Karmen Plavčak

Tedenski numerološki namig: povrnite si izgubljeno moč

5. januar 2020    743 ogledov

Tukaj je 2020, leto, ki je v zvezdah zapisano z velikimi koraki, pozitivnimi razpleti, novimi podvigi, ki se mu lahko reče, takšnega si želimo. Da pa bomo te energije lahko spretno uporabili, je pa kljub vsemu potrebno naše zavedanje in akcija, da sledimo uresničevanju svojega življenjskega poslanstva.

Teden, ki je pred nami nam bo dajal neprecenljive priložnosti, da se soočimo s situacijami, ki so nam dane, ki so nam usojene in se z njimi moramo soočiti. Za nekatere bodo težke, spet za druge nič takega. Tukaj so koreniti zaključki, predvsem na tistih področjih, kjer ni nič potencialnih priložnosti za nov cikel. Dano vam je, da iluzije razbijejte, da končno uvidite svojo resničnost in jasno pot naprej. Ne dovolite sebi, da ponovno stopite v začaran krog odnosov, iz katerih globoko v sebi veste, da ni več poti zanje. Naj se v vas prebudi volja in entuziazem, ki bo čarobno lepilo za ustvarjanje srčnih, strasti polnih projektov, situacij in odnosov. Čas je, da se končno ustavite in preskočite oviro, ter sledite v prvi vrsti sebi in svoji življenjski nalogi.

Januar vam prinaša pogum, gotovost, vero, modrost in ljubezen

Sprejmite pot, ki vam bo pomagala aktivirati vaše speče potenciale. Povrnite si izgubljeno življenjsko energijo, občutite to zmagovitost v sebi. Bodite odprti za nove priložnosti, finančne prilive in zaupajte v svoje ideje.

Prisluhnite telesu, prisluhnite glasbi, pogovarjajte se, naj se vam utrnejo prave ideje. Globoko v sebi že dolgo veste zanje. Zaključite s starim in začnite uresničevati svoj dušni načrt. Začutite to svobodo, po kateri hrepenite. Bodite dovolj organizirani, odgovorni, da vse skupaj izpeljete.

Vrata nove resničnosti so vam odprta!

Ko se nahajamo pred vrati v neznano nas velikokrat preplavljajo občutki, ki jim ponavadi nismo kos, nas povezujejo z občuki velikega strahu, nesamozavesti, sebičnosti, trmoglavosti, skrivanja čustev, gospodovalnost in ljubosumnost. Kako malo je potrebno, da zaupamo v neznano, saj zavedanje, da smo vešči v organiziranju, vztrajanju, nenehnemu poskušanju, da bo nekaj uspelo. Ko samo zaupamo, tistemu notranjuemu glasu, in posledično začutimo, da je pravi čas, da naredimo naslednji korak, potem pozitivne vrline nizajo ideje, slike in rešitve, ki jih potrebujemo v svojem vsakdanjiku.

Dovolite si v takšnih situacijah razviti ustvarjalnost, zaupanje in samozavest. Pot je ponavadi zelo neprijetna, a izkušnja neprecenljiva, zavedanje, da bo vse skupaj uspelo pa je največje. Zaupanje v uspeh, strast do življenja in dobra organiziranost ter ljubezen do dobro opravljenega dela, morajo prebuditi naše srce in slediti navdihu. Kajti le tako, se rodi prava ideja, ki je temelj velike zgodbe, o kateri še nikoli nismo niti zasnovali zamisli, da je to to. Zato, pogumno poskrbite zase, najdite svoj mir, povežite se svojo dušo in ustvarjajte svoje življenje tukaj in zdaj. Razvijte sočutje tudi do drugih, resnicoljubnost in navdih.

Praktičnosti in delovni dinamiki se ne boste mogli opreti!

Vsak dan vas bo nekaj spodbudilo, da ostanete v delovanju, v dinamiki dela in da ob koncu vsega znate poskrbeti tui za sprostitev. Opravite zadane naloge, dokončajte tisto, česar do sedaj niste uspeli. Energije vam prinašajo nov elan, še posebno, če ste na pravi poti. Zavedajte se, da odločitve vedno laho sprejmete sami in ste posledično sami odgovorni zato delovanje. S pridnostjo in jasno sliko boste prišli do obilja polnih priložnosti, ki jih boste tudi uresničili. Postavljanje in uresničevanje novih projektov, ciljev, sprejemanja živlejnsjkih odločitev, bo tisto, kar bo štelo in vam bo pisano na kožo. Vse leto vam prinaša ta prizemljitveni elam, da uresničite svoje ideje, želje tukaj in sedaj. Bodite dobro organizirani, imejte jasno sliko, red, disciplino, moč, natančnost. Naj se prizemljitev zgodi.

