Karmen Plavčak

Tedenski numerološki namig od 12. - 18.2.2018

12. februar 2018    197 ogledov

Teden, ki je pred vami bodo še naprej plemenitile energije tankočutnosti, harmonije, zanesljivosti, odkritosti in poštenosti, z globoko ljubeznijo do družin in prijateljev ter iskrenim sočutjem do vseh živih bitij. Tem izjemno nežnim frekvencam pa se bo pridružila izjemna moč mentalne energije, ki bo v vsakem izmed vas na zelo subtilen način spodbujala izkušnje po notranjem in osebnostnem razvoju. Navdihovala vas bo značilna moč, naravna trdnost, ki marsikateremu omogoča krepiti prirojeno samozavest in izzive premagati dobesedno »stoje«. Tudi človekoljubnosti se ne boste upirali in potemtakem zavračali marsikatero vrsto nepravičnosti. Zalotili se boste, da ste izjemno ljubeči, nesebični in po naravi izjemno strpni. Harmonija, ki jo v vašem vsakdanjiku rišejo planeti in vaša povezanost z njimi, bo v naslednjih dneh, zopet pripomogla k še bolj globinskim izzivom na vaši osebnostni in notranji ravni. Nove energije, prinašajo situacije, izzive in priložnosti, ki jih boste v naslednje pol leta imeli priložnost popolnoma preobraziti. Eni boste pri tem dejansko uživali in vaša kreativnost resnično ne bo poznala meja, spet drugi pa se boste uspeli dotakniti globine vaše biti in z veliko poguma, samozavesti udejanjali in gradili svojo novo realnost na vseh živlejnskih področjih.

Energije vas kličejo, da v sebi prebudite odgovornost in čustveno skladnost

Kadar se lahko zaveste moči energij in jih posledično tudi kot izjemno moč, ki ponavadi ni vaša, čutite ob sebi, lahko z veliko kreativnosti in organizacije samega sebe naredite izjemno in neponovljivo zgodbo, polno izjemnih izkušenj v vašem vsakdanjiku. Sprejemnaje odločitev je nekaj povsem običajenga, še posebno, če se tega globoko v sebi zavedate. Zdrava energija vam prinaša pri tem prinaša čudovite priložnosti v življenju. Kadar pa je energija »poškodovana, nezdrava«, pa je potrebno izjemno veliko truda, samozavedanja, da jih lahko ozdravite in harmonisirate. Zato je pomembno, da prepoznate kakršno koli obliko negativnega obnašanja v odnosih, različnih situacijah, projektih. Prepričana sem, da ste se že velikokrat soočali z nepotrpežljovstjo, jezo, sebičnostjo, prevzetnostjo, brezobzirnostjo, ekstravaganco,... in sem prepričana, da ste ugotovili, da je ena in edina pot iz takšnega dojemanja občutkov v situacijah na vseh življenjskih podorčjih, zelo nehvaležna. Zato je velikokrat zelo priporočljivo, da vsaj poskusite odgovno ravnati sebi v prid in tako poiskati veliko mero čustvene skladnosti. Kadar prevzamete odgovornost za svoja dejanja, prevzamete odgovornost tudi za druge in s pozitivnim delovanjem okoli sebe ustvarjate, plemenitost, radost in romantičnost, ste prijazni, privlačni, vdani in zanesljivi.

Plemenitili boste svoje notranje in neodvisno življenje

Kadar imate priložnost, da se lahko z veliko entuziazma predate raziskovanju svoje notranjosti, je neprecenljivo. Energije vas spodbujajo, da se resnično zdaj, odločite in začnete prav na začetku z raziskovanje te neprecenljive globine, modrosti, ki jo premore vaša duša. Zavedanje svoje modrosti in močne notranjosti je izjemnega pomena, saj jo sčasoma na izjemno čudovit način lahko izražate in udejanjate na vzen. Energije vam bodo pomagale gradi vašo notranjost, v vas bodo prebujale notranjo moč. V tem tednu boste veliko razmišljali o življenju kot takem, zanimala vas bodo velika življenjska vprašanja. Zato vam bo poseganje po tovrstni literaturi, dalo izjemne odgovore, s pomočjo katerih boste veliko naredili v zunanjem svetu. Teden je primeren raziskovanju, ustvarjalnosti, orginalnosti, preudarnosti, analiziranju. Nikar teh pomebnih, a včasih zelo zamudnih dejanj ne preskočite. Poskusite to narediti z veliko obilico zavedanja. Kajti le tako boste z veliko doslednosti in sistematičnosti našli prave odgovore. Zavedajte se svoje intuicije in ji prisluhnite. Prisluhnite ji na vsakem koraku, saj jo boste s tem krepili in se naučili z njo ravnati. Zanimala vas bo mistika, vse kar je povezano z okultizmom, zato ste lahko prepričani, da vas bo odlikovala ustvarjalna energija in modrost, ki jo kot duša premorete v tem trenutku. Naučite se živeti s svojo neodvisnostjo, orginalnostjo in si nikoli več ne dopustite, da ne prisluhete intuiciji in da ne poslušate občutkov, ki vam jih sporoča vaše telo. Zapomnite si, da je vaša modrost resnično nepreceljiva.

