Karmen Plavčak

Tedenski numerološki namig 18.–24. 6. 2018

18. junij 2018    756 ogledov

Pretekli teden ste morali pošteno zavihati rokave in sprejeti prave odločitve, stopiti na pravo pot. Če ste odločitve sprejeli in jih pretehtali tudi s pomočjo intuicije, boste v tem tednu v žepu nosili jokerja in navdušenost nad življenjem kreativnosti. Joker vam bo pomagal, da se bodo stvari v zadnjem trenutku prevesile v pozitivno, za vas ugodno rešitev.

Morda sprva rešitve ne boste videli v pozitivni luči, zato zaupajte in se predajte toku energij, ki vam prinaša prave ideje, tudi prave informacije. Zaupajte svoji intuiciji, instinktu in modrosti, ki jo nosite v sebi iz preteklih življenj.

Znanje, ki ste ga kot duša že usvojili, s pridom uporabite v trenutnih situacijah, odnosih in stvareh. Izkušnje naj ne bodo zanemarljive. Energije v tem tednu vam prinašajo veliko družabnega življenja. Bodite odprti, izrazite se in poskusite pridobiti čudovite ideje, ki bodo vašo resničnost spremenile na bolje. Energije bodo v vas prebujale strast, smisel za umetnost, navdušenost, vdanost, radodarnost in optimizem. Ambicioznosti se kar ne boste mogli upreti.

V vas bodo vrela čustva, zato bo priporočljivo, da se jih dotaknete in poskušate spraviti v ravnovesje. V tem tednu se odprite zabavam in dobremu razpoloženju, ki ga energije prinašajo med vas. Tudi na poslovnem področju se odprite novim idejam in naredite kakšno dobro analizo. Raziščite področje in s pravimi informacijami počakajte na energije, ki vam prinašajo odličen rezultat.

Ambicioznost vas bo gnala v uspeh in napredovanje!

Pred nami je zelo razgiban in ambiciozen teden, ki ga bo po drugi strani ustavljala zelo upočasnjena energija, ki si želi izkušenj. Zato vas bo potisnila v notranji proces, v analizo in raziskovanje ter pridobivanje različnih informacij. Zelo pomembno bo, da si boste znali vzeti čas tudi za meditacijo, sprostitvene trenutke (joga, masaža …).

Ker bodo vašo pot zasule čudovite in raznovrstne ideje, bo zelo pomembno, da boste zanjo poprijeli in naredili dobro analizo. Če boste pridobljene informacije zelo dobro obdelali, ni razloga, da ne bi občutili sreče in uspeha.

Da boste to plat v svojem vsakdanjiku resnično začutili, vas bodo energije nagovorile k ekstrovertiranosti, smislu za odnose, obstoječim in novim stikom ter k ambicioznosti. Hitrost, s katero se boste lotevali področja svojega miselnega dela, bo pogosto povzročala, da bodo drugi zaostajali za vami. Do izraza bo prišla vaša ostra miselnost in pozornost bo včasih izražena v navihanem smislu za humor, duhovitosti, zaradi katere so bistroumna in inteligentna družba.

Veliko se boste ukvarjali s svojo ženstvenostjo

Zelo pomembno bo, če se boste zavedali, katera področja so tista, ki so v vašem življenju na neki način že izzvala izražanje vaše ženske energije. Morda se boste poglobili vase in ugotovili, kakšen proces notranje preobrazbe je potreben na področju čustev in odgovornosti za vas same. Zelo pomembno bo, da boste z zavedanjem plemenitili svojo žensko energijo, jo prepoznali, se je zavedali in se z njo izjemno kreativno izražali. Morda boste spoznali, kateri so tisti vzorci, ki v vas spodbujajo preobrazbo.

Smernice boste zagotovo lahko povlekli z vzorci svoje matere. Veliko vam bosta pomenila prepoznava in zavedanje, kdo v resnici ste. Zato bo zelo intenzivno, če si boste dovolili, da je vaša notranja ženska lahko ranljiva, intuitivna, ustvarjalna, ambiciozna in navsezadnje srečna.

