Karmen Plavčak

Tedenski numerološki namig: 9.–15. 9. 2019

9. september 2019    763 ogledov

Teden, ki je pred vami, bodo tokrat razvijale odlične, zelo živahne, a ob enem izjemno prizemljene energije. Vsakemu izmed vas bodo prinašale veliko racionalnosti, reda, optimizma, dobre komunikacije … Prinašale vam bodo dogovore, skupinska delovanja, druženje. Izjemno bo, če boste znali izraziti svojo dušo. Energije bodo v vaše življenje prinašale nenadna odkritja, ideje, srečne preobrate.

Zato se pustite presenetiti, raziskujte. Globina, intenzivnost, privlačnost, možnost obnovitve nečesa iz preteklosti bodo v vaš vsakdanjik prinesle veliko nove, srčne ustvarjalne energije. Občutili boste pogum, moč, voljo z namenom, da se na poti do cilja resnično odprete. Zaupajte vase, naredite nekaj velikega, ne ustavljajte se, preskočite izzive, ovire, ki vam jih postavlja vaš um. Zdaj je čas, da se odprete sanjam in jih zaživite; imate duhovni blagoslov, zaščiteni ste pred vsem slabim, navdihov vam ne bo primanjkovalo. Zabavajte se, bodite igrivi, komunikativni, ljubeči in polni strasti. Naj vaše srce zapoje pravo melodijo, ob kateri se vaša duša popolnoma sprosti.

Ustvarite si ljubeč prostor

Zagotovo ste se že zalotili ob misli, kako super bi bilo, če bi ta in ta oseba naredila to in to zame in me imela nadvse rada. Oseba ni pomembna, lahko je to starš, prijatelj, sodelavec, partner itd. Tukaj nastopi spoznanje, ki ga nekateri izmed vas zelo dobro poznate, spet drugi te ideje ne spustijo in negujejo prepričanja, ki morda niso najbolj resnična oz. se ne ujemajo z dejstvi življenja. Seveda vsakdo enkrat pride do točke v življenju, ko se zave, da to ni to. Ampak to še ni vse, ker realnost, ki jo vidi, še deluje, ko se zruši še ta, pa uvidimo točko, s katere se je treba prav hitro pomakniti naprej. Ampak v dani situaciji ne vidimo in ne slišimo tudi najbolj ljubečih nasvetov svojih prijateljev, partnerjev, znancev, saj se naš um zaveda 'groze', v kateri živi. Seveda situacija na situacijo, izguba na izgubo ustvarjajo v vašem čudovitem vsakdanu praznino. Ta raste vse do tedaj, dokler vam vse skupaj resnično ni dovolj. Najbolj zdravilna odločitev v danem trenutku bo, da se odločite. Sprejeti odločitev je, kot bi dobili nadnaravno moč. Seveda ko sprejmete odločitev, je izjemno priporočljivo, da se odločite zase, začnete skrbeti zase in posledično ustvarjati prostor, katerega gospodar postajate sami. Vi boste morali sprejeti odločitev, da se boste ljubili, imeli radi, in to tudi občutili. Le tako boste namreč lahko svojo ljubezen delili z drugimi, prijatelji, partnerji, navsezadnje s starši. Imejte torej svoj ljubeči prostor, tako znotraj kot zunaj vas, in ko boste pripravljeni, ga ponesite skozi vrata ter ga delite še s svojimi bližnjimi, s tistimi, ki jih imate radi ob sebi. Imejte se radi, saj boste le tako dvignili samozavest, spoštovanje do sebe, pogum, in kar je najpomembnejše, dali si boste vrednost.

Vzemite si čas zase in za svoj uspeh

Izjemno težka odločitev je, ko se mora posameznik odločiti zase. Vse to lahko stori, ko končno sprejme dejstva življenja in se zave, da je strah nekaj popolnoma naravnega. Korak, ko se odločite zase, vas potisne v življenje, ki si ga vsakdo najbolj želi. Saj občutite svobodo tako ali drugače. Svoboda je tista, po kateri hrepenite, svoboda je tista, ki vam prinaša tako notranji kot zunanji uspeh. Ko začnemo v življenju skrbeti zase. Umirite svojo impulzivno naravo in ne naredite naslednjih korakov brez razmišljanja. Vse skupaj je dovoljeno in je edinstveno, da brez razmišljanja naredite velike stvari. Uporabite zavedanje in poskušajte razumeti svojo okolico, zakaj je tako drugačna od vas. Ko začnete skrbeti za svoje telo, v resnici skrbite tudi za druge, saj s tem pridobivate samozavest, zaupanje in izkušnje, ki vam nikoli več ne bodo spodmaknile tal pod nogami. Ko stopate po poti uspeha, delujte modro. Ne morete biti resnicoljubni, če niste pogumni, prav tako ne ljubeči, zaupljivi. Svoje resničnosti ne morete spoznati, zato najprej sledite pogumu.

