Karmen Plavčak

Tedenski numerološki namig 6.-12. 6. 2016

5. junij 2016    2270 ogledov

Pozdravljeni!

Pred nami je teden številnih srečanj in različnih izkušenj. Vsak posameznik bo po svoje čutil navdih, da poišče svoj ideal in uresniči svoj notranji klic. Obhajali vas bodo najrazličnejši občutki in čustva, ki bodo spodbujali vaše iluzije.

Bodite iskreni sami s seboj in prepoznajte sporočila svojega ega in sporočila srca. Srce vam bo pomagalo prepoznati resnico, predvsem v smeri, da delujete srčno, iskreno, duhovno ponižno, čutno, odločno in vedno odgovorno. Navadno vas takšne energije rade spodbudijo prav na področjih, kjer potrebujete novo lekcijo.

Gre za novo ozaveščanje in razumevanje življenja. Ob takšni priložnosti imate vedno izbiro, da izberete pravo pot, spoznate resnico in pogledate na situacijo, odnose ter svoje zgodbe z druge perspektive. Predvsem takrat, ko tega ne čutite. Poskusite se ustaviti in s pomočjo jasnih duhovnih uvidov, informacij, ki jih nenehno prejemate, ter znanja in modrosti, ki jo nosite v duši, zbistrite misli in občutke. Na vas čaka neprecenljiva izkušnja. Saj veste, izkušnje so tisti najdragocenejši diamant, ki ga globoko v sebi negujemo, pilimo, da zgradimo svojo notranjost in jo izžarevamo navzen.

Spremembam v tem tednu se ne bo mogoče upreti. Sprejmite izzive, nove odločitve, prevzemite odgovornost za svoja dejanja in delujte. Okrepljena moč temperamenta, pravičnosti in resnicoljubnosti, ponosa, strasti, voditeljstva, razumevanja za druge ter neprecenljive umske in duhovne sposobnosti vas bodo postavljale vsakodnevno v situacije, da sledite navodilom srca. Ne obljubljajte pomoči vsem okoli, ker ste pod vplivom izjemno magnetnih energij.

Posamezniki, ki bodo stopali v stik z vami, bodo imeli občutek, da lahko pri vas napolnijo svoje prazne baterije. In v resnici bo tako. Morda bodo prihajale v ospredje tudi družinske tematike, razčiščevanje odnosov. Nekateri družinski izzivi in občutki, povezani z njimi, ki so izjemno globoko zakoreninjeni v vaši podzavesti, utegnejo priplavati na površje z namenom, da jih ozavestite in ozdravite za vedno.

Energija duhovnih uvidov in zaključevanj vas bo podprla, da nadaljujete na precej kakovostnejši ravni kot do zdaj. S svojo neizmerno močjo zdržite še nekatere pritiske iz okolja, negujte potrpežljivost, odprite srce ter spustite skozi sebe neprecenljivo moč, ki sidra v vas zaupanje, vztrajnost in srčnost.

Začetek tedna boste začeli s prevzemanjem odgovornosti in sprejemanjem velikih odločitev. Vse bo služilo predvsem višjemu namenu. Negovali boste energijo doma in družine. Zdaj bo čas, da tej energiji sledite, jo sprejmete ter pogumno in odločno stopite po poti svojega življenjskega namena. Do velikih spoznanj boste prišli prav v tem tednu. Pred vami je teden velikih, a odločnih korakov.

Videti resnico, pluti s tokom sprememb in se predati ljubezni in njenemu negovanju vam bo dalo izjemno moč in priložnost, da občutite to naklonjenost, prijateljstvo, odprtost in pomoč.

Užijte teden. <3

Karmen

Več o numerologiji in svetovanjih najdete tukaj. >> 

Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...