Karmen Plavčak

Tedenski intuitivni namig: 18.–24. 2. 2019

17. februar 2019    554 ogledov

Pred vami je ustvarjalen teden. Začutili boste veliko več strastne, čustvene, igrive, aktivne, neodvisne in prepoznavnosti polne energije. Te vas bodo podpirale v tem tednu. Še naprej boste svoj fokus usmerjali v plemenitenje dosedanjih temeljev, v ambiciozna uresničenja in dosežke v materialnem svetu.

Sprejemali boste obveznosti, ki bodo podprte z uspehom.

Zaupajte v ideje, ki vam pridejo naproti

Razvijte jih, dobro se organizirajte in poiščite edinstveno pot k svoji viziji.

Energije bodo podpirale vašo značajsko moč in vas usmerjale k uporabljanju svoje modrosti. Še posebej vas bodo podprle, da jo delite.

Izražanje skozi pisano besedo ali katero drugo obliko umetnosti vam bo v prihajajočem tednu teklo.

Odprli se boste

Veliko sočutja boste gojili, še posebej do ljudi, ki so se znašli v težavah. Z veseljem jim boste pomagali, ne da bi za to zahtevali vračilo. Čustva bodo v drugi polovici razburkala vaš vsakdanjik. Veliko bolj se boste odprli. Vdanost, strast, dinamičnost, optimizem, radodarnost in odgovornost bodo pozitivne lastnosti, ki jih boste zlahka prepoznali.

Prepirljivosti, togosti, osamljenosti, brezčutnosti, strahu pred spremembami pa se raje izognite. Spoznajte, da lahko negativne lastnosti tudi krožijo v vašem vsakdanjiku. Združite delovanje uma in srca ter ustvarite čudovit vsakdanjik v svojem življenju.

Gradite zaupanje in stopnjujte srečo

Energije v tem tednu vas bodo spodbudile, da boste prišli v stik s situacijami, ki bodo v vas gradile zaupanje. Morda ste med tistimi, ki ste ga popolnoma izgubili, morda pa med tistimi, ki se ga zavedate in ga ne negujete.

Pomembno bo ponovno zavedanje, da je zaupanje del vas in da ga morate, če ga seveda še niste, popolnoma na novo zgraditi. Dovolite si prisluhniti tistemu delu sebe, ki vam zelo tiho in najbolj nežno šepeta čudovite misli, v usta polaga izjemne stavke in vas izjemno subtilno spodbuja k naslednjemu koraku.

Zelo pomembno bo, da zaupate, da zaupate sebi, svojemu notranjemu glasu, in to zaupanje gradite.

Dovolite si ga zgraditi in upravičeno pričakujte srečo, ki se vam bo nasmehnila. Vse te energije sprejmite in jih uravnovesite. Nikar evforično ne zagrabite zanje, sicer bodo spuhtele, vi pa se boste spet počutili prazne in neizpolnjene. Dovolite si graditi zaupanje z dobrimi dejanji in upravičeno pričakujte srečo. V tem tednu stopnjujte to intenzivnost. Energije vam ponujajo priložnost, da postanete drugačni, veliko bolj edinstveni, veliko bolj vi.  

Izrazite svojo občutljivost, saj je dozorela v vas

Do zdaj so vam bili zelo znani trenutki, ko ste vse občutke raje zatrli, jih shranili pod preprogo z željo, da bi večno ostali tam. Komunikacija o njih vam je bila velikokrat zelo tuja, saj si niste želeli, da pridejo na plano.

Velikokrat ste imeli priložnost, da si zaupate in pokažete svojo občutljivo naravo. Morda ste v preteklosti to tudi naredili, ampak so vam energije do zdaj pokazale le neprijetne stvari, dogodke, situacije in vam kljub vsemu vlivale pogum, da ste jih na vam ljubi način izrazili.

Energije bodo v tem tednu ponovno pritiskale na gumbe, ki jih morate sprostiti. Za marsikoga je namreč nastopil čas, da izrazi svojo občutljivo naravo. Izražanje občutkov in čustev je izjemnega pomena, saj lahko le tako spoznate, da so ti dozoreli in ne bodo prišli več na plan v obliki, s katero ne znate ravnati. Ko v sebi prepoznate, da je vaša občutljivost dozorela, se boste zlahka prepustili izražanju v svojem vsakdanjiku. Vaša senzitivnost namreč prinaša popolnoma nove priložnosti in korake, kar zadeva izražanje.

