Karmen Plavčak

Tedenski numerološki namig 10.–16. 10. 2016

30. september 2016    1915 ogledov

Pozdravljeni!

Ste pripravljeni na spremembe in nove začetke? Teden pred nami je odličen za nove premike. Uresničite svojo močno voljo in ambiciozne vizije. Zaključek s preteklostjo in spremembe v vsakdanjiku vam odpirajo nove možnosti na življenjski poti.

Pred vami je ponovno teden individualnega delovanja, novih začetkov in uspeha

Tokrat vas bodo spremembe in nove izkušnje spodbujale, da v sebi prebudite velike količine poguma, volje, samozavesti in vztrajnosti. Te energije boste najbolj potrebovali, ko boste hodili po svoji novi, aktivni življenjski poti. Verjetno boste v tem tednu, vsaj nekateri, priča nepričakovanim spremembam. Imeli boste občutek, kot da težko obvladujete izzive, čeprav veste, da vas spremlja sreča. V tem tednu lahko izkusite osebni uspeh in individualno ustvarjalnost. Dovolite si te občutke, odprite srce ljubezni, milosti in uspehu.

Premiki, gibanje, potovanja, selitve

So situacije v življenju, ki se jih navadno branite, čeprav globoko v sebi nosite občutek, da se bodo stvari pozitivno razpletle. Že večkrat v tem letu ste imeli priložnost izkoristiti moč volje, poguma in ambicioznih novih začetkov. Veliko energije, ki vas je do tega trenutka ovirala, ste preobrazili in sprostili. Morda ste tudi izkoristili nove priložnosti in izkusili nagrade predvsem na duhovnem področju. Različna izkustva so vas pripeljala do točke, kjer stojite danes in čutite neizmerno moč, pogum in jasno vizijo.

Močna volja vas bo spremljala ves mesec

Ljudje si velikokrat želijo postati veliki vodje, s svojim umom dobro organizirati stvari in uresničiti jasno zastavljene in pretehtane cilje. Pa vendar jim včasih vse to ni naklonjeno, saj v sebi nosijo velike strahove, sebičnost, pretirano trmo po nadvladi, svoja čustva velikokrat skrivajo, so posesivni, gospodovalni, velikokrat pa tudi ljubosumni.

Takšne energije ne morejo ustvariti pozitivnih pričakovanj, uspehov in uresničenja vizij. Zato lahko nanje pogledate z drugega zornega kota in si jih dovolite sprejeti in prepoznati. Največkrat se je treba ustaviti in te energije z modrostjo ter znanjem preobraziti.

Situacije v življenju vas učijo in vas povezujejo z ljudmi

Z ljudmi na različne načine trenirate in krepite svojo moč, zaupanje vase, plemenitost, odgovornost, zanesljivost, strast, samoinciativnost in iznajdljivost. V različnih življenjskih situacijah pridobivate različne izkušnje in hodite po svoji življenjski poti pogumneje ter si ustvarjate lepo, pozitivno in ustvarjalno življenje.  

Velikokrat vas različni kolektivni, družinski vzorci in sporočila ega vodijo v situacije, v katerih nenehno ponavljate in podoživljate odnose, stvari v začaranem krogu, ki se nikakor ne ustavi. Vse do trenutka, dokler tega sami globoko v srcu ne prepoznate. Na takšnih točkah običajno odločitve o spremembah najhitreje sprejmete in te tudi izpeljete. Da pa ne bi zapravljali časa po nepotrebnem in se življenju kar tako predajali, lahko delujete tako, da od tega trenutka vzamete stvari v svoje roke in ste kreator svojega življenja vi sami. Živite življenje zavestno in iz srca. Ste na svoji poti ljubeznivi in milostni.

Teden, ki je pred vami, bo od vas zahteval samostojnost in neodvisnost

Veliko vas bo moralo še pretrgati energijske vezi z materjo, kajti te čustvene navezave močno vplivajo na vašo prihodnost. S pomočjo kreativnosti in dobrih idej pogumno stopite na svojo življenjsko pot. Vendar po njej stopajte z veliko entuziazma, strasti in veselja do življenja. Bodite drzni, pogumni in aktivni na vseh področjih življenja. Starih izzivov se lotevajte dejavno in ustvarjajte nova partnerstva. Aktivnost bo prinesla uspeh na vseh področjih.

V prihajajočem tednu bodite polni energije, idej in načrtov ter bodite naklonjeni novim začetkom.

Kako se pa tebi zdi? 1
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
* Izbrisan
  komentiral 7 leto nazaj
Zelo koristni nasveti; povabila . Marsikaj sem že naročila in se prijavila...
Nalagam...