Karmen Plav─Źak

Tedenska intuitivna napoved: 25. 2. -3. 3. 2019

25. februar 2019    415 ogledov

Zanimiv teden je pred nami: energije bodo ponovno podpirale v vsakem izmed vas red, vztrajnost, discipline, sistemati─Źnost, so─Źutje, delovnost, prakti─Źnost. Ne nek na─Źin bodo v vas krepile arhitekta, ki pridno skrbi, da bodo temelji v va┼íem ┼żivljenju ─Źvrsto zgrajeni in pripravljeni na vsako neurje. Se pravi gradnje se boste morali lotiti tako na zunanji kot tudi na notranji ravni.

Energije bodo izjemno podpirale vašo kreativnost, intuitivnost, ravnovesje in vizije

Veliko izmed vas pa se bo ukvarjalo s korenitimi zaklju─Źki dolo─Źenih vzorcev, pogledov na situacijo. V va┼íi domeni bo, da staro zaklju─Źite in se dobro pripravite na druga─Źne, vam nove za─Źetke. Veliko idej, vizij boste prejeli v va┼íe misli. Vsekakor z namenom, da dose┼żejo realizacijo. Zaklju─Źevali boste veliko situacij, ki so morda za nekatere od vas zelo karmi─Źnega zna─Źaja. Dovolite si zaklju─Źkov na podro─Źjih, kjer vidite, da dosedaj obravnavane energije nimajo potencialnega razvoja.

Preglejte in utrdite temelje v va┼íih odnosih, doma, dru┼żini, v slu┼żbi, poslu. Naredite premike na poslovnem podro─Źju. Dovolite si nove izku┼ínje. Energije vas bodo podpirale, da se toplini, strpnosti in so─Źutju do drugih ┼íe bolj odprete. ─îeprav boste o─Źarljivi s svojo romanti─Źno naravo, boste delovali z zelo prakti─Źnimi in treznimi odlo─Źitvami.

Bodite arhitekt v svojem vsakdanu

Ker bodo energije podpirale va┼ío prakti─Źno naravo in od vas zahtevale red, disciplino, vztrajnost, sistemati─Źnost, bo super, ─Źe boste z njimi zaplavali. Super bo, ─Źe se boste znali usmeriti na podro─Źje, ki vam povzro─Źa neravnovesje in ga uredili.

Se pravi pripravite pravo konstrukcijo in posledi─Źno dobre temelje. Bolj ko boste temeljito preu─Źili vsak del─Źek va┼íe notranjsosti, bolj boste lahko na vzen kaj manifestirali. Teden bo mineval po─Źasi, zdelo se bo kot da nikamor ne gre. Vi pa boste kljub vsemu zelo aktivni. Veliko stvari boste naredili. Zato bo tudi priporo─Źljivo, da si boste znali vzeti ─Źas za sprotitev. Veliko nedokon─Źanih nalog boste v tem tednu zaklju─Źili in spravili v realnost. Veliko prakti─Źnosti boste vnesli v va┼í vsakdan. Zato kar zavihajte rokave in pogumno delujte. Delujte z ljubeznijo. Svoje organizacijske sposobnosti pa nikar ne zatirajte. Energije tega tedna bodo od vas zahtevale, da se nau─Źite konstruktivnega dela in stabilnosti.

Izognite se rutini in poskrbite za vztrajno rast

V va┼íem vsakdanjiku poskbrite, da boste strmeli k napredku. da se ne boste ujeli v kolesje rutine. Rutina vas lahko ─Źez ─Źas resni─Źno iz─Źrpa in vam ne prinese ni─Ź bolj┼íega. Ko vas to kolesje ujame, nastopi ponovno zavedanje. Va┼í notranji glas vam ┼íepeta kako naj na izjemno sitemati─Źen, organizran na─Źin poskrbite, da stopite v naslednje nadstropje. Pomebno bo, da v svojem okolju prepoznate svobodo, ste razbremenjeni, ker lahko delujete popolnoma brez omejitev. Poskrbite temeljito za va┼íe temelje, va┼ío korensko ─Źakro. Poskrbite za va┼í urnik, za dobro organiranost, da va┼í vsakdanj te─Źe po to─Źno dolo─Źenih ciklih, ki vam jih dolo─Źa bo┼żanski na─Źrt. Bolj ko boste predani vztrajnosti, ve─Ź boste pridobili.

