Karmen Plavčak

Tedenski numerološki namig od 29.1. - 04.2.2018

29. januar 2018    598 ogledov

 

Teden prinaša novosti, nove začetke, lahkotnost, plemenitost v vaš vsakdanj. Če ste bili pretekli teden pridni in potrpežljivi ter ste uspeli spremeniti dosedanjo metodiko delovanja, boste v tem tednu nagrajeni z energijami, ki bodo močno podprle vaše nove začetke, nove korake, projekte in sodelovanja. V tem času se dogajajo močni energijski premiki, tako na planetarni ravni, kot tudi znotraj vas. Zato je zelo pomembno, da ohranjate svoje notranje ravnovesje in pogumno, z veliko strasti uresničujete svoje ambicije. Ker bodo energije v tem tednu tudi dobro prevetrile dosedanje temelje in posledično naredile prostor popolnoma novim stvarem, bo za vsakega izmed vas čas, da sprejme te nove odgovornosti zase in pogumno zakoraka naprej. Seveda pomebno bo zaupanje v življenje, kajti življenje vam bo postreglo s stvarmi, ki si jih enostavno zaslužite oz. je namen da se zgodijo. Zato bodite odločni, pogumni in dovolj samozavestni ter pripravljeni na pozitivne spremembe.

Pred vami je teden individualnega delovanja

Morda globoko v sebi že dalj časa nosite občutek, ki vas spodbuja, da naredite oz. uresničite neko svojo edinstvenost, tisto nekaj, za kar v sebi čutite, da vas izpopolnjuje, tisto zaradi česar ste v življenju srečni. Prihaja čas, ko si boste to enostavno morali dovoliti. Dovolj je bilo odrekanja, starega načina razmišljanja in ne poguma. Čas je, da stopite na “oder” in svojo individualnost pokažete v pravi meri. Zato vsekakor potrebujete moč, katero ste do sedaj znotraj sebe pridno gradili, negovali in ohranjali pri življenju ter niste pustili, da vam jo jemljejo in vas postavljajo v podrejen položaj. Veliko vlogo v tem tednu bo igral tudi ego. Morali se boste naučiti, kdaj igro igra ego in kdaj vas vodi navdih, srce ter kje je tisto po čemer resnično hrepenite. Torej pred vami je aktiven teden, morda bo za nekoga težak, ampak pomembno bo zaupanje, saj vam je namenjena sreča, ki omogoča obvladovanje ovir.

Energije bodo prinašale gibanje in spremembe

Vaš vsakdan bodo bogatile nepričakovane spremembe. Tisti, ki niste navajeni sprejemati novosti v svoj vsakdanj boste v tem tednu imeli priložnost to občutiti na svoji koži. Dovolite si sprememb, saj vam v življenje prinašajo nove neprehojene poti, prinašajo vam odnose na popolnoma novem nivoju, prinesle vam bodo tisto, kar je za vas v danem trenutku najbolj poimebno, da naredite. Nekateri boste te premike močno začutili in naredili velike spremembe, sped drugi pa boste nanje odreagirali vsaj malo. Tisti, ki se boste pa upirali spremembam, pa verjemite, da bo življenje tudi poskrbelo za priložnosti, ko jih boste morali sprejeti, ker ne boste imeli druge izbire. Bodite odprti, sproščeni, pogumni, radi raziskujte, saj se za vsem tem za vsakega izmed vas skriva resnično čudovita dogodivščina. Nekateri boste te dni izkoristili tudi za selitev, nekateri za kratke izlete, spet drugi za dolga potovanja. Vsi ti trenutki so za vas izjemno pomebni, saj boste na ta način prevetrili ogromno energije. Teden vam dopušča, da izkusite veliko strasti, zato bodite prefinjeni, živahtni in sposobni prilagajanja.  

Vaša edinstvenost, bo zahtevala sodelovanja in kompromise

Ves ta čas, ste svoje stare vzorce mišlenja pridno spuščali in jih nadomeščali s tistimi bolj naprednimi. Novosti ste vnesli v svoj vsakdanj in šli čez kar nekaj nepričakovanih ovir in si tako utrdili nove in bolj zdrave poti v življenju. Zato je zdaj primeren čas, da resnično ne odstopate od začrtane poti. Na nekaterih področjih v življenju ste se morali naučiti stati popolnoma na svojih nogah in pot dobro prehoditi, da je postala dobro uhojena. Naučili ste se tudi tega, da vsega ne morete narediti sami. Zato so vam naproti prišli posamezniki z vašim nivojem energije in razumevanjem življenja ter vam tako pokazali, da so sodelovanja še kako pomebna. V tem tednu vas bodo energije učile sodelovanj in sprejemanja kompromisov. Zaupajte v ta proces, naučite se postaviti jasne meje in zaznali oz. videli boste, kako pomebno je pravzaprav to.

