Karmen Plavčak

Tedenski numerološki namig 21.–27. 11. 2016

18. november 2016    1545 ogledov

Pozdravljeni!

Če ste v preteklem tednu vztrajali pri svojih edinstvenih vizijah in popolnoma novih začetkih ter ste se uglasili s svojimi edinstvenimi, nežnimi, izjemno močnimi in privlačnimi frekvencami, potem bo v tem tednu čas, da odgovornosti in odločitve tudi sprejmete. Na novo pot se podajte pogumno, odgovorno in odločno. Zaupajte v življenje, odločite se zdaj!

Pred vami je teden odgovornosti in čustvene harmonije

V preteklem tednu je vsak na svoj način občutil velik pritisk. Nekateri izmed vas ste bili tem pritiskom kos, saj z njimi že pridno delujete. Le tako so vas energije tega tipa naučile, kako ostati močni, slediti navodilom srca in uresničevati svojo edinstvenost.

Pri drugih pa so te energije pritisnile na tisti 'žulj', ki je moral počiti, in energije so se in se še morajo nujno preobraziti. Nikakor ni dobro, da se z njimi ne soočite in jih potisnete v globine. Ob dnevih, ko energije močno pritisnejo na posameznika, je pomembno, da se jih zavedate, jih preobrazite in s pomočjo neprecenljive izkušnje nadaljujete svojo srčno pot.

Vedno pa ni tako. Zato imate občutek žalosti, jeze, agresivnosti, ki ga je treba sprostiti, posledično je izrečenih veliko besed, za katere vam je kasneje žal, pretečenih je veliko solz in še kaj. Kadar padete pod vpliv močnih čustev, sta v veliki meri pravo 'zdravilo' zavedanje in zdrava mera nadzora. Šele v takšnih situacijah si dovolite na odnos, stvar ali situacijo pogledati tudi z drugega zornega kota. Zapomnite si, vredno je. Vsak trenutek, ki ga posvetite temu, da delate na sebi, je neprecenljiv za dogodke, ki se bodo posledično zgodili v prihodnosti. Zakaj se torej ne bi že danes odločili, da svoje življenje živite bolj zavestno, odgovorno in odločno.

Izberite pozitivno in ambiciozno pot, da se boste hitro vzpenjali ter prišli daleč in visoko.

Pred vami je teden, v katerem boste imeli možnost izbire, saj se ni mogoče vedno napotiti v pravo smer. Teden je primeren za osebnostno rast ali vzpon v karieri. Pred vami je ugodno obdobje, verjetno boste izbirali med dvema dogodkoma. Čakata vas profesionalni uspeh in povečanje odgovornosti. Teden je ugoden tudi za tiste, ki iščete zaposlitev. Če je do zdaj niste našli, bodo v tem tednu do vas prišle prave priložnosti.

Ukvarjali se boste z energijami, ki plemenitijo vaš dom in družino.

Prevzemanje odgovornosti bo prevladujoča energija tedna, ki se lahko spremeni v ovire ali izkušnje. Predajte se energijam, ki iz vas izvabljajo ljubezen in so usmerjene v vaš zakon, dom in družino.

Zaupanje v življenje, odnose, ki jih vsak dan intenzivno gradite z dejanji, in ne besedami, se bo oplemenitilo.

Nekateri boste imeli na področju družinskega življenja in doma veliko izzivov. Poglejte situacijam in resnici v oči. Odnose, ki vam kar naprej povzročajo preglavice in neprijetene občutke, poskušajte preobraziti. Pomembno je, da zaupate vase, v svoje občutke in se po njih ravnate. Tisti, ki imate z izgradnjo zaupanja vase že več izkušenj, boste to z lahkoto udejanjali.

Spet drugi pa se boste vsega tega učili. Družinski odnosi in odnosi na sploh so pomembni, če so pravi, iskreni in resnični. Nikar jih ne posplošujte. Veliko odnosov temelji na čustveni navezanosti in posledično gre za igro energij v smislu jaz dam tebi to, ti pa meni v zameno drugo stvar. Posledično v teh odnosih ustvarjate veliko čustvene napetosti, iluzije in prevelika pričakovanja.

Torej, v tem tednu boste imeli priložnost, da te energije preobrazite, jih spoznate ter jih odločno in ambiciozno upravljate. Če morate razrešiti kakšno družinsko situacijo, je teden odličen za to. Poskušajte jih razrešiti na čim mirnejši način, saj vas energije v tem tednu spodbujajo k temu. Za mirne in harmonične odnose boste v življenju vedno neizmerno hvaležni. Učite se tega od ljudi, ki jih ustvarjajo z dejanji, in ne od tistih, ki vam o tem le govorijo. Znotraj vas, vem, prebiva ogromno občutkov, morda je zdaj čas, da vržete karte na mizo in jih razčistite. Ponosni boste nase. Pa še energijo povezanosti, harmonije in miru boste oplemenitili.  

Izkoristite ta ugoden čas za prevrednotenje vseh razmerij v svojem življenju; prijateljskih, poslovnih ter predvsem družinskih in ljubezenskih. V tem tednu boste jasno čutili, katera razmerja želite poglobiti in katera pretrgati. Dovolite si prevzeti obveznosti in odgovornosti, pred katerimi ste se do zdaj skrivali oz. ste se jim izmikali.

Imejte neomajno voljo, bodite strpni in prilagodljivi v tednu, ki je pred vami.

Več o numerologiji in svetovanjih najdete tukaj. »

Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...