Aleksandra Rehar

Usmeritve leta 2018

16. december 2017    1401 ogledov

Leto 2017 se poslavlja, in čeprav je bilo izjemno, je bilo obenem tudi zelo težko.

Nekateri ste imeli ogromne lekcije v prvi polovici leta, drugi v drugi polovici leta. To leto nas je preizkušalo na področju odnosov. Maske so padle z obrazov in razblinila se je iluzija v naših očeh. Na dan je prišla vsa resnica, zato smo lahko na področju odnosov videli, kdo je iz pravega 'testa' in kdo v resnici ni. Določeni ljudje so se za vedno poslovili iz naših življenj, določene smo izpustili, a pridobili ogromno novih. V tem letu smo se brusili v diamant in spoznavali globoke resnice o sebi. Učili smo se odnosa do sebe in se prenehali zlorabljati.

Naučiti ste se morali postaviti svoje prioritete in postaviti sebe na prvo mesto, graditi spoštljivejši odnos do sebe in ceniti sebe precej bolj. Še zadnji izdihljaji retrogradnega Merkurja, ki je trajal do 22. decembra, pa so nam pokazali, kaj je tisto zadnje, kar moramo izpustiti iz tega leta in se poslavlja od nas. Vse, kar je na majavih temeljih, naj odpade tukaj in zdaj.

Ne oklepajte se preveč, kar mora oditi iz vaših življenj, spustite in zaprite vrata. Nova vrata se vam odpirajo, in to so vrata manifestacije leta 2018.

V letu 2018 prihajamo v manifestacijsko leto pod vibracijo števila 11!

Kaj to pomeni?

To pomeni, da prihajamo v mojstrsko leto, kjer bomo svoje sposobnosti in darove izmojstrili in se naučili biti mi kot celostno bitje.

Če niste prečistili odnosa do sebe in drugih, vas utegne to v letu 2018 zamajati precej bolj. Če ste v letu 2017 vložili ogromno truda  vase, se vam bo to poznalo in vaše nagrade za trud prihajajo.

To pomeni, da boste manifestirali in bo leto 2017 le refleksija leta 2018! Kar ste sejali, to boste želi.

Torej v letu 2018 lahko pričakujemo harmonične odnose, spoznavanje sorodnih duš, izpolnjevanje dušnih zavez in pogodb ter leto, naklonjeno vizionarjem. To bo izjemno leto, ko bomo svojo intuicijo okrepili še stopničko višje. Okrepili boste svoje čute in sposobnosti, v vas se bosta prebudila čuječnost in sočutje do sebe in okolice. Rasli boste osebno in duhovno in vaši talenti bodo prišli do izraza.

V prihodnjem letu bo veliko duš naravnanih k dobrodelnosti zaradi dušnih dogovorov ali zavez.
V tem letu se bodo vpeljevale nove inovacije, zato bodo tudi tisti, ki stremijo k stalnemu napredku razvoja družbe, dosegali izjemne rezultate.
To leto vam bo naklonjeno, da sledite svojemu notranjemu klicu in strasti do kariere, ljubezni, odnosov. Klic bo tako močan, da ne boste mogli zanikati svoje intuicije. Le pogumno sledite temu klicu in stopite korak naprej brez strahu. Majhni koraki vas bodo pripeljali do vašega velikega cilja! Prav ta pot bo namreč nadgradila in nagradila vaša dejanja.

Za dvome v prihajajočem letu ne bo prostora. Če boste izhajali iz pomanjkanja zavesti ali strahu, boste znova vstopili v proces transformacije in predelovanja svojih lekcij (a te lekcije bodo še glasnejše in precej intenzivnejše), vse z namenom, da se prebudi vaša zavest. Povsod, kjer je v vas še iluzija, se vam bo znova pokazala resnica.

Izzivi v tem letu bodo intenzivnejši, zato boste med drugim morali ohraniti veliko mero potrpežljivosti in brezpogojno zaupanje vase. Nestrpnost in nagle oz. nepremišljene odločitve vas lahko močno tepejo. Vse bo v skladu in soozvočju z vašo vibracijo. Zato razmislite v tistem hipu in se vprašajte: "Kaj je v tej situaciji najboljša izbira zame?"

V tem letu bo tudi veliko odločanja, komu namenjate svoj čas, prostor, ljubezen, tudi izražanje strasti skozi spolnost bo vplivalo na vaše stanje duha. Naj tega ne bo premalo. Zato boste morda tudi pretehtali, s kom ste v razmerju, ali vas partner izpolnjuje ali ne. Ali vi dajete sebi dovolj ljubezni, nežnosti, topline, kar se kot posledica kaže na drugih? Ali ste sami dovolj izpopolnjeni? Ali ste v harmoniji z vsem, kar je? Če si do zdaj niste odgovorili na ta vprašanja in si nalili čistega vina, se bo cikel v 2018 le ponovil!

To bo tudi leto, ko se bo vaša notranjost (vaš notranji otrok) uravnovešala in se boste lahko dokončno pomirili s seboj. Če se še pojavi nemir v duši, je to znak, da niste v skladu s svojo vibracijo. Zato se vprašajte: "Česa me ta situacija uči, pa tega ne vidim?"

To bo izjemno leto, ko boste morali zaupati in slediti svoji intuiciji tako močno, da ne podvomite. Tukaj lahko sebe skozi uporabo tehnik pripeljete do rezultatov. Nekaterim je lažje svojo intuicijo izmojstriti skozi meditacijo, drugi pa boste imeli svojo meditacijo na sprehodih v naravi ali pod tušem. Kakorkoli slišite svoj glas intuicije, je prav. Toda uporabljajte tisto orodje, ki je vam blizu in lahkotno! Ni ne prav ne narobe in ne obstaja le en način. Če so vam bližje afirmacije, potem uporabite te, če radi mantrate, uporabljajte mantre oziroma vse, kar vam pomaga k duhovni in osebnostni rasti. Vedno pa poslušajte sebe!

Ključ do izpolnitve svojih sanj boste vi! Zato se zavestno odločite, da ste vi prva in prava izbira zase.

Vir: za vas pripravila in kanalizirala Aleksandra Rehar, Flying Wings
Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...