Uresničite svoje zamisli

Ideje, ki vsak dan intenzivneje prihajajo v vaše okolje z namenom, da jih dobro proučite, zanje postavite edinstvene cilje in začnete korakati. Jih začnete uresničevati. Morda je super opomnik to, da si ne zastavite previsokih ciljev, ki jih v danem trenutku težko uresničite. Postavite si manjše in podoživite trenutke, ki jih lahko začutite, ko ga dosežete. Preglejte svoje stare zapiske, svoj zvezek želja, vizije, zamisli in ciljev, ki jih želite uresničiti. Morda ste jih že oplemenititili z racionalnimi cilji. Dobro si organizirajte obveznosti, da vam bo ostalo več časa za tisto, kar si resnično želite početi. Pomembno bo tudi, da ne prehitevate. Poskušajte umiriti energije, poiskati ravnovesje in delovati korak za korakom. Z dodatnim znanjem in izkušnjami naredite prve korake k uresničitvi svojih želja. Pomembno je tudi, da imate oz. si uredite stabilno finančno podlago, ki vam bo omogočila nadaljnjo uresničitev ciljev, zamisli na splošno. Torej naredite vse potrebno, da vaše zamisli ugledajo luč sveta.

Delite svoje veselje, srečo z drugimi

Mikalo vas bo, da bi se veselili, družili in uresničevali svoje zamisli. Bolj ko boste lahkotni in bolj ko boste prisluhnili srcu, bolj edinstvene se boste počutili in z veseljem, radostjo delili svojo srečo. Ob vsakem izzivu, ki nastopi v življenju, sta potrebna predvsem 'zdrav' razum in zavedanje, da je vse skupaj rešljivo in da je uganka (izziv) prav toliko težak, kot ste ga sposobni rešiti. Bolj ko boste grizli in plezali čez zidove, več izkustev boste doživeli in na koncu vsekakor ugotovili, da ga ni čez veselje in srečo, ki ga čutite v tistem trenutku znotraj sebe. Če teh energij ne zatirate, boste vesele, čarobne in energijsko edinstvene učinke doživeli tukaj in zdaj. Morda tudi spoznali, da je velikokrat treba občutke le sprejeti in ne vanje verjeti čisto zares. Bodite krojač svojega življenja in potrkajte sreči na vrata. Druženje vam bo odprlo marsikatera vrata, zato se sprostite in uživajte, brezskrbno govorite, se izrazite. Spregovorite o svojih dosežkih in napredkih s tistimi, s katerimi to lahko delite.

Naj vam srce pove, kaj morate narediti

Energije bodo intenzivno spodbujale vsakega izmed vas, da se odpre širšemu pogledu na svet. Vaša duša se bo namreč na vse pretege želela izraziti. Energije bodo želele utišati vaš um, ego, ki se najraje usmeri v iskanje in brskanje po starih vzorcih in že znanih rešitvah. Vaša naloga bo, da v tej smeri naredite spremembo in ste hvaležni. To, da prisluhnete svojemu srcu oz. sebi, je najlepše spoznanje in resnično neprecenljiva izkušnja. Ko sledite sebi, namreč sledite svoji poti. Ni se vam treba razdajati navzven in skrbeti za druge. Bolj ko to negujete sami, bolj samozavestni postajate, bolj zaupate vase in še hitreje uresničujete svoje srčne želje. Dovolite energijam, da utišajo vaš um, da lahko prisluhnete srcu. Vaš um naj uporabi rešitve na popolnoma novem nivoju zavedanja, s popolnoma novimi, v zadnjem trenutku razkritimi idejami, prijemi. Ko prisluhnete srcu, prisluhnete sebi in posledično začutite strast in voljo do življenja, ki ga živite. Delite ljubezen, delite srečo in veselje, delite dogodke, ob katerih vam zaigra srce. Pogum, samozavest, ščepec strahu, ljubezen, strast, radost in veselje naj poganjajo vašo novo realnost. Odločite se za ljubezen, moč in voljo v življenju ter pričakujte uspeh. 

Več o numerologiji in svetovanjih na: http://www.intuicija.si/intuitivna-numerologija.

Kako se pa tebi zdi? 1
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
Helena
  komentiral 4 leto nazaj
Z velikom veseljem prebiram članke,ki spodbujajo
Nalagam...