Karmen Plavčak

Tedenski numerološki namig: 13.–19. 5. 2019

12. maj 2019    763 ogledov

Energije bodo v tednu, ki je pred nami, v vsakem izmed vas spodbujale, da preuredite svoje temelje, pogumno stopite naprej, sprejmete odgovornosti, ne nazadnje si izjemno dobro uredite prostor pod soncem. Energije vas bodo spodbujale, da zaupate svoji intuitivni naravi, svojim občutkom in da zaznate svobodo v svoji popolnosti.

Pred vami so zanimiva popotovanja. Pri večini bosta dušo napolnila umirjenost in vpogled vase s pomočjo meditacije, joge. Druge pa vas bo potegnilo, da hitro pripravite kovčke in odpotujete stran, tja, kjer boste začutili osebno svobodo in morda začeli čudovito preobrazbo. Dovolite si zbrati pogum in delovati. Če vam je praksa, da prisluhnete svojemu višjemu jazu, še vedno pri srcu, jo negujte še naprej in se ne ustavite.

Ideje, ki jih prejemate, začnite uresničevati

Izjemno pomembno bo, da boste znali postaviti zdravo in jasno mejo, vzeli vajeti v svoje roke, pripravili dober urnik, se odlično organizirali ter zaživeli v ravnovesju, ki vam ga narekujejo cikli in ritmi narave. Za vas je pripravljen božanski načrt. Bremena, ki ste si jih naložili v preteklosti, naj danes postanejo preteklost. Osvobodite se in zaživite svoj vsakdan veliko bolj radostno in ljubeznivo. V tem tednu bo za vas ključnega pomena svoboda, še posebno na področjih, kjer si to najbolj želite.

Zanimiv, zelo edinstven teden je lahko pred vami

Še posebno, če se boste osredotočili nase in poskrbeli, da v vašem okolju vladajo ljubeznivost, iskrenost in ravnovesje. Dovolite svoji edinstveni naravi, da zadiha, prepoznajte jo in delujte.

Zagotovo boste priča občutkom, ki se bodo želeli izraziti. To morate storiti, dovolite si, da ustvarite ravnovesje v svojem vsakdanjiku. Edinstvenost, ki jo nosite v sebi, je dragocena in neprecenljiva, velikokrat sploh neprepoznana. Zato ji dajte priložnost in ji sezite v roko, da skupaj zacvetita.

Če ne boste občutljivi in če ne boste čutili, kako boste prepoznali svojo edinstvenost, kako boste vedeli, da ste v ravnovesju? Tukaj ne morete delovati po že znanih načelih, ki uresničujejo vaš cilj. S tem se oddaljujete od občutkov, od sebe samega. Potrudite se delovati znotraj sebe, da se bo tisto zunaj lahko postavilo, kot je treba, tako kot si sami želite.

Ne prehitevajte, delujte v trenutku

To, kar zaznavate za prihodnost, naj bo edinstveno lepilo za moč, pogum in vztrajnost, da zadano nalogo pripeljete do konca in jo razvijate naprej. Bodite edinstveni, bodite samosvoji, pripravljeni na sodelovanja in kompromise. Izžarevajte svoje zadovoljstvo, vero vase.

Morda ste na točki, kjer ste morali svoje temelje popolnoma preurediti. Bodite hvaležni, da so vas energije potisnile v to igro. Kajti le tako jo boste lahko igrali in uresničili svoj cilj na poti svoje izjemne vizije. Naredite dobre temelje v odnosih, komunicirajte, posvetite se temeljem na poslovnem področju, svojemu delu.

Zgradite dobre temelje pri sebi, da boste vedeli, komu in kaj ter tudi zakaj pripadate. Veliko dela imate, popazite, da vas delovna rutina ne podre. Vse naloge vam bo uspelo narediti, na vseh področjih, ki kličejo po spremembi. Končajte stare izzive, lotite se vsega bolj pozitivno in drugače, saj vas bodo energije le-tako lahko popeljale na cilj. Vse, kar boste začeli v tem tednu, boste dokončali, pazite le, da ne pretiravate.

