Karmen Plavčak

Tedenski numerološki namig 30. 10.–5. 11. 2017

17. oktober 2017    1147 ogledov

Pozdravljeni!

V preteklih tednih je bila vsakomur dana priložnost, da spozna svojo globino, moč svoje intuicije, občutke, ki vam vedno znova predajajo izjemna sporočila. V tem tednu pa vam bo dano, da boste s pomočjo teh prepoznav gradili in plemenitili svoj na novo zgrajeni temelj. Delovni teden je pred vami, precej bolj praktični boste kot do zdaj. Veliko boste delali, nikakor si ne boste znali vzeti časa za počitek. Temu se nikar ne izogibajte, kajti posledice se vas bodo dotaknile veliko prej, kot boste pričakovali. Delo si zavestno razporedite tako, da boste ob koncu delavnika imeli čas za sprostitev, druženje in počitek. Vaše telo, um in misli se morajo sprostiti. Energije bodo nizale tudi že prve rezultate. Pred vami je teden manifestacije. Ker boste čutili neko neravnovesje, bo za vsakogar izmed vas izjemno pomembno, da bo sam pri sebi znal poiskati ravnovesje in slediti svojim nalogam v tem tednu. Sprostitev bo igrala pomembno vlogo.  

Pred vami je teden razvoja in dela

Tako je, veliko boste delali, delali, delali. Včasih energije poskrbijo, da se v prakso vpelje ogromno novosti, ki ste jih do sedaj kopičili, se o njih učili in brali. V tem tednu pa je prišel čas, da vse svoje na novo pridobljeno znanje vpeljete v prakso, gradite in razvijate svoje temelje na vseh področjih v življenju. Nikar ne izpustite tistih najglobljih, zaradi katerih se običajno vse strese in podre. Zato bodite disciplinirani, redoljubni in vztrajni. V tem tednu vam je dana priložnost, da začnete razvijati svoje velike vizije in se z njimi ukvarjati resno in aktivno. Zdaj je čas, da resnično zaživite svojo edinstveno zgodbo.  

Sistematičnost, red, disciplina in vztrajnost bodo v tem tednu obljubljali uspeh

V tem tednu še zavestneje razvijajte občutek ljubezni do dobro opravljenega dela. Zelo fizične energije vas bodo nenehno potiskale v situacije, v katerih ne bo in ne bo konec dela. Zavedanje, da vam je uspeh namenjen, če boste vanj vlagali dovolj časa, potrpežljivosti, vztrajnosti, reda in discipline, ne bo odveč.

Žal vam energije tega tedna ne prinašajo hitrih rezultatov, saj je smisel vsega ta, da se učite plemenititi energije tako, da zgradite resnično dobre temelje za prihodnost. Teh namreč ne sme zamajati noben vihar, ki se pojavi v vašem življenju. Bolj ko boste imeli jasno vizijo oz. sliko pred seboj, lažje bo priti do uspeha oz. želenega rezultata. V tem tednu so vam lahko dani izjemni rezultati, še zlasti na področjih, ko vam je uspelo nekaj energije vložiti v zdrave temelje in jih utrditi. Kar pa ne pomeni, da ste že opravili delo. Nenehno negovanje in aktivnost sta več kot priporočljiva.

Pred vami je teden ambicij in velike ustvarjalnosti

Kar ni in ni počitka, ni miru in harmonije. Vsak dan se od vas zahteva veliko in še več. Bolj ko se boste trudili in ne boste upoštevali ključev vesolja, težje vam bo. Dano vam je namreč, da uresničite svoje ambicije z veliko ustvarjalne enegije. In potem ni bojazni, da tega ne bi zmogli. Predajte se valu energije, ki vas vodi po poti manifestaicije. Imejte moč, red, sistem, disciplino in bodite vztrajni, da ostanete na tej poti.

Pripravljene imejte dobre načrte in energijo usmerjajte vanje. Seveda pa ne smete ob tem pozabiti nase in na svoje zdravje. V svoj urnik nujno vnesite tudi čas za sprostitev in zabavo. To je v tem tednu zelo pomembno, kajti rutina in pretirana delovna vnema ne poznata zdravih meja. Vaši koraki naj bodo dvolj zavestni, da uresničite svoje ambicije.

Morda boste čutili globoke stiske in krize

S takšnimi občutki se nekateri srečujete vsak dan, za veliko izmed vas vem, da jih poznate, in vem tudi, da poznate poti iz tega. Zato vam v srce znova polagam besedo zavedanje. Kadar začutite te težke energije, imate navadno le dve možnosti: da padete pod vpliv še večje negativne energije ali pa da v tem vidite izjemno priložnost in zavihate rokave ter vztrajno nadaljujete svojo pot v svetlo prihodnost. Ker verjamete in zaupate v življenje.

Vsekakor se bo lahko marsikdo izmed vas znašel na neki prelomnici v življenju. Kadar je tako, velikokrat na plan pokukajo čustvene situacije, ki imajo izjemno magnetne in lepljive energije. Sploh nežnejši spol jih težje spušča, prepozna ali odstrani iz svojega obzorja. Zato so tukaj različni strahovi, ki jih povzroča nezavedenje, bolj kot ne odveč. Zelo priporočljivo se je odločati s trezno glavo in najti pot iz neprijetnih situacij. Saj smo na tem svetu zato, da se razvijamo, rastemo in plemenitimo energijo, ki razvija naša življenja in nam daje nenehne priložnosti za uspeh. Nič v življenju vam ne bo dano čez noč, zato kar pogumno in vztrajno delujte naprej. Poiščite svetlobo in pojdite svobodi naproti. Z veliko dela, učenja in truda vam bo uspelo. Zato kar zavihajte rokave in pogumno naprej!

Izrazite svojo individualnost in dosezite svoj uspeh

Prepričana sem, da vsakdo globoko v sebi nosi željo po uspehu, po osebnem uspehu. Kadar se odločite za spremembo in veste, da je to edina rešitev iz dane situacije, ne izgubljajte več časa in energije. Bolj ko boste brskali po svoji osebnosti, jo analizirali in rasli, bolj boste oplemenitili svojo edinstvenost, moč in samozavest v sebi. Posledično pa se boste veliko lažje podali na pot, da uresničite svojo individualno nalogo, pokažete ljudem in svetu, kdo ste, in svoje strahove za vedno premagate. Vsakdo trka na vrata, da se odprejo. Seveda, strah vas je, ker ne poznate prihodnosti, ker ne veste, kaj je tisto, kar vas čaka. Potrebno je zaupanje, ampak ne slepo.

Do zdaj ste se veliko učili, brali in delali majhne korake. S tem ste si nabrali kar nekaj majhnih izkušenj. Zato bodite pogumni še naprej in ne odnehajte. O novostih se pozanimajte, pridobite čim več situacij, ne delajte stvari na pamet, otroško naivno. Zdaj že nekaj časa skrbite za svoj prostor pod soncem in prav je, da se tega lotite sistematično. Če imate ob sebi znance oz. prijatelje z več izkušnjami, jih povprašajte za nasvete in usmeritve. Za naslednje korake pa se odločite sami. Bodite dovolj odgovorni za svoje življenje in to naredite sami, odločno in odgovorno.

Z ljubeznijo do dela ustvarjajte konstruktiven in stabilen vsakdan. Vanj vnesite veliko poguma, vztrajnosti, reda, discipline, veselja in radosti.

Več o numerologiji in svetovanjih na: http://www.intuicija.si/intuitivna-numerologija.

Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...