Mojca Gotlib

V iskanju sreče

piše: Mojca Gotlib
3. september 2018    1586 ogledov

Veliko ljudi je v iskanju svoje sreče. Dobesedno čakajo na srečo. Tako kot na avtobus. Čakajo na pravi »prevoz«, ki jim bo pripeljal srečo.

Čakajo, da bodo dosegli katerega od svojih ciljev in bodo srečni. Čakajo, da bodo dosegli nekaj, kar si močno želijo in bodo srečni. Čakajo, da jim bo nova služba, novo razmerje, nova hiša prinesla srečo. Čakajo in čakajo. Vedno je še nekje nekaj, kar jim lahko prinese srečo.

Žal čakajo zaman.  

Med njimi sem bila tudi jaz

Želela sem si partnerja in družine, ki me bodo osrečili. Želela sem si nove, lepo opremljene hiše. Želela sem diplomo in magisterij. Želela sem  novo službo in novo področje dela.

Vse to sem dobila, vendar nisem bila srečna. Prav nasprotno. Bila sem nesrečna, zagrenjena, pretežka po kilogramih in karakterju in biti v moji okolici ni bilo prijetno.

Potem sem začela brati knjige in se udeleževat različnih delavnic za osebnostno rast in začeli so se vsakodnevni drobni koraki v pravo smer, v smer odkrivanja sreče v meni.

Dojela sem, da mi sreče ne more prinesti nič in nihče od zunaj. Začela sem dojemati, da je sreča moje notranje stanje, ki se tam tudi ustvari oziroma tam že obstaja.

Ugotovila sem, da moja naloga ni, da iščem srečo okoli sebe, temveč, da v sebi odstranim vse ovire, ki sem si jih v sebi ustvarila in postavila med sebe in njo, srečo.

Odstranjevala sem ovire v sebi in zaživela sem srečno, umirjeno, izpolnjeno življenje. To stanje sreče mi pomaga pritegniti v moje življenje vse, kar si želim. Enostavno sem v toku in pretoku.

Si želiš tudi ti zaživeti srečno?

Če te karkoli v moji zgodbi ali v teh besedah pritegne, to pomeni, da vidiš svojo pot in svojo resnico, ki se ti zrcali v meni.

To je čudovita pot, pot resnice in pot do sreče, ki jo lahko prehodiva skupaj. Izjemno močno čutim, da je ena mojih glavnih nalog v tem življenju, da pomagam čim več ljudem, da zaživijo srečno.

S tem namenom sem oblikovala program v svoji ŠOLI SREČE, katere namen je, da ti najdeš svojo pot do sreče. Želim ti pomagati pri odstranjevanju vseh ovir, ki jih imaš v sebi in ti preprečujejo občutiti jo.

Pridi na predstavitev ŠOLE SREČE

Želim, da se srečava, da se začutiva in objameva.

Želim ti predstaviti sebe in program ŠOLE SREČE.

Predstavila se ti bo učenka s svojo izkušnjo iz lanskoletne prve generacije šole.

Vse to lahko doživiš na predstaviti ŠOLE SREČE.  

PRIJAVI SE TUKAJ  

Želim te spoznati ali ponovno srečati in ti predati darilo, samo moje, osebno, ki ga prejmeš na sami predstavitvi.

Prisrčno vabljen/