Karmen Plavčak

Tedenski numerološki namig 7. -13. 1. 2019

4. januar 2019    433 ogledov

Prvi koraki v letu 2019 so narejeni. Podprti so bili s čudovitimi družabnimi, ustvarjalnimi, radostnimi energijami. Pred nami pa je teden, ki prinaša bolj umirjene energije, energije, ko boste morali poiskati ravnovesje znotraj sebe in učvrstiti povezavo s samim seboj. Plemenitenje notranjega stebra bo v vas krepilo moč, ki jo boste potrebovali v prihodnjih dneh, mesecih. Energije vas bodo spodbujale, da se pripravite in svoje postavljene cilje opremite še z dodatnimi plani.

Čutiti bo, kot da morate stati pri miru

To sprejmite in izkoristite tako, da poiščete še kakšno informacijo, preberete izjemno dobro literature, ali obiščete izobraževanje, ki vam bo prineslo širši vpogled na samo situacijo, odnos ali projekt. Nikar se ne izgubljajte v malenkostih in ne rinite v težave. Dovolite si vzeti čas zase in ga izkoristiti tudi za vadbo katere koli sprostitvenen tehnike. Danes jih je ogromno na razpolago. Spoznajte se z jogo, meditacijami ali kakšnimi drugimi sporotitvenimi tehnikami, ki vam pomagajo v ravnovesje spraviti vaše fizično, mentalno in dušno telo.

Energije bodo spodbujale očarljivost, taktnost, prijaznost, senzitivnost, nagnjeni boste k pomoči drugim, zaznavali boste toplino, razumevanje in sočutje do drugih. Pred vami je čas za ustvarjalnost, analitičnost in preudarno razmišljanje. Poiščite v sebi tisti del vas, ki je neodvisen, umirjen in moder ter seveda vztrajen.

Razvijajte svoje darove in talente

Svoje darove, talente zagotovo poznate. Včasih je le potrebno, da jih obudimo, ker so zaradi raznih okoliščin zaspali. Morda ste v danih okliščinah preveč naredili za druge v smilsu, da ste jim ugajali. Kasneje pa ste se počutili izčpane in na koncu ugotovili, da sami pa niste naredili nič takšnega, kar bi vam vlilo voljo, pogum in vas napolnilo z energijo, da bi posledično še naprej ustvarjali in krepili svojo notranjo moč. Energije že nekaj časa z vašega okolja odstranjujejo tiste energije, ki v prihodnosti nimajo potenciala za vas razvoj. Zato, če ste se jih vsaj malo dotaknili in jih prepoznali, vztrajajte in razvijajte svoje talente še naprej.

Tisti, ki mislite, da jih ne poznate. Začnite se ukvarjati še kakšnimi drugimi stvarmi, kot se ukvarjatje sedaj. Začnite nekaj na novo kar vam je seveda vešč in tokom tega boste zlahka uvideli ali pa prepzonali zametke. Spoznali ali prepoznali boste kaj je tisto, kar lahko zlahka naredite in to izjemno kvalitetno.

Spotoma pa boste naleteli na ovire. Te niso postavljene zato, da nečesa ne razvijajte, naprimer talenta naprej. Postavljene so na vaši poti, da izpilite svoj biser, ki ga nosite v sebi, ravno v trenutku, ko greste čez oviro in se pri tem naučite potrpećljivosti in povsem drugačnih spretnosti. Odkrijete še tisto nekaj, kar do sedaj morda sploh niste poznali. Zato pogumno in vztrajno naprej!

Bodite taktni, senzitivni, diplomatski in prijazni

Včasih se mi zdi, da je imeti občutek najlepše darilo, ki je dano vsakemu na svoj način. Prepoznajte svojo tankočutnost. Spoznajte trenutke, kjer ste občutljivi in se vprašajte zakaj. Zakaj pri določenem načinu razpleta ne naredite novega koraka, zakaj spet pri drugi stvari greste z glavo skozi zid. Ali je vse skupaj prav ali narobe, spoznate ponavadi takrat, ko pridete blizu zastavljenega cilja, kjer vas čakajo le še trenutki, da se vse skupaj postavi na svoje mesto. Ker bodo energije v tem tednu spodbujale vašo pretočnost, vašo intuitivno naravo in vam na pot pošiljale občutke, pri katerih se morate ustaviti in jih sprejeti v dobrem ali slabem smilu. Za vse to obstaja višji namen.