Zaupajte vase, najdite harmonijo in sledite poslanstvu

Zaupanje vase, v svoje ob─Źtuke in intuicijo je nepreceljivo. Saj vam prina┼ía v ┼żivljenje ravnovesje in fluidnost. Bolj ko boste pluli s tokom, ve─Ź stvari boste naredili, sploh, ─Źe je ta pot va┼ía. Kadar ste v harmoniji, takrat veste, da se vse skupaj dogaja zelo sinhronizirano, se pravi po to─Źno dolo─Źenem na─Źrtu. Da lahko ponovno zgradite zaupanje, je potrebno, da se tega zavedate. Zavedajte se svojih ob─Źutkov, telesa, ki vam daje neke informacije. Le-te pa ste sposobni povezati v neko celoto. Bolj ko se svoje notransjosti zavedate in delujete tako navzen, bolj mo─Źni ste in veliko pozitivne energije ste─Źe skozi vas. Tak┼íni koraki lahkotnosti niso lahko. Zato prisluhnite negativnim ob─Źutkom, ki vas u─Źijo, kje in zakaj ne gre nekaj naprej. Morda boste za─Źutili, da ste osameljeni, morda da ste nepotrpe┼żljivi, ali pa se boste zalotili pri veliki ob─Źutljivosti, nestanovitnosti,ÔÇŽ ─îe ste bolj empati─Źne narave, tega nikar ne zanikajte, ─Źeprav vas v dru┼żbi znajo ozna─Źiti za preob─Źutljive. Zavedajte se, da vam ob─Źutki povedo ogromno. Izrazite svojo o─Źarljivost, takti─Źnost. S pogledom izrazite toplino in so─Źustvovanje. Va┼ía razumevajo─Źa in prijazna narava vam veliko doprinesla. Bodite vi vi in si ne pustite, da stopite v podrejeni polo┼żaj.

Naj vas vodi razumevanje, so─Źutje in odprt duh

Zaklju─Źki v ┼żivljenju so izjemnega pomena. Prina┼íajo neprecenljive izku┼ínje. Ponavadi jih ┬ázelo dobro za─Źutite. Ko se nekaj temeljito ÔÇťizpojeÔÇŁ, potem veste, da je pred vami le ┼íe ┬ákonec. In velik uspeh je, ─Źe to razumete. Pri sebi natan─Źno veste, da je potrebno prenehanje z nekim dejanjem, odnosom, situacijo. Priporo─Źljivo pa je, da se zavedate, da vas ┼żivljenje kli─Źe po spremembi. Koraki, ki vas bodo pripeljali do pravih zaklju─Źkov so zagotovo odprtost va┼íega duha, se pravi, da ste na spremembe pripravljeni, da znate biti do nastale situacije so─Źutni in razumevajo─Źi. Ob enem pa ste lahko izjemno veseli, kajti odprla se vam bodo, ali pa so se vam ┼że, nova vrata. Skozi nje morate stopiti in narediti tisto, kar do sedaj ┼íe niste. Zaklju─Źki vam lahko prina┼íajo obilje. ┼áe posebej, ─Źe ┼żelite zaklju─Źiti neko karmi─Źno nalogo. Zavedanje, da ste za┼í─Źiteni je zaupanja vredno. Dolo─Źene situacije se morajo odviti, sami pa imate to prilo┼żnost, da se vanje ne vpletate in se navidezno umakente. Globok vdih in izdih vam prina┼ía neprecenljive nove za─Źetke. Dovolite si va┼íega notranjega potovanja. Sploh sedaj ko ste v tednu, ki vam prina┼ía, da svoje temelje rensi─Źno okrepite, oz. postavite nove.

Bodite pogumni, zaupajte vi┼íjemu vodstvu, naredite pravi korak in za vselej zaklju─Źite s preteklostjo. ┬áSo─Źutje, razumevanje, odprtost, ljubezen do dobro opravljenega dela, diplomacija, potrpe┼żljivost vas bodo vodile k uspehu.

Ve─Ź o numerologiji in svetovanjih na:┬áhttp://www.intuicija.si/intuitivna-numerologija┬á

Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 ┼żarke!
Nalagam...