Karmen Plavčak

Tedenski numerološki namig 24. - 30. 6. 2019

25. junij 2019    388 ogledov

 Teden vam prinaša energije, ki bodo v vašem vsakdanjiku poskrbele za večjo stabilnost in občutek po ravnovesju v vašem življenju. Teden vam prinaša ambiciozne uresničitve, materialno obilje, zaradi česar bo potrebno razbiti še iluzije, si tako dovoliti, pogledati tudi na onkraj nezanega. Soočite se z odgovornostmi in novimi odločitvami. Kreativnosti, ustvarjalnost in izražanja iz srca vam naj postane na dnevnem redu. Lahko boste začutili velik poriv energij na vaši življenski poti, vam pomebnem področju. Izjemno pomebno bo, da boste imeli močan notranji steber moči in da boste znali  vzeti vajeti v svoje roke ter naredili odločne in korenite korake naprej. Se pravi tako, kot vam ji narekuje tisti notranji glas, intuicija, ki ji je vredno prisluhniti. Zaključujte, naredite prostor novemu in se odločite, da boste odgovorno, z veliko volje, moči in entuziazma nadaljevali svoj vsakdanj.
Poskrbite za vaše potovanje!

 
V življenju vsakega posameznika je izjemno, kako se poda na pot svoje duše. Velikokrat je prav priporočljiv umik vase (veliko kultur ga pozna), z namenom, da najdete v sebi tisti mir in ravnovesje, ki vam prinaša veliko bolj jasne odločitve. Marsikateremu pa pravo zunanje potovanje prinese  le-te, neprecenljive izkušnje in spoznanja zunaj svojega domačega okolja. Potovanja si posameznik lahko zelo različno razlaga, velikokrat je na primer potovanje vaše duše skozi življenjske izkušnje resnično neprecenljivo. Saj prepoznate, spoznate resnico, ki je skrita za tančico. Velikorat se prav na potovanju razkrije v tej meri, ki jo razumete najboljše in posledično izberete vam pravo. Ste morda na točki, ko iščete resnico v odnosih, v poslu, porojektih, sodelovanju, v biti človeškega bivanja. Prav ste se odločili, zato pogumno stopite na svojo notranjo življensko pot in poiščite resnico ter jo uskladite z okoliščinami v  katerih živite. Morda boste doživeli izjemno veliko občutkov in si jih izjemno dobro razložili. Pojaviti pa se znajo tudi takšni, ki vas bodo na izjemno prefinjen način potisnili v vaše življensko raziskovanje. Kakorkoli se boste lotili svojega potovanja, vam toplo priporočam, da se ga lotite resno, ga sprejemete, v svoj vsakdanj povabite pogum in naredite ta čudovit korak ter končno zaupate življenju. Dovolite si prisluhniti glasu svoje duše <3

Prekinite z nenehno zaskrbljenostjo

Nenehna skrb in zaskrbljenost vam je v vašem vsakdanjiku zagotovo izjemno znana. Saj vas energije nenhno potiskajo v točko,da se remaknete naprej, vi pa raje vztrajate in se posledično težko premaknete naprej. Kljub vsemu pa premorete veliko znanja in izkušenj, da naredite korak naprej. Ste o tem, da vas nenehno skrbi, kako boste svoj vsakdanj razrešili oz. zgradili naprej in zaživeli, večkrat razmišljali. Ste v tej smeri tudi kaj naredili? Ste se prepustili toku energij, ste se dali na razpolago živlejnju, da vas popelje na pot, kjer lahko izberete življenje vi. In pri tem odložite skrbi, strahove, ki vam narekujejo stopicanje na mestu. Ste imeli priložnost premišljevati o svojem zdravju, ste ovrednotili vaš tok misli in uvideli kam vas le-ta pelje. Velikorat zaskrbljenost povzročajo misli z neravno pozitivnim razpletom, zato je pomebno, da se jih naučite slišati in pravilno uporabiti. Pri tem ne obremenjujete svojega uma in se naučite na vse skupaj pogledati veliko bolj pozitivno, z več volje, poguma da spremenite dosedanji tok. Super bo, če se boste znali organizirati do te mere, da boste poskrbeli zase in svoje življenje zaživeli veliko bolj svobodno, brez vzorcev, ki jih nosite s seboj.

Izbrali boste in se napotili v pravo smer

Energije v prihajajočen tednu vam narekujejo poseben tempo, v vaš vsakdanj vam nizajo dogodke, kateri vam prinašajo popolnoma novo drugačno pot v vašem vsakdanjiku. Takšno, ki vam jo vaš notranji glas šepeta že leta in leta. Ste pripravljeni zavihati rokave in poprijeti za to delo. Narediti preobrazbo, spustiti tisti stari del sebe, ki je bil nasičen z vzorci iz preteklosti, prepoln  izkušenj, ki so vam nizale neuspehe, itd. Ste pripravljeni razkriti srce, ste pripravlejni razkriti svojo dušo in odločno udejanjati naloge, ki sopripravljene za vas. Če se boste odločili za tisti svobodni del sebe, potem boste z veliko mero potrpljenja, razumevanja in ljubeče nežnosti obrnili krmilo svojega življenja v pravo smer. Dovolite si in dajte sebi priložnost, zadihajte in se podajte svobodno pot, kjer imate platno in škarje v rokah vi. Transformacijska obdobja vam nenehno prinašajo priložnosti, da postanete drugačni vi, na novem nivoju. Vedno več, ko se učite, spoznavate, prepoznavate, vedno več vidite in posledično tudi naredite. Zato negujte svoj diamant in ga nikdar ne razdajajte, še posebno tistim, ki tega ne znajo ceniti in z njim pravilno ravnati.

Obvladajte nagnjenost k iluzijam in vztrajajte pri ambicioznih uresničenjih

Energije vam prinašajo moč in uvide, da prepoznate iluzije, zaključke v vašem vsakdanjiku in ste do situacij, odnosov in projektov v tem tednu sočutni. Od situacij in pozameznikov ne pričakujte, da bodo udejanili vaše zamisli, če le-te niso del njih, njihove poti. Morate jih razumeti, da morajo še prehoditi pot, na kateri se jim bo tančica resnice razjasnila in pokazača pravo pot. V življenju je izjemno pomembno, da ste zvesti sebi, ste iskreni in ste pripravljeni sebe dati na razpolago, da energije delujejo skozi vas in ustvarjajo za marsikaterega “čudeže”. Dovolite si, da boste sledili navdihu svojega srca, dovolite si izkusiti svobodo današnjega časa in zamenjajte vzorce po katerih živi družba in ostanite zdravi, kreativni in edinstveni.
 
Uspeh v tem tednu bodo narekovale energije poguma, vztrajnosti, smisla za ravnovesje. Bodite razumevajoči, vdani, ravno prav občutljivi in odprtega duha. Svobodna volja, strpen in potrpežljiv duh pa naj izžarevata v vsakem izmed vas.
 
Več o numerologiji in svetovanjih na: http://www.intuicija.si/intuitivna-numerologija 

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...