Karmen Plavčak

Tedenski numerološki namig 24.–30. 4. 2017

21. april 2017    2234 ogledov

Pozdravljeni!

V tednu, ki je pred vami, boste lahko izjemno ambiciozni, veliko stvari se bo prav tako razpletlo v vaše višje dobro. Čutili boste, da morate služiti višjemu namenu, in si tako želeli uresničiti notranji klic, ki ga že dalj časa slišite.

Čeprav bo v zraku veliko čustvenih napetosti, se bodo priložnosti kar odpirale

Za vsakega izmed vas bo pomembno, da se ne zapletate z energijami, ki so čustveno zelo naporne in vam v različnih situacijah zameglijo vašo pot do cilja. Pomembno bo, da ostajate pogumni, vešči reda in discipline in  da vidite stvari, situacije ter odnose čim bolj jasno. 

Pustite iluzijam, da dokončno razpadejo in se razmagnetijo. Energije tega tedna vam bodo razkrile marsikatero skrivnost resnice, seveda, če si boste le dopustili, da jo vidite. Na odnose, situacije in stvari poglejte še z drugega zornega kota, ne pustite, da vas iluzije zapeljejo na pot, ki vodi stran od vašega cilja.

Pred vami je teden, ki bo ugoden za sodelovanja s tujino, potovanja in delovanje v tujini

Teden je izjemno zanimiv tako za notranja kot zunanja potovanja. Gre za energijski proces, ki vam prinaša ozdravitev nekaterih starih, neuporabnih vzorcev. Novosti, ki vam jih odpira sodelovanje s tujino, le pogumno sprejmite. Dovolite svoje cilje uresničiti zunaj svojih meja, tako znotraj kot zunaj. Dovolite si poiskati prave informacije, ideje in poti, ki vas bodo kasneje pripeljale do izjemno jasnih uresničitev.

Kadar ste pod vplivom takšnih močnih energij, je zelo primerno, da spustite staro, zato so potovanja, sodelovanja in delovanja na kakršenkoli način odlična, da prekinete staro, nepotencialno pot. Če boste pogledali onkraj iluzij, boste videli resnico in uresničili svoje sanje v prihodnosti.

Stremite k uspehu na materialnem področju, bodite odločni in polni ambicij 

Energije obilja in velikih ambicioznih uresničitev vas močno podpirajo predvsem na poslovnem področju. Dovolite si oplemenititi do sedaj postavljene temelje na vaši poslovni poti. Uspeha in konkretnih rezultatov ne boste deležni ravno v tem tednu, boste pa prejeli nagrade, ki vam pripadajo, da oplemenitite in učvrstite dosedanjo pot do cilja. Izobražujte se, pridobite prave informacije, ne bodite površni in brez vsebine. Pridobite raje dobro izkušnjo vsaj tistega za čemer stojite. Pridobljene izkušnje vam bodo v veliko pomoč pri vztrajanju, sprejemanju novih odločitev.

Prekinite in spustite staro ter poglejte resnici v oči

Marsikomu bodo energije v tem tednu zapletale dogodke, jih nizale v zelo magnetne situacije, ki so povezane z marsikaterim karmičnim zapletom, na vseh področjih. Naj vas ne premamijo iluzije in vas popeljejo v nek magneten svet, poln iluzij. Zelo pomebno je da vidite resnico, saj boste na podlagi le-te lažje gradili prihodnost. Dovolite si to opaziti, spoznati in ozavestiti ter iluzijo jasno in odločno spustiti in pogledati na odnos, situacijo in svar z veliko bolj jasno in pravo sliko. Če se boste počutili zmedene, neodločne, to pomeni, da nimate dovolj informacij o dani zadevi, odnosu. V takšnem primeru so priporočljivi posveti z raznimi strokovnjaki, ki so specializirani za posamezna področja. Tako lahko oplemenitite svojo notranjo moč in na koncu sprejmete končno, pravo odločitev. Pri tem procesu pa je vsekkakor prav da ostajate notranje močni in trdni, se ne pustite še bolj zmesti.

Teden številnih in različnh izkušenj je pred vami

Bolj ko boste odkrivali vaš notranji svet in spoznavali prave informacije, jim zaupali več izjemnih izkušenj boste deležni. Dobro počutje, mir vašega uma in duhovna rast je zelo dobrodošla, kadar raziskujete, pridobivate razne izkušnje. Ponavadi kadar je vse skupaj zelo nepričakovano, lahko pridobite največ. Ne govorimo o naivnem odločanju in odločanju zaradi nevednosti in strahu, da se nekaj mora zgoditi, ker ste si preprosto tako zamislili. Za nekatere situacije, dogodke, odnose je preprosto čas da sprejme oz. pridobi novo izkušnjo. V sebi ohranjajte mir, saj vam le ta prinaša spokojnost in uglajeno pot naprej.

Ker je veliko planetov v retrogradnem gibanju, verjamem za vsakega izmed vas da to močno občuti predvsem pri sebi in svojem okolju. Namen sodelovanja in pridobivanja izkušenj v različnih okoliščinah je navsezadnje izjemno zdravilno. Zato vam naj bodo  pomoč pozitivne afirmacije, meditativne in sprostitvene tehnike, ki vam pomagajo, da ob težkih trenutkih najdete moč in entuziazem, da nadaljujee pot k vašemu cilju. Vse česar v situacijah ali obdobjih, ki so od vas zahtevala premike, niste naredili, potem zdaj lahko jasno čutite kam morate usmeriti svoj fokus. Priporočljivo je, da se ne izogibate resnici in vaši poti po kateri potrpežljivo, z veliko truda, reda in discipline pogumno hodite iz dneva v dan. Kljub ne harmoniji energij, poskrbite za ravnovesje. Imejte izdelan jasen načrt, kam greste in kaj želite spremeniti, spustiti in izkusiti, da bo vaš vsakdan poln navdiha, moči in entuziazma za ustvarjanje.

Bodite pogumni,  razumevajoči in vdani, dovolj občutljivi in odprtega duha!

Več o numerologiji in svetovanjih najdeš tukaj: http://www.intuicija.si/intuitivna-numerologija 

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...