Vzemite si tudi čas zase, za sprostitev

Čustveno napornih in izjemno zapletenih nalog ne razrešujte, raje se naučite postaviti zdrave meje dosledno, smiselno, metodično in jih z veliko discipline upoštevajte. Videli boste, da bodo kmalu postale vaša rutina. In na to korenito spremembo, neprecenljive izkušnje boste v utečeni novi rutini izjemno ponosni. Zahvalo boste upravičeno lahko pripisali sebi.

Da pa vaš vsakdan vseeno ne bo tako resen, prepoln discipline, reda in delavnosti, poskrbite, da svojega notranjega otroka nahranite z igrivostjo, brezskrbnostjo, ljubeznijo ter mu ugodite, da uresniči tisti navihani del vas. To vam bo pomagalo, da boste teden preživeli veliko bolj lahkotno. Morda boste poplesavali, se hihitali, zganjali norčije. Dovolite si jih, kajti svoj srčni del vaše narave morate izraziti.

Povejte na glas!

Pomembne bodo odločitve, pomembno bo, da jih boste povedali na glas, pomembno bo, da boste to storili zase in se 'požvižgali' na druge okoli sebe. Še posebno tiste, ki vas radi izrabljajo ali z vami izjemno pretanjeno manipulirajo. Takšne igrice morate prepoznati, saj ste v preteklosti imeli priložnost izjemno dobro izživeti svojo ranjeno naravo, zapuščeni del sebe in nepripadnost.

Vse to vas je pripeljalo do točke, da vse skupaj obrnete v pozitivno smer, v smer, kjer vas na koncu tunela čaka luč. Bodite ravno prav naivni, da zaupate v uresničitev nečesa. V uresničitev svojega vsakdana.

To, da boste lahko postali bolj igirivi in lahkotni, da boste zaupali v življenje, ker ste svojo ranljivost izjemno lepo ozavestili, tudi ozdravili, vas bo navdihovalo, da boste raziskovali in živeli življenje, ki ga živite. Zato spustite na plan svojo otroško igrivost, lahkotnost in navihanost.

Izrazite svojo praktično naravo – pred vami je teden delovanja

Teden akcije in nenehnega delovanja je pred vami. Ne pustite energijam, da v vas spodbujajo misleca, razmišljujočega posameznika. Teden ni primeren za tovrstno delo. Čas je, da poskrbite za delovanje. Čas je, da vaše ideje resnično zagledajo luč dneva  in da imajo nekaj od tega tudi drugi. Ideje, ki so vam dane, so vam dane z namenom, in sicer da jih s pomočjo uma izjemno dobro premislite, uredite, pripravite urnik, se organizirate in naredite, postavite na trdne temelje. Seveda da so stvari, odnosi in projekti priporočljivi, da se uresničijo.

Vložite v vse delo, delovanje, napor in žrtvujte se. Hitrih rezultatov in preskokov v življenju si ne morete privoščiti. Imeli ste namreč čas spoznati, da ti niso učinkoviti, saj ni bilo dovolj znanja, dovolj informacij, da bi vse to znali uresničiti. Zato so bila potrebna tveganja in včasih se je prav grdo zalomilo. Bodite pridni, zavedajte se, da vam nič ne bo podarjeno, če boste sedeli križem rok in čakali. Nagrade pripadajo tistemu, ki je v to vložil zadostno mero truda in dela. Zapomnite si, da je tako pri materialnem kot osebnostnem in duhovnem delu potreben izjemen vložek energije, časa in dela. Prej ko se boste zavedli, da niste stali križem rok, prej boste zaradi delovanja želi neprecenljive narave. Prenesti svoje znanje v prakso je nagrada, saj s tem pomagate ljudem, še posebno sebi.

Uspeh v tem tednu bodo narekovale energija umirjenosti in ravnovesja, edinstvenost, usmerjenost vase, delovanje, red, disciplina, sistematičnost, lahkotnost, igrivost in pristno izražanje. Bodite potrpežljivi!

Več o numerologiji in svetovanjih na: http://www.intuicija.si/intuitivna-numerologija .

Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...