Karmen Plavčak

Tedenski numerološki namig 2. - 8. 7 .2018

2. julij 2018    879 ogledov

Pa imamo “zabavo na nebu”. Energije, ki bodo plemenitile teden, ki je pred nami, bodo od vsakega izmed vas zahtevale dinamičnost, odločnost, dobro organiziranost, delovanje iz modrosti, pa čeprav si nabirate samo izkušnje. Morda se vam bo zdelo, da lahko na točki, kjer ste stojite in čakate! Kaj več morda tudi ni za izsiljevati. Lahko pa zavihate rokave in svoj prazen list papirja popišete z novimi cilji, idejami in vašo edinstveno vizijo. Narišete pot kako boste uresničevali svoje življejnjsko poslanstvo.

Pred nami je teden obilja

Čas je, da vzamete vajeti dobro v svoje roke in se ne prepuščate več življenju. Čas je, da naredite tisto, kar želite imeti. Pred nami je teden obilja, ambicioznih uresničitev in materialnih dosežkov na vseh področjih. Naj bo poln le-teh.

Pred vami je teden ambicij in ustvarjalnosti. Uporabite energije v praksi. Naredite zaključke na področjih, ki to resnično potrebujejo. Bilanca, ki ste jo naredili v odnosih, je bila narejena z namenom. Pridobljene informacije so bile resnične. Zato, če se sprenevedate in če tega še ne vidite, vam bo to zagotovo pokazano v tem tednu. Ne vztrajajte pri stvareh, ki nimajo potenciala za prihodnost. Raje spustite in spustite k sebi energije, ki vas spodbujajo k transformaciji. In v vas spodbujajo darove, potenciale in življenje z njimi. Čas transfomacije bo za vas izjemno zdravilen. Zato se ne izmikajte, ampak storite. Energije bodo podpirale vašo rahločutnost, občutljivost, intuicijo, s pomočjo katere boste lahko naredili korenite premike. Dolgoročni rezultati še čakajo na vas.

Teden ambicioznih manifestacij je pred vami

Energije tudi v tem tednu spodbujajo pozitivno manifestacijo, zato se jim nikar ne izmikajte. Nekateri ste veliko stvari do sedaj že spustili, jih preobrazili, zato se lahko darovom v tem tednu le še bolj odprete. Naučili ste se vajeti vzeti v svoje roke, zato bo izjemno pomembno, da na takšen način delujete še naprej. Tudi če je igra planetov na nebu drugačna, delujte zavestno.

Namen energij tega tedna je, da vam pomagajo uresničite vaše ambiciozne zamisli. Morda so vam že v preteklosti potrkale na vrata, pa niste bili tako pripravljeni kot ste danes. Zato je pravi čas, da se tega zavedate in s pomočjo energij oplemenitite svoje življenjsko poslanstvo. Tisti, ki pa še niste naredili nekih korenitih korakov, pa boste v tem tednu to prav zagotovo občutili.

Začeli boste spreminjati dosedanje temelje in si dali priložnost, da te ambiciozne zamisli zagledajo luč sveta. Bodite pogumni, uporabite svoje izjemne organizacijske sposobnosti, naredite si dobre plane in jih uresničite. Morda se bo sprva zdelo kot da ne deluje, vztrajajte. Na dolgi rok, boste razumeli, kakšen premik ste naredili že danes. Plemenitite samodisciplino, pogum, avtoriteto, prijaznost, koncentracijo, vdanost in zanesljivost. Torej, pogumno k uresničitvam in darovom naproti.

Zaključite s preteklostjo, razbijte iluzije in se posvetite vaši življenjski poti

Tudi v tem tednu se boste imeli priložnost soočiti z vašimi iluzijami. Morda jih do sedaj niste opazili, ampak so vas odnosi, dejanja in stvari pripeljale ravno do te točke, da na globlji ravni le to korenito obrnete. Pomembno bo, da iluzijo prepoznate, se jo zavedate in z zavedanjem spustite vzorec obnašanja, ki vam v prihodnosti ne prinaša nič obetavnega. Poglejte resnici v oči, in se soočite z vašo potjo. Ali še vedno hodite v začaranem krogu, ste v coni udobja.

