Karmen Plavčak

Tedenski namig: svobodno gradite nove temelje in se odprite obilju!

30. marec 2020    206 ogledov

Pred nami je teden sprememb, na eni strani lahkotnosti in dobre komunukacije, na drugi več  delovne energije, prakse in obilja, ki vam je namenjeno. V vsakem posamezniku bodo energije spodbudile gradnjo novih temeljev. Predvsem spremembe v sprejemanju nove resničnosti.S

Spremembe v sprejemanju nove resničnosti

Spremembe vaše notranjosti, bodo sedaj vidne navzen. Ohranjajte širši pogled na svet. Energije s katerimi boste uspešno delovali bodo red, vztrajnost, disciplina,  metodičnost, sistematičnost, dobra organizacija, racionalnost, natančnost, moč in praktičnost.

V teden boste zakorakali z veliko več poguma in samozavesti

Imate občutek, da je na razpolago več informacij, ki vam dajejo širšo sliko o nadaljnem delovanju? Energije lahkotnosti, sprememb in gibanja, vas bodo spodbudile k bolj racionalnim korakom. Več bo akcije. Torej, odločite se, sprejmite izziv in naredite spremembo. Naj vam energije poguma, samozavesti pomagajo oplemenititi moč v vas samih, že danes.  

S spremembami boste postali močnejši

Občutek, da se morate vedno z neko situacijo, odnosom ali projektom še vedno boriti, vam bo pomagal realizirati zastavljen načrt vaše duše.

Uporabite moč, pogum in stopite v akcijo. Čas bo primeren tudi za zaključke, sploh za tiste stvari, odnose in projekte, ki v prihodnosti nimajo nikakršnih potencialov.

Vaša praktična narava bo izžarevala

Veliko stvari boste znali pojasniti na razumski in logični ravni. S svojo vestnostjo, doslednostjo in zaneslivostjo boste z lahka prešli na višji nivo delovanja.
 
Svoboda.
 
Odločite se za svobodo. Bodite dovolj prefinjeni, sposobni prilagajanja in dobrega zdravja. Razvijajte še naprej ljubezen do dobro opravljenega dela, smisel za ravnovesje, pogum in vztrajnost.

Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...