Karmen Plavčak

Tedenski numerološki namig 19.–25. 12. 2016

16. december 2016    2096 ogledov

Pozdravljeni!

Čarobnost decembrskih dni zapisujejo tudi vibracije števil, ki vas bodo v prihajajočem tednu močno spodbujale. Nekateri boste čutili energije tako, da vas bodo zaščitile pred izzivi, spet drugi boste pogumno razreševali izzive in povedali tisto, kar čutite globoko v srcu. Priporočljivo bo izražanje na edinstven način na vseh področjih v vašem vsakdanjiku. Pred nami je obdobje z nekaj izzivi, predvsem na področju komunikacije, posla, trgovine, odnosov ... Priporočljivo bo, da utečene posle, naloge, dejavnosti še naprej opravljate z vsem navdušenjem, redom, vztrajnostjo in disciplino. Novosti pa se boste lotili kasneje, po novem letu, saj vas bodo energije bolj podpirale pri tem.

V tem tednu bo izjemno pomembno, da izrazite svojo globoko resnico

V tem tednu bo izjemno pomembno, da izrazite svojo globoko resnico, pokažete svojo moč, delujete z modrostjo na podlagi preteklih izkušenj, se dobro organizirate, se predate spontanim razrešitvam, zaupate svojim mojstrom in vodnikom v duhovnem svetu ter razrešite še tiste kotičke v vsakdanjiku, ki to preobrazbo potrebujejo. Energija svobode, igrivosti in zaupanja vam bo pričarala čarobnost prihajajočih dni.

Bodite neodvisni, zažarite v svoji moči in pokažite svojo edinstvenost

Koledarsko leto se približuje koncu in verjamem, da vsak izmed vas že dela 'bilanco' uresničenih ciljev za preteklo leto. Poglejte resnici v oči in stopite v svojo moč, dovolj je bilo situacij, stvari in odnosov, ki so nakazovali vašo negotovost, nesamozavest in nezaupanje.

Čas je, da vzamete moč v svoje roke, si dovolite videti svojo vizijo, ego z veliko vztrajnosti odmaknete in zažarite. Če boste želeli videti resnico, boste na tehtnico ravnovesja vsekakor dali sporočila, ki vam jih prišepetava vaš ego, in sporočila, ki vam jih prišepetava vaše srce, duša.

Prisluhnite pravemu in se ne ujemite v stare vzorce, v igro vašega nižjega jaza, ega, ampak zberite voljo, moč in pogum ter naredite prostor za nove začetke.

Uspeh in sreča vam ne bosta spolzela iz rok, če boste še naprej ustvarjalni

Do konca leta bo še vaše srce čutilo, da se vam je končno nasmehnila sreča. Zaupajte mu! S poglobitvijo vase in dobro postavljenim načrtom boste zaslišali glas, ki vam šepeta izjemne, edinstvene ideje. Te so namenjene prav vam, da jih v najkrajšem možnem času uresničite.

Dovolite si videti te ideje, ne pošiljajte jih od sebe. Izražajte se in komunicirajte s svojim višjim jazom. Zdaj imate edinstveno priložnost, da naredite nekaj popolnoma novega, 'odpičenega' in edinstvenega, mogoče za marsikoga nekaj nerazumljivega. Ni pomembno, ali ste v krogu najbližjih razumljeni. Pomembno je, da izrazite tisto, za kar že dolgo časa veste, da mora zagledati luč sveta.

Bodite kreativni, družite se, svojo edinstvenost pa izrazite skozi pisano besedo, morda poezijo ali pa pogumno poprimite za čopič. Igrivost, srčnost, lahkotnost so energije, ki osrečujejo vašo dušo in so eno izmed najboljših zdravil zanjo.

Posvetite se odgovornostim in harmoniji v svojem vsakdanjiku

Prihaja najlepši in najčarobnejši čas v letu. Zato bo za vsakega izmed vas nepozabno doživetje tisto, ki bo zaigralo harmonijo in pričaralo toplino v vašem srcu. Posvetite čas najdražjim. Že  v preteklem tednu ste imeli priložnost zgladiti marsikateri spor ali izziv z namenom, da te dni preživite v miru, spokoju in čarovniji doma in družine. Zdaj imate priložnost, da te energije temeljito oplemenitite.

Oplemenitite družinske odnose

Povezanost, ki jo čutite z družinskimi člani, je za vsakega posameznika neprecenljiva. Poskušajte v tem tednu na situacije, odnose in stvari pogledati s sočutjem. Na svoje najbližje ne projicirajte svojih vizij, dajte jim prostor in čas, da vas razumejo toliko, kolikor premorejo sami. S tem, ko jih boste razumeli vi, bodo tudi oni lahko začutili pravo harmonijo in ljubezen ter vam posledično izrazili globoko resnico, ki jo razumejo le oni.

Naj vas energije novih začetkov spodbujajo tam, kjer to lahko naredite, se pravi pri sebi. Ne ukazujte drugim, ne boste jih spremenili. Spremenite le svoj pogled na svet in prispevajte ljubezen, toplino, sočutje in srčnost, ki jo nosite v sebi, zaklenjeno globoko v svojem srcu.

Ne izmikajte se in ne iščite idealov, pogumno poglejte, kaj se skriva za tančico iluzij

Veliko izmed vas si želi začutiti pravo ljubezen, harmonijo predvsem v odnosih z najbližjimi, kot so partner, družina, prijatelji, sodelavci. Pa vendar imate občutek, da tega ni oz. ne obstaja ali pa je osnovano na drugačnih temeljih.

Globoko v sebi čutite resnico, v sebi nosite zavedanje, ampak vaše oči verjamejo zunanjosti. Opirajo se na za nekatere precej mamljive materialne stvari, velikokrat so to denar, zunanji videz posameznika, izrečene lepe besede, obleke in dragi avtomobili, prečudovite hiše in drugo.

Poskušajte za trenutek odgrniti tančico, ki prekriva vašo resnico, in videli boste. Na podlagi takšnih trenutkov, z veliko prakse, boste z zaupanjem, zavedanjem in modrostjo svoje duše utrdili svoj notranji steber moči in razbili še zadnje iluzije.

Stvari, situacije in odnosi, ki nimajo potencialnih energij za prihodnost, bodo vsekakor prekinjeni. Še vedno zaključujemo vsi, vsak na svoj način in na svojem področju. Narava zaključevanja, moč izkušnje je pri vsakem izmed vas neprecenljiva.

Živite življenje in se ne ukvarjajte z nepravimi stvarmi za vas  

Pomembno bo, da načrtno razvijete obzirnost in potrpežljivost do drugih. Utrjujte voljo, vztrajnost, podjetnost in samouresničevanje.

Vesel in miren božič vam želim. <3

Več o numerologiji in svetovanjih najdete tukaj. »

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...