Simona Vrhovec

Transformacija in spremembe

piše: Simona Vrhovec
8. november 2016    831 ogledov

─îe ┼żelimo naredi spremembo, ki se bo odra┼żala na zunaj, se je treba spremeniti znotraj. In dobro je vedeti, da se lahko spremenimo le mi sami. Iz mogo─Źe celo ob─Źutka krivde raje prevzemimo odgovornost in odkrijmo notranjo mo─Ź, ki je ves ─Źas znotraj nas.

V ┼żivljenju se nau─Źimo, da je vse minljivo, vse spremenljivo. Iz tega zavedanja lahko naredimo spremembo. Ko se zaprejo ena vrata, se odprejo naslednja. In vsaka izku┼ínja je prilo┼żnost za u─Źenje. In tako rastemo. Se u─Źimo, da moramo kak┼ína vrata tudi sami zapreti. Morda od negativnih vzorcev, omejujo─Źih prepri─Źanj, stvari, ki smo jih prerasli. Zato, da gremo do ─Źudovitih novih izku┼íenj.

Velikokrat pri spremembah oklevamo, se jih trdno dr┼żimo, morda zaradi strahu, morda zaradi lojalnosti ali pa ker je iskreno v─Źasih te┼żko zapreti vrata. Vendar globoko v sebi vemo, da je to najbolje za nas. Ker smo tako zvesti sebi. In tako ┼żivimo sebe.

In v─Źasih se med transformacijo zgodi, da imamo ob─Źutek, da je potem ┼íe slab┼íe. Seveda nekaj novega je, neka sprememba. Vendar je to┬áproces, v katerem odpadajo stari vzorci, navade, navezanost na dolo─Źeno idejo.

Joga absolutno u─Źi potrpe┼żljivosti. In ─Źe smo ne vem koliko let 'nalagali' stare programe, potem si dajmo vsaj nekaj ─Źasa, da ZACVETIMO┬ána novo. Korak za korakom. In zaupajmo procesu.

Predstavljajmo si, da smo varni, da smo ljubljeni in da nas ┼żivljenje podpira.

In ko smo pripravljeni narediti pozitivne spremembe, pridejo v na┼íe ┼żivljenje ljudje, ki nas u─Źijo, navdu┼íijo s svojimi idejami, morda dobi┼í vabilo na kak┼íno delavnico ali v roke novo knjigo, ki te podpira pri spremembi.

In naj vas ne bo strah, ─Źe kdaj med procesom za─Źutimo stare spomine, stare bole─Źine. Zdaj smo dovolj mo─Źni, da jih sprejmemo in se osvobodimo te┼że.

In potem se za─Źnemo zabavati, ker smo sre─Źni s samim seboj. ┼Żivljenje postane lahkotno.

Reci spremembi DA.

Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 ┼żarke!
Nalagam...