Pred nami je čas, ko bo vsak izmed vas moral sprostiti še tako globoka čustva, prepričanja in jih zamenjati z veliko bolj pozitivnimi, lahkotnimi in naprednimi. Saj veste, ko razbijete iluzije, lahko uvidite, da na vaši poti stojijo stvari, odnosi in situacije točno takšne kot morajo biti. Zato, zaupajte intuitivnim uvidom, niso vam dani zaman, zaupajte svojim notranjim občutkom, ozavestite vse skupaj in se predajte poti svojega življenjskega poslanstva.

Poglejte na življenje z druge persprektive že prej. Ne čakajte, da se vam zgodijo vam “grozne” stvari. Ne pričakujte bolečih izgub. To so le trenutki, ko od vas zahtevajo, da delujete drugače, veliko bolj zavestno, srčno, iskreno in resnicoljubno.

Tišino ali miren kotiček v naravi boste izbrali z namenom

Pred vsemi je čas poglobitve, čas, ko bo vsak izmed nas imel priložnost, da svoje notranje življenje oplemeniti, zunanje stvari analizira, se potopi vase in pride do svojega bistva. Veliko bo opravka ravno s strahovi, ki se vsakemu izmed vas pojavljajo z namenom, da pridobite znanje, ozavestite dan odnos, situacijo ali projekt ter z veliko več poguma, samozavesti, jasnosti in odločnosti nadaljujete svojo pot.

Odločitev, da izberete miren kotiček v naravi, vam bo prišla na pot z namenom. Morali se boste ustaviti in v sebi najti ravnovesje. To ravnovesje bo celostno, ne samo med fizičnim in mentalnim. Morali boste najti globino, zadovoljiti svojo dušo, čustva, um in telo. Zato vam bodo zelo prav prišle razne sprotitvene tehnike, vaje. S pomočjo njih si boste na svojevrsten način pomagali, kako vso to energijo pretrasformirati v veliko bolj pozitivno obliko.

Prisluhnite ravnovesju, ki ga ustvarja narava. Prisluhnite temu naravnemu redu in videli boste, zakaj prihaja v okolju posameznika znova in znova do kaosa, stresa in ostalih negativnih situacij, dogodkov, …

Ne izmikajte se in ne idealizirajte odnosov, stvari, dogodkov

Velikokrat ob sprejetju odločitev, da boste hodili po svoji poti, glavno vlogo prevzame ego. Ponavadi je zelo pogumen, kreativen in zna zelo dobro poiskati prave odgovore v naboru izkušenj, ki jih je že doživel. Sami pa dobro veste, da spremembe ne morejo postati vaša stalnica, če vedno znova in znova delujete s starimi prepričanji, vzorci in navodili. Ego vam bo vedno znova popihal na že znane občutke in vam podal rešitve, ki do sedaj niso obrodile sadov.

Energije vas bodo dejansko prisilile, da se boste ustavili, se morali soočiti in narediti “tako kot je prav”. Prisluhnite univerzumu, ki vam prinaša najboljše v tem trenutku. Če bodo iskali krajšnjice in se priložnostim izmikali vam ne bo pomagalo prav nič. Toliko ste že vsega naredili, bili pripravljeni spremeniti, pa se morda kdaj ni poklopilo kot ste si želeli. Zato se zavedajte teh občutkov, kako vam je bilo takrat ko ste se odločili za dano spremembo in kako je bilo potem ko ste vse skupaj uresničili. Soočali se boste s starimi iluzijami, razočaranji in svojo nestrpnostjo, tudi prevarami samega sebe. Prepustite se toku dogajanj, nikakor trmasto ne vztrajajte pri starem. Vzemite si čas za daljše potovanje, lahko tudi notranje, posvetite se sebi in lastni ustvarjalnost ter izraznosti. Torej imejte razumevanje za drug, bodite človekoljubnipravični, prepričljivi, imejte svoj ponos in temperament, borbenost in strast.

Izžarevajte  samozavest in edinstvenost, uporabite pogum, vztrajnost in smisel za ravnovesje. Razumevanje, vdanost, odprt duh, občutljivost  in srčnost so energije, ki vas bodo popeljale v tem tednu k uspehu.

Več o numerologiji in svetovanjih na: http://www.intuicija.si/intuitivna-numerologija 

Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...