Dogajanje bo usmerjeno v odnose, fokus bo v harmoniji

Pod drobnogledom bodo vsi odnosi, tako prijateljski, poslovni kot tudi romantični. Pri marsikomu lahko preskoči tudi iskrica. Dovolite si začutiti te energije, se jih zavedati in potem narediti v odnosih harmonijo, da uravnovesite vsa pričakovanja, jasne meje in kompromise. Odnosi so v našem vsakdanjiku zelo pomebni. Zato je zelo poembno tudi to, kakšno energijo vanje vnašamo. Kajti vsak odnos deluje pod določenimi frekvencami, ki so lahko nagnjeno bolj v negativno ali bolj v pozitivno stran. Za vsakega izmed vas je izjemno pomembno v kakšnem odnosu si želi preživeti trenutke, ko ustvarja, se sprosti ali pa nameni svoje življenje. Zavedanje je na tem področju izjemnega pomena, nekateri imajo ta čut naravno aktiven v sebi, spet drugi, ga morajo prebuditi ali pa enostavno samo spraviti v harmonijo. V odnose na subtilni ravni vnašamo veliko različnih energij, le-te pa razvijajo sitaucije in življenje naprej. Ta potek na začetku, ko nismo pod tako močnim vplivom vnešenih energij, zelo dobro vidimo. Kasneje pa se ta občutek zamegli. Zato je ohranjanje tega zelo pomebno, saj le-tako lahko ohranjamo zdravo in na nek način pravo edinstveno pot odnosov, ki so nam namenjeni v tem ciklu.

Zaupanje v življenje in v sam proces življenja bo neizogibno

Veliko energije je potrebno vložiti v življenje samo, da si ga lahko organizirate tako, kot ga želite živeti. Kadar se posameznik odloči, da bo svojo pot v življenju kreiral on sam in se zaveda občutka in prav tako dela, ki je za to potreben, je pot zanj veliko bolj edinstvena in zanimiva. Vse poteka spontano oz. po točno določenem zaporedju, popolnoma naravno. Le um je tisti, ki vse to rad zakomplicira in se oviram v zapletenih situacijah ne more izogniti. V takšnem trenutku je najboljše, da se popolnoma ustavi, najde posameznik v sebi moč in se poglobi vase. Predvsem z vidika, da vidi, kaj je tisto česar si popolnoma želi oz. kako naj njegovo življenje poteka v pozitivnem smislu. Bolj ko razmišljate o hitrih premikih, še posebno o tistih čez noč, manj je vse skupaj oprijemljivo. Zato zavedanje in zaupanje v energije, ki nam jih vsakdanj življenja ponuja, da z njimi ustvarjamo svojo resničnost, zelo pomebno. Saj lahko le-tako izberete prave odločitve in jih razplete oz. tako uresničujemo svoje kratkoročne in dolgoročne cilje. Torej, zaupajte svojim pozitivnim občutkom, zaupajte občutkom v srcu, telesu in zgradite nove temelje v življenju. Saj boste le tako našli, prave odgovore in življenje bo lahko resnično in lahkotnejše. Ne zaupajte egu, saj vas je pripeljal le do točke iz katere ste želeli pobegniti. Zaupanje v življenje in njegov naraven proces je veliko bolj lahkotnejše in naravno. Verjamem pa, da sprejetje sprememb in odločitve za tak način delovanja, ki vam zaenkrat še ni pisan na kožo, pa čeprav je naraven, zna biti velikokrat zelo težak. Bodite potrpežljivi, dipomatski in vedno najdite ravnotežje.

Bodite pogumni, nasmejani in preprosto sijte. Ker boste zaupali v življenje samo, bodo od tega imeli korist vsi. Bodite odprti za nove stvari, živahtnega duha, polni entuziazma, komunikativni in vseskozi v gibanju.

Več o numerologiji in svetovanjih na: http://www.intuicija.si/intuitivna-numerologija 

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...