Ta teden bo ustvarjalen

Družili se boste, ideje bodo kar mrgolele okoli vas. Na vas pa bo, da prepoznate prave in jih z ustvarjalno energijo edinstveno razvijete. Pri vsem tem bodite strastni, ambiciozni, ljubeznivi, duhoviti, navdušeni, polni optimizma in seveda odgovorni.

Razvijajte svojo intuitivno naravo, ne zadržujte čustev in se zaradi zapiranja vase ne počutite preveč stresno. Svojega ustvarjalnega duha spustite na plan. Pomagajte si s čutom za umetnost. Morda vas navdihnejo risanje, dobra glasba ali pa pisanje pesmi, različnih rim in podobno. Gre za to, da boste v svoj vsakdan v tem tednu vnesli veliko več ustvarjalnosti. Zaupajte vase, odprite se in se izrazite, povejte to ljudem in jim pokažite svoj potencial. Kako bodo izvedeli zanj, če ga boste držali (lahko na zelo podzavestni ravni) le zase.

Negujte svojo ljubečo prijaznost

Nemalokrat se kot posameznik znajdete v situaciji, ko se lahko počutite osamljeno. Pri vsakomur ima osamljenost različen pomen, svojo vlogo. V večini primerov je zelo zdravilnega značaja, saj ima posameznik edinstveno priložnost, da si vzame čas zase in v sebi odkrije ljubezen, ljubeznivost v pravem pomenu besede.

Spustite k sebi energije, ki negujejo vašo občutljivost in ljubečo prijaznost. Vaše obdobje, ko ste se morali umakniti, se končuje in od vas zahteva nove korake. Morda boste ali pa ste zaznali, da ste svoje srce odprli veliko globlji ljubezni. Pustite ji, da še naprej razvija vaš vsakdan, mu daje smisel in voljo. Razvijajte svojo ljubečo prijaznost še naprej prek živali, otrok, starejših ali bolnih ljudi in nikar ne oklevajte. Ko pomagate drugim, pomagate najprej sebi.

Gradite stabilne temelje, z veliko ljubezni in pozitivne energije

Kadar vam energije v vsakdan prinašajo veliko racionalnosti, je zelo pomembno, da jih znate uporabiti in usmeriti v bolj praktičen del življenja. Vsakega dela se lotite z veliko pozitivne energije in ljubezni. Situacije, ki so pred vami, potrebujejo namreč preobrazbo in drugačen, tokrat pozitiven razplet. Zato je izjemno pomembno, kako se boste že danes lotili svojih temeljev. Vsak dan jih na novo gradite v različnih, a vseeno vam dobro poznanih okoliščinah. Ko se jih zavedate, znate moč vzeti v svoje roke in izraziti svojo edinstvenost.

Velikokrat se zdi preprosto, da nekaj na novo postavite. Potem pa šele na poti spoznate, da ni tako, da je še boljše, predvsem zato, ker imate izkušnjo iz preteklosti. Naredili boste bolje zase, saj poznate predhodni razplet in vam v resničnosti ni prinesel tistega, kar ste pričakovali. Zelo pomembni so detajli, ki so velikokrat najpomembnejši del vaše čudovite zgodbe. Sprejmite ta ustvarjalni del sebe in se kreativno, strastno in profesionalno podajte na pot, ki jo pridno tlakujete že nekaj časa.

Teden bodo razvijale energije sočutja, zato boste veliko lažje uresničevali svoje zamisli. Zaupajte svojim občutkom, uravnovesite energije ter se podajte na pot sodelovanja in kompromisov. Zaupajte skupni viziji. V tem tednu negujte smisel za ravnovesje, pogumno in vztrajno stopajte proti uspehu. Bodite odprtega duha, negujte stike z ljudmi in ne pozabite na ambiciozno plat svoje narave.

Več o numerologiji in svetovanjih na: http://www.intuicija.si/intuitivna-numerologija

Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...