v past tesnobe in zaskrbljenosti. Zato bo obvladovanje razmer zelo dobrodošlo, kajti v nasprotnem primeru bodo razmere obvladovale vas. S svojim strpnim in prilagodljivim duhom boste zelo dobro delovali z ljudmi v paru ali skupini. Svoj uspeh boste v tem tednu dosegli, če boste delovali strpno, prilagodljivo, če boste znali stvari povezati in če boste okrepili sposobnost sprejemanja odločitev. Profesionalnost izkoristite na poslovnem področju, v službi, na splošno v svoji karieri.

Plemenitite energije doma, družine in ustvarite ravnovesje

Energije tega tedna vas spodbujajo, da oplemenitite odnose doma, v družini, z bližnjimi in daljnimi sorodniki. Odvisno, kdo je tisti, ki potrebuje tovrstno plemenitenje. Morda bodo na površje prišle energije, ki v vas zbujajo občutke jeze, zamere, razdražljivosti, ozkosrčnosti, prevzetnosti in samovšečnosti. Čudovito bo, če boste to lahko ozavestili in občutke razjasnili najprej pri sebi, potem pa to spoznanje delili z osebo, ki vam te izzive sproža.

Energije bodo podporne, da razrešite odnose, ki vas energijsko bremenijo. Vsekakor pa morate razumeti, da vsak drugače razume odnose. Eni delujejo bolj zavestno in so pripravljeni konflikte spontano razreševati, spet drugi se zataknejo v nekem čustvenem stanju in ne vidijo izhoda. Zato je smiselno delovati zavestno, z zavedanjem. Pomembno je, da se ne razdajajte po nepotrebnem in da raje poskrbite za svojo energijo. Izžarevajte srčnost, iskrenost, duhovitost, prijaznost, vdanost, zanesljivost in plemenitost ter plemenitite tiste družinske odnose, ki jih lahko.

Ne bodite v položaju, da kar naprej nekaj dopovedujete in si želite, da se drugi spremenijo in posledično tako delujejo. Nekateri preprosto niso takšni. Zato nepotrebne konflikte raje preprečite tako, da ne vsrkate energije, ki ruši vaše ravnovesje. Svojo romantičnost, družabnost in privlačnost uporabite v tej meri, da boste lahko še naprej izžarevali veselje do življenja. Zabavajte se, priredite zabavo za svoje najdražje, piknik ali tematsko srečanje. Izkoristite energije in okoliščine v svojo korist.

Zaupajte v svojo edinstvenost in delujte

Prepričana sem, da vsak izmed vas že pozna tisti občutek znotraj sebe, ki ga tiho in potrpežljivo žene naprej. Tisti, ki tega občutka trenutno še ne čutite ali se je morda oddaljil, bodite zavestni v tej meri, da ga najdete. Ker bodo energije v tem tednu zelo racionalne in bodo od vas zahtevale vztrajnost, potrpežljivost, red in disciplino, predlagam, da se jim predate in upoštevate njihova 'pravila' na subtilni ravni. Če boste lahko prisluhnili svojim notranjim občutkom, boste naredili velik korak k temu, kar želite uresničiti v življenju. Pokažite svojo edinstvenost, pokažite darove, s katerimi lahko delujete in uresničujete naloge, cilje na svoji življenjski poti. Ne bojte se svoje moči, dana vam je v takšni meri, kot jo lahko prenesete. Zato resnično, zavihajte rokave, sprejmite moč, dobro se organizrajte in naj bo vaš korak v nov teden veliko bolj strasten in ljubezniv.

Naj iz vas žarijo ljubezen, romantičnost, strast, izjemna organiziranost, profesionalnost. Bodite potrpežljivi in vztrajni, imejte pogum in smisel za ravnovesje.

Več o numerologiji in svetovanjih na: http://www.intuicija.si/intuitivna-numerologija.

Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...