Pozornost bo usmerjena v sodelovanja in skladnost z drugimi

Vse leto, in tudi sedaj vas bodo navdihovale energije, ki bodo vspodbujale harmonijo in edinstvenost v odnosih. Vpliv energij bo na vsakem koraku poskušaj najti tisti del neprehodnosti, z namenom, da jo sanirate in dokončno odpravite. Obdobje vas izjemno dobro pri tem podpira. V vaše živlejnje morda vstopajo ljudje, ki vam bodo vse to pomagali razumeti in razvozlati na kakršen koli način. Zato bo zavedanje samega sebe ponovno odigralo zelo pomebno vlogo. V tem času se še vedno učite in pridobivate izkušnje v odnosih. Zato s pomočjo energij, ki vam jih v tem trenutku prinaša vaš vsakdanj, ustvarjajte odnose, ki so vredni sodelovanja in sklepanja kompromisom. Dopustite si, da vam življenje pokaže, kaj je tisto, kar je prav. Naredite to prevrednostenje tudi pri osebah s katerimi ste tudi v dolgotrajnih stikih. Ni nujno, da gre le za vaše najbljižnje. Poglejte vse odnose in si oglejte na kakšnih temeljih stojijo. Zapomnite si, srčnost, iskrenost, pravica in spoštvanje so na lestvici prioritet najvišje in nikakor si ne dovolite, da jih zamenjate za nasvete drugih, predvsem za tiste pri katerih čutite, da gre za takšno ali malce drugačno vrsto manipulacije. Ko začutite nekakšen drugačen, neobičajen občutek, se ustavite in ga analizirajte. Saj se boste le tako lahko naučili uporabljati svojo pristnost in modrost, ki jo nosite v sebi. Spoštovanje do samega sebe in modrost, ki jo premorete, naj v vas spodbuja nek čudovit, skladen in poln sodelovanj ter kompromisov vreden odnos. Naj bo v tem tednu še povdarek na skladnih in usvarjalnih odnosih.

Prisluhnite navdihu in sposobnostim, ki jih nosite globoko v sebi

Kadar znate najti zase čas, se posvetiti trenutku svoje biti na karšenkoli način, boste zagotovo lahko prisluhnili navdihu in sposobnostim, da uresničite svoj potencial. Nahajamo se v odnobju, ko je zavedanje samega sebe izjemno pomebno, saj le tako lahko ustvarjate svojo resničnost v materialnem svetu. Pri vsakem posamezniku je nek notranji razvoj v živlejnju zelo pomemeben, saj se s tako pridobljeno izkušnjo zavedate samega sebe in to še vse bolj cenite. Zapomnite si, da spreminjaje drugih ne obo obrodilo sadov, če pa boste prmogli udejaniti ta navdih, da spremenite sebe, boste naredili neprecljiv korak v vašem življenju. Zato pogumno posežite po raznoraznih sprostitvenih tehnikah, o tovrstni literaturi in morda tudi obiskum kakšen skupine, kjer na izjemno praktičen način pokažejo kako to delati sam. Obiskovanje tovrstnih skupin je priporočljivo, da utrdite znanje, ki ga kasneje potrebujete kot posameznik. Vsekakor pa ni zdravo slepo sledenje skupinam, ljudem oz. Nečemu, za kar sami veste, da vas umetno osrečuje. Danes je vsega tega izjemno veliko in s spomočjo vaše modrosti in intuicije, tem da prisluhnete samemu sebi, boste naredili resnično veliko, če ne največ.

Naj vam v tem tednu energije romantičnosti, srčnosti in vdanosti pomagajo narediti velik premik znotraj vas. Ne postavljajte jih na pomožen tir, čež, da to pa že ni za vas. Poskušajte tokrat narediti drugače in jih začutiti pri sebi, jih sprejeti in to energijo plemenititi.

Več o numerologiji in svetovanjih na: http://www.intuicija.si/intuitivna-numerologija 

Komentarji (0)

  Bodi prvi in podaj svoj komentar! S svojim komentarjem dobiš tudi 3 žarke!

Facebook komentarji

Nalagam...