Karmen Plavčak

Tedenska intuitivna napoved: 25. 2. -3. 3. 2019

25. februar 2019    471 ogledov

Zanimiv teden je pred nami: energije bodo ponovno podpirale v vsakem izmed vas red, vztrajnost, discipline, sistematičnost, sočutje, delovnost, praktičnost. Ne nek način bodo v vas krepile arhitekta, ki pridno skrbi, da bodo temelji v vašem življenju čvrsto zgrajeni in pripravljeni na vsako neurje. Se pravi gradnje se boste morali lotiti tako na zunanji kot tudi na notranji ravni.

Energije bodo izjemno podpirale vašo kreativnost, intuitivnost, ravnovesje in vizije

Veliko izmed vas pa se bo ukvarjalo s korenitimi zaključki določenih vzorcev, pogledov na situacijo. V vaši domeni bo, da staro zaključite in se dobro pripravite na drugačne, vam nove začetke. Veliko idej, vizij boste prejeli v vaše misli. Vsekakor z namenom, da dosežejo realizacijo. Zaključevali boste veliko situacij, ki so morda za nekatere od vas zelo karmičnega značaja. Dovolite si zaključkov na področjih, kjer vidite, da dosedaj obravnavane energije nimajo potencialnega razvoja.

Preglejte in utrdite temelje v vaših odnosih, doma, družini, v službi, poslu. Naredite premike na poslovnem področju. Dovolite si nove izkušnje. Energije vas bodo podpirale, da se toplini, strpnosti in sočutju do drugih še bolj odprete. Čeprav boste očarljivi s svojo romantično naravo, boste delovali z zelo praktičnimi in treznimi odločitvami.

Bodite arhitekt v svojem vsakdanu

Ker bodo energije podpirale vašo praktično naravo in od vas zahtevale red, disciplino, vztrajnost, sistematičnost, bo super, če boste z njimi zaplavali. Super bo, če se boste znali usmeriti na področje, ki vam povzroča neravnovesje in ga uredili.

Se pravi pripravite pravo konstrukcijo in posledično dobre temelje. Bolj ko boste temeljito preučili vsak delček vaše notranjsosti, bolj boste lahko na vzen kaj manifestirali. Teden bo mineval počasi, zdelo se bo kot da nikamor ne gre. Vi pa boste kljub vsemu zelo aktivni. Veliko stvari boste naredili. Zato bo tudi priporočljivo, da si boste znali vzeti čas za sprotitev. Veliko nedokončanih nalog boste v tem tednu zaključili in spravili v realnost. Veliko praktičnosti boste vnesli v vaš vsakdan. Zato kar zavihajte rokave in pogumno delujte. Delujte z ljubeznijo. Svoje organizacijske sposobnosti pa nikar ne zatirajte. Energije tega tedna bodo od vas zahtevale, da se naučite konstruktivnega dela in stabilnosti.

Izognite se rutini in poskrbite za vztrajno rast

V vašem vsakdanjiku poskbrite, da boste strmeli k napredku. da se ne boste ujeli v kolesje rutine. Rutina vas lahko čez čas resnično izčrpa in vam ne prinese nič boljšega. Ko vas to kolesje ujame, nastopi ponovno zavedanje. Vaš notranji glas vam šepeta kako naj na izjemno sitematičen, organizran način poskrbite, da stopite v naslednje nadstropje. Pomebno bo, da v svojem okolju prepoznate svobodo, ste razbremenjeni, ker lahko delujete popolnoma brez omejitev. Poskrbite temeljito za vaše temelje, vašo korensko čakro. Poskrbite za vaš urnik, za dobro organiranost, da vaš vsakdanj teče po točno določenih ciklih, ki vam jih določa božanski načrt. Bolj ko boste predani vztrajnosti, več boste pridobili.

Zaupajte vase, najdite harmonijo in sledite poslanstvu

Zaupanje vase, v svoje občtuke in intuicijo je nepreceljivo. Saj vam prinaša v življenje ravnovesje in fluidnost. Bolj ko boste pluli s tokom, več stvari boste naredili, sploh, če je ta pot vaša. Kadar ste v harmoniji, takrat veste, da se vse skupaj dogaja zelo sinhronizirano, se pravi po točno določenem načrtu. Da lahko ponovno zgradite zaupanje, je potrebno, da se tega zavedate. Zavedajte se svojih občutkov, telesa, ki vam daje neke informacije. Le-te pa ste sposobni povezati v neko celoto. Bolj ko se svoje notransjosti zavedate in delujete tako navzen, bolj močni ste in veliko pozitivne energije steče skozi vas. Takšni koraki lahkotnosti niso lahko. Zato prisluhnite negativnim občutkom, ki vas učijo, kje in zakaj ne gre nekaj naprej. Morda boste začutili, da ste osameljeni, morda da ste nepotrpežljivi, ali pa se boste zalotili pri veliki občutljivosti, nestanovitnosti,… Če ste bolj empatične narave, tega nikar ne zanikajte, čeprav vas v družbi znajo označiti za preobčutljive. Zavedajte se, da vam občutki povedo ogromno. Izrazite svojo očarljivost, taktičnost. S pogledom izrazite toplino in sočustvovanje. Vaša razumevajoča in prijazna narava vam veliko doprinesla. Bodite vi vi in si ne pustite, da stopite v podrejeni položaj.

Naj vas vodi razumevanje, sočutje in odprt duh

Zaključki v življenju so izjemnega pomena. Prinašajo neprecenljive izkušnje. Ponavadi jih  zelo dobro začutite. Ko se nekaj temeljito “izpoje”, potem veste, da je pred vami le še  konec. In velik uspeh je, če to razumete. Pri sebi natančno veste, da je potrebno prenehanje z nekim dejanjem, odnosom, situacijo. Priporočljivo pa je, da se zavedate, da vas življenje kliče po spremembi. Koraki, ki vas bodo pripeljali do pravih zaključkov so zagotovo odprtost vašega duha, se pravi, da ste na spremembe pripravljeni, da znate biti do nastale situacije sočutni in razumevajoči. Ob enem pa ste lahko izjemno veseli, kajti odprla se vam bodo, ali pa so se vam že, nova vrata. Skozi nje morate stopiti in narediti tisto, kar do sedaj še niste. Zaključki vam lahko prinašajo obilje. Še posebej, če želite zaključiti neko karmično nalogo. Zavedanje, da ste zaščiteni je zaupanja vredno. Določene situacije se morajo odviti, sami pa imate to priložnost, da se vanje ne vpletate in se navidezno umakente. Globok vdih in izdih vam prinaša neprecenljive nove začetke. Dovolite si vašega notranjega potovanja. Sploh sedaj ko ste v tednu, ki vam prinaša, da svoje temelje rensično okrepite, oz. postavite nove.

Bodite pogumni, zaupajte višjemu vodstvu, naredite pravi korak in za vselej zaključite s preteklostjo.  Sočutje, razumevanje, odprtost, ljubezen do dobro opravljenega dela, diplomacija, potrpežljivost vas bodo vodile k uspehu.

Več o numerologiji in svetovanjih na: http://www.intuicija.si/intuitivna-numerologija 

Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...