Zato bodite v odnosu, situaciji taktni, diplomatski, priajzni v pravem pomenu besede in sočutni. Ne izzivajte sebe in drugih, zdaj je čas, da lahko počakate na odgovore, prave informacije in k obo čas za realizacijo, zdrvite naprej.

Občutljivost je izjemen dar, ki ga vsak posameznik premore na svoj način, odvisno kako ima razvitega, na kakšnem nivoju se nahajate, da lahko to razumete. Vse potrebuje čas, da lahko nastane in se razvije do točke, ki je dovolj zrelo, da lahko pogumno nadaljujete svojo pot. Drugače nastopijo ovire, seveda z namenom. Jih poznate? Veste o čem govorim.

Upajte si in vztrajajte!

Da vašo pot razvija pogum in samozavest ni enostavno. Potrebno ga/jo je negovati, še posebno, kadar mora čez proces rasti. Bodite pogumni pri stvareh, za katere čutite v vašem srcu, da so prave. Dovolite si, da se uresničijo. Saj veste, zdaj že zagotovo veliko bolj kot pred časom, da vse morate storiti sami, da obrnete stvari na bolje. Zato, postavite si pozitivne cilje, tisti, ki ne zmorete urensičevati previsokih, si postavite več manjših in dosegli boste enak učinek.

Pomembno je, da sledite svojemu navdihu, da ne pustite da usahne, da nad njim dobi moč nekdo drug ali pa celo ego. Bodite za trenutek naivni, samo toliko, da dobite pogum in si upate narediti nov korak, potem pa hitro presebe plane in nadaljujte po vam ljubem načrtu. Pomebno je, da naredite tisto, za kar ste se odločili. Da naredite tisto, kar čutite in naredite tisto zaradi česar vztrajajte.

Toplo pa vam pripročam,d a ne rinete v situacije, ki za vas niso zdrave in nimajo potenciala za razvoj. Zato dovolite si biti pogumni in samozavestni. Ko boste zbrali v sebi to moč, da jih realizirate, vam bodo na pot padli še ostali darovi, ki jih potreujete za osebnostni, duhovni razvoj.

Najdite način, da se izrazite, obdani ste z mnogo idejami!

Energije so igrive, radostne in vesele. S seboj nosijo situacije, odnose, projekte in naokoli trosijo ideje. Za katere morate poskrbeti vi. Morate jo slišati, jo vseti zase in jo razviti. Ko boste z njo ravnali na najboljsrčen način, vam bodo energije pokazale tudi ljudi, ki se spogledujejo z enako idejo in vidijo vizijo tako daleč kot vi.

Zelo pomebno je, da ideje prepoznate, jih sprejmete in jih razvijete. Delujte v skupini, družite se in si pomagajte, da dobijo ljudje, svet tisto kar esnično potrebuje za razvoj. Energije v vas spodbujajo igrivost, spodbujajo, da se izrazite, vas na svojevrsten način sproščajo, da vidite radost in veselje. Zdaj je čas, ko si lahko dovolite stopiti na vas oder in izjemno, edisntveno idejo prenesete med ljudi, ki že toliko časa čakajo na vas. Bodite kreativni, igrivi in ustvarjajte življenjsko pot v smer, kjer se vije vaša vizija.

V tem tednu boste uspešni, če boste negovali svojo notranjo moč, svojo neodvisnost, vztrajnsot, umirjenost in modrost. Odprite se intuiciji, zaupanju vase in postavite jasne meje!

Več o numerologiji in svetovanjih na: http://www.intuicija.si/intuitivna-numerologija 

Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...