Zaključite in oplemenitite nove korake

Občutek, da nekaj lahko zaključite je neprecenljiv, še posebno, če se zavedate, da je pred vami nekaj popolnoma novega, sevda takšnega,  po čemer hrepenite. Če govorimo o novi ljubezenski zgodbi z novo osebo, je čas, da se ji prepustite in jo uresničite. Čimprej pogumno odvzite stara prepričanja in primerjave, žalosti pustite, da odide in namesto nje vstopi toplina, ljubezen, strast in pogum za popolnoma nov korak. Nov korak novim dogodivščinam nasproti. Naj vas življenje nagradi z vizijo in idejami v novem razmerju, z namenom, ker ste izjemno pogumno zključili tako pomebno nalogo, in ste v prvi vrsti, dali priložnost sebi. Novemu sebi, takšnemu, ki želite biti. Če čutite, zaključite tudi odnose, situacije in dejanja na drugih področjih in zaupajte v popolnoma nove korake. Nove odločitve, oplemenitite z navdihi, idejami, strastjo, entuziazmom in lepilom ljubezni. Saj boste tako dobili moč, samozavest in pogum, da bo vaš korak v prihodnosti popolnoma siguren. Pojdite v akcijo, dano vam je.

Povabite k sebi resnično ljubezen

Prvi ključ, da boste to storili je, da odpustite in opustite. Z ramen vam bo padlo veliko breme in poseldično se bodo odprla vrata ljubezni do samega sebe. Zavedanje, da ste vi prvi in edini, ki si lahko podarite ljubezen in se imate radi, je vsekakor neprecenljivo. Kajti šele potem ko to imate in delujte v tej smeri, ste sposobni to ljubezen deliti tudi z drugimi, tistimi, ki jh imate najraje. Tisti, ki se te harmonije še ne zavedate, veste, da je za vas še čas, da v svoje življenje povabite ljubezen, se ji odprete in resnično začnete skrbeti zase. Poskrbite prredvsem za harmonijo med dušo, umom in telesom. Saj le tako poskrbite v prvi vrsti za svoje zdravje in tako niste deležni neravnovesij, ki vas potiskajo čez rob. Ponovno zaupanje v intuicijo in občutke, ki vam jih daje telo,  bo  postalo neprecenljivo, polno priložnosti, strasti in ljubezni bo pritegnilo v vaš vsakdanj. Negujte odnose, napredujte v vseh smereh, imejte svoj vsakdanj poln radosti in ljubezni. Ne zatiskajte si oči, da vam to ni dano, ustavite se in le sprejmite.

Odnosi z ljudmi in umetnost razuemvanja bodo na prvem mestu

Spremembe se vam bodo dogajale na vseh področjih. Energije, ki jih podpira teden, ki je pred vami, bodo v vas spodbujale skladnost ali pa spopad. Poiščite si novo zaposlitev, dajte prednost novemu poslovnemu podvigu. Vaša ustvarjalnost se bo tako povečala. Energije vas podpirajo k sodelovanju, skupinskemu delu, odprite se priložnostim za plodno sodelovanje. Partnerske odnose začnite, ali pa jih dokončno zaključite, če energije za napredek ni. Na neki točki se boste zavedali sebe kdo v resnici ste in tudi posledično potreb, ki jih imate. Preprosto zaupajte življenju, v lahkotnost, igrivosst in zanesljivost. Pogolobitev vase na tem področju vas bo spodbujala k potrpežljivosti in pogledu na situacijo z višje perspective, saj na aktivacijo čakajo skriti blagoslovi. Naredite spremembo in sprejmite obilje, ki vam je ob novi priložnosti dano.

Hrepenite po svobodi in ravnovesju. Dotaknili ste se še zadnje globine, da si pvrnete izgubljeno moč in naredite nov korak naprej. Naj bo vaše srce odprto, naj vas prežema sočutje in ljubeznjivost. Vzemite vajeti v svoje roke, razbremenite se in delujte z modrostjo. 

Deli svoje mnenje! 1
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
Klementina
  komentiral 4 leto nazaj
Hvala. Fantastično napisano. Predloge bom z veseljem upoštevala in jih vključila v moj vsakdan. Še enkrat hvala.
Nalagam...