Pomembno bo delovanje in plemenitenje notranje ženske energije, ki se bo izražalo navzven. Na primer pri moških je lahko odraz ženske energije navzven ženska, ki je vaša partnerica, žena, prijateljica, mama itd. Poglejte, v kakšnem odnosu sta, kje se kažejo trenja energij, potem pa to uporabite v svojo korist in se poglobite, tako da ta vzorec preslikate nase. To ne velja samo za moške, tudi ženske gredo skozi podoben proces, le da pod drobnogled vzemite vse ženske like, ki v vašem življenju igrajo pomembne vloge. Pa naj bodo to direktorice, šefinje, prijateljice, mame, stare mame.

Odkrijte in negujte svojo ženstvenost. Čas je, da se je zaveda tako ženski kot moški spol.

Potreba po osebni izkušnji bo neprecenljiva

Energije vas bodo potiskale v raziskovanje informacij prek seminarjev in delavnic na kateremkoli področju, branju člankov, knjig. Pomembno bo, da si boste znali vzeti dovolj časa zase in o dobri ideji temeljito premisliti. Da prisluhnete svojemu instinktu, bo v tem tednu zelo pomembno, saj vas bodo tovrstne izkušnje pripeljale do spoznanja, zakaj je bilo vse, tako kot je, potrebno tukaj in zdaj. Veliko idej bo krožilo okoli vas, zato bo poglobitev vase ključna, saj boste le tako lahko poprijeli za tisto pravo.

Energije vas bodo potiskale v plemenitenje notranjega stebra moči. Zato bo v tem tednu izjemno pomembno, da boste vse skupaj znali negovati in da boste svojo moč začutili najprej znotraj sebe ter jo kasneje izrazili tudi zunaj. Ne dovolite, da vas energije popeljejo v brezvoljnost, neaktivnost in v stanje 'depresije', otopelosti.

Sprejmite odgovornost za svoje življenje in se izrazite. V tem tednu vam bo zelo pisano na kožo ustvarjanje s čopičem, plesom in pisanjem poezije. Naj vam pride kreativnost v kri, v vaš vsakdan, in naj vam prinese uspeh, srečo in zadovoljstvo, da delate tisto, kar zares čutite.

Zaupajte v svojo edinstvenost in delujte odločno ter odgovorno

Pridno drvimo skozi leto, ki v vsakdan posameznika nosi cekinčke, ki odkrivajo vaše življenjsko poslanstvo, nalogo, ki jo kot duša želite izpolniti. Zato se težnji po raziskovanju svoje edinstvenosti ne morete upreti. Iz dneva v dan bolj pritiska, predvsem na tiste posameznike, ki morajo v tem času to sprejeti, prepoznati in se odzvati. Zato so ti čustveni impulzi za marsikoga lahko zelo naporni, po drugi strani pa ste jim lahko zelo hvaležni, saj v vas prebujajo edinstveno naravo, ki se mora izraziti. V tem tednu poskusite plesati, risati, peti, pisati. Videli boste, kako se vaši intuitivni kanali krepijo, odpirajo in kako zaupanje v takšen način pridobivanja informacij raste iz dneva v dan. Zaupanje vase in delovanje, da v roke vzamete vajeti vi, sta za vašo dušo izjemno zdravilna. Zavedajte se, da živite v okolju, kjer so posamezne kvalitete zelo spodbujane. Zato najdite ravnovesje na vseh področjih v življenju in se predajte sreči, ki vas čaka.

Izžarevajte strast, ambicioznost, odgovornost, kreativnost, bodite duhoviti, imejte smisel za humor in začutite uspeh ter srečo. Družite se in ustvarite zanimiva poznanstva.

Več o numerologiji in svetovanjih na: http://www.intuicija.si/intuitivna-numerologija.

Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...