Karmen Plavčak

Tedenski numerološki namig 12.–18. 12. 2016

9. december 2016    2258 ogledov

Pozdravljeni!

Pred vami je harmonija izjemnih, kreativnih in zdravilnih energij. Dotaknila se bo vsakega izmed vas na svojem področju. Spoznajte jih in jih povabite v svoj vsakdanjik.

Vse do sedaj ste pridno preobražali energije, postavljali svoje situacije na nove temelje, prav tako projekte, čakali na prave informacije in navsezadnje tudi na delovanje.

Pred vami je teden odločitev

Pred vami je teden, v katerem bodo sprejete jasne odločitve, dobili boste marsikatero 'potrditev' za vso vloženo energijo in trud in se tako podali na pot, kjer boste vsekakor pridobili nove izkušnje, marsikaj razkrili, se preselili, ostali v gibanju in velikih premikih. Čakajo vas jasne odločitve, odločno sprejetje odgovornosti, ki se bodo nekaterim zelo intenzivno dogajale na poslovnem področju, spet drugim v družinskem okolju.

Družili se boste in tako svoje odnose oplemenitili s prijetnimi energijami, polnimi harmonije. Dovolite si prevrednotiti poslovne, prijateljske, predvsem pa družinske in ljubezenske odnose. Začutili boste, kaj je tisto, kar potrebuje poglobitev, in kaj tisto, kar je treba za večno pretrgati. Bodite odločni in pogumno načrtujte nove priložnosti, kajti profesionalni uspeh vam je dan.

Bodite duhoviti, imejte smisel za humor in privlačite izjemne priložnosti

Kadar vaš vsakdanjik navdihujejo razigrane energije, jih poskusite sprejeti in se jim predati, da malo prevetrite svojo rutino, vsakdanjik. Če boste lahko tako lahkotni in svobodni, kot so otroci, boste priča svojim neprecenljivim darovom, ki bodo našli posluh in realizacijo.

Kadar je v vašem okolju nakopičene preveč statične, toge energije, vsekakor lahko to razumete kot začetek novih premikov. Super je, če znate v življenju na kateremkoli področju postaviti dobre okvirje in zajeziti energije. Ste kdaj pomislili tudi na to, da bi takšne 'okvirje' kasneje premikali in ostajali nenehno v gibanju?

Dopustite, da vse skupaj vsaj malo zadiha, postane pravo, sproščeno in duhovito

Poskusite se v tem tednu stvari, situacij in odnosov lotiti malo drugače, dopustite, da vse skupaj vsaj malo zadiha, postane pravo, sproščeno in duhovito. Ko boste pripravljeni na premike, na gibanje in svobodo v svojem življenju, boste z veliko entuziazma lahko ustvarjali svoje sanje. Upoštevajte svoje darove, svoje vrline, izkušnje in po drugi strani energije, ki vas v življenju kot neka višja sila potiskajo v nove dogodivščine.

Pred nami je teden odgovornosti in čustvene harmonije.

Izberite pozitivno ambiciozno pot, vzpenjali se boste hitro in prišli daleč in visoko. Energije vas bodo podpirale pri prevzemanju velikih, za nekatere novih odgovornosti. Pred vami je lahko teden, poln izkušenj ali pa ovir. Podpirale vas bodo energije ljubezni in zakona, kar pomeni, da se boste veliko ukvarjali z negovanjem in plemenitenjem energije doma in družine.

Teden je primeren za razreševanje družinskih čustvenih zapletov, izzivov

Poskušajte razviti sočutje. Poskušajte pogledati globoko vase in spoznati vzorce, po katerih delujete, od koga so prevzeti. Ozavestite jih, gre predvsem za resnična čustva in resnico, ki se izraža v odnosih. Spoznajte svojo vlogo podredljivosti, čustvene manipulacije, nenehnega prilagajanja mogoče za vas nepravim situacijam …

Velikokrat je dovolj, če razumete situacijo ali odnos in nanjo ne prilivate močnega ognja. Poskušajte najti rešitev in problem razrešiti. Če samo eden izmed vaju razume situacijo, je vse skupaj popolnoma drugače, kajti razvoj sočutja prinese veliko pozitivne energije in razrešitev. Ne izogibajte se konfliktom, ne zapirajte se vase, takšne situacije velikokrat le še poslabšajo situacijo. Odprite se energijam in pogumno razvijte komunikacijo o svojih resničnih občutkih. Le tako boste vedeli, pri čem ste in v katero smer lahko hodite skupaj z roko v roki.

Poskušajte graditi zaupanje, in ne še večjega prepada. Oddaljevanje bo vedno oddaljilo situacije, če pa boste vanje vlagali energijo, jih boste razrešili. Teden je vsekakor primeren za plemenitenje in negovanje energije v družini. Lahko se zgodijo tudi nova poznanstva, ki imajo odlične temelje za prihodnost. Uživajte v energijah tega tedna!

Da boste v tem tednu uspešno obvladovali energije, imejte voljo ter bodite strpni in prilagodljivega duha.

Več o numerologiji in svetovanjih najdete tukaj. »

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...