Karmen Plavčak

Tedenski numerološki namig 25. 6. -1. 7 .2018

25. junij 2018    1029 ogledov

Pred nami je delovni teden. Odlikovala ga bo pridnost, delovnost, red in disciplina, sistematičnost. Čutili boste potrebo po delu in razvoju svojih idej. Zelo prav vam bo prišlo, če boste znali vztrajati še naprej. Včasih se vaša trma le obrestuje v vaši pozitivni naravi. Če ste po naravi deloholik, potem boste v tem tednu imeli izziv, da si vzamete čas zase in se poglobite vase.

Prisluhnite tistemu notranjemu občutku, tistemu delu sebe, ki vas bo popeljal do točke, kjer boste morali uporabiti svojo modrost. Modrost ste prinesli s seboj z namenom, da ne boste ponavaljali napak iz preteklosti, saj jih ne potrebujete. Sedaj je čas, da zavihate rokave in se pogumno odpravite do točke, ko boste začeli graditi svoje temelje na popolnoma novem nivoju.

K temu vedno pripomorejo energije retrogradnih planetov, ki vsakega izmed vas učijo reda in discipline. To se kaže predvsem na področju, ki je trenutno pod drobnogledom. Bodite odgovorni in ne spustite niti enega področja, kajti vsako področje ima svoj namen, da vas nauči lekcij, ki jih potrebujete za delovanje v prihodnosti. Vztrajajte!

Vztrajnost in trdo delo bosta napovedovala vaš uspeh

V tem tednu se trdemu delu, nikakor ne boste mogli upreti. Energije vam bodo prinašale priložnosti, ki jih boste zlahka izkoristili, delovali boste. Dela bo več kot čez glavo. Super bo, če boste stvari dokončali, sploh če ste z njimi do sedaj zaustajali. Glavno vodilo tega tedna bo vztrajnost. Morda ste posameznik, ki le redko začutite, da morate še vedno vztrajati. Morda ste eden izmed tistih, ki ste vrgli “puško v koruzo”. Predlagam, da ne obupate in še vedno vztrajajte. Zavedajte se, da morajo biti vaši temelji čvrsto zgrajeni, predvsem zato, da boste od te točke dalje lahko svobodno gradili vaše zgodbe. Predvsem te, ki jih od vas zahteva življenje.

Pod drobnogledom bo vaša moška energija

Izzivi tega tedna bodo usmerjeni predvsem na področje, kjer izražate oz. delujete z moško energijo. Temelje boste krepili predvsem na področju svojega delovanja, dela, službe, posla. Nikakor, vas energije ne bodo pustile več pri miru, da boste stagnirali in delovali rutinsko. Verjetno ste že v preteklosti morali spustiti veliko starih vzorcev, ki ste jih pridobili v obdobju vašega odraščanja. V tem tednu boste lahko popravljali tiste vzorce, ki ste jih ozavestili in sedaj že dobro veste, kako morajo biti nastavljeni, da boste stvari organizirali in speljali. Zato pogumno naprej. V veliko pomoč vam bo, če boste vzporedno delalovali in v analizo dajali kakšne načine delovanja, ki so delovali v preteklosti, danes pa ne gredo več naprej. Morda ste jih prerasli, morda jih morate še ozavestiti. Zelo pomembno bo, da počasi, jasno in vztrajno uredite odnose, stvari in situacije, ki vključujejo moško energijo, strukturo. Poglejte dobro in analizirajte kakšni so bili vaši odnosi z moškimi v življenju. Vsak posameznik je z svojim rojstvom pridobil potreben nivo moške energije, je njemu do sedaj sledil in z njim opravljal. Lahko se poglobite in pogledate kakšen vzor energije ste imeli priložnost videti pri vašem očetu, starem očetu in pradedu. Poglejte, kakšen je vzorec in kaj je tisto, kar morate obdržati, oplemenititi in kaj je tisto, kar je nujno potrebno, da prekinete in na novo postavite.

Odmor in umik od rutine, bo vaš fokus preusmeril v vaše notranje potovanje

Veliko zanimivih informacij vam bo prinesel čas, ki ga boste preživeli sami s seboj, lahko v tišini ali v tistih stvareh, ki uživate in vam prinašajo določene notranje uvide. S pomočjo katerih, ponavadi naredite korenite spremembe. Zato si dovolite, da se na neki točki ustavite in ne dirjate naprej. Čas je, da se ustavite, ga preživite sami s seboj. Vedno pride v umu, do raznih kombinacij misli, ki vam to preprečujejo in potem takem navadno odnehate. Naredite tokrat drugače in vztrajajte pri sebi. Na svoji poti. Vsakdanj resnično razvijajo energije, v prid vsakemu izmed vas, z namenom, da se prebudi iz dolgoletnih iluzij in prične svoj vsakdanj kreirati po svoje, svobodno in odgovorno. Kadar sledite rutini, ste zagotovo bili že priča izgorelosti, kot jo radi poimenujemo. Vsak posameznik ko pride do te točke, se popolnoma dobro zaveda, da je čas, da se ustavi in si od tistega trenutka začne svoj čas, veliko bolj zavestno organizirati. Saj nobeden izmed vas ni narejen zato, da dobesedno “dol pada” od nalog, ki si jih zada. Nikoli ne boste mogli izstopiti iz začaranega kroga, če si ne boste zdaj vzeli časa, ali trenutka le zase.

Odgovornost prevzemite v svoje roke

Veliko stvari se vam bo od tega trenutka dalje, lahko zgodilo takoj, tukaj in zdaj. Tako je, energije vsakemu izmed vas prinašajo priložnosti za odgovornost, ki si jo je naložil. Zato zaupajte in pogumno sprejmite svoje življenje v svoje roke. Zelo pomebno je, da zaupate in si dovolite občutiti občutke, ki vas pošiljajo na vam pravo pot. Odgovornost je pot do svobode, je pot katero morate prehoditi, da lahko v življenju delujete veliko bolj spontano, organizirano in usepšno. Uspeh je in vedno bo temeljil na vztrajnosti in trdemu, dolgotrajnemu delu. Morda se vidi tako, da je uspeh prišel čez noč, ampak če dobro razmislite boste se dokopali do informacij, ki vam bodo nizale alineje v dolgotrajnem grajenju teh čudovitih temeljev. Dobro postavljen temelj, baza je vedno odličen korak k temu, da je vaše življenje uspešno. Ustvarjajte, bodite odgovorni in dobro organizirani, da svoj vsakdanj čim bolj kvalitetno živite. Ne samo, da ga preživite.

Odmik in umik iz rutine, vam bo prinesel priložnost, da se poglobite vase. Zaupajte vase in v svoje občutke, ki vam narekujejo po kateri poti se morate odpraviti, da boste bližje k svojemu življenjskemu poslanstvu. Bodite pozorni na odlične razrešitve vaših idej.

Več o numerologiji in svetovanjih na: http://www.intuicija.si/intuitivna-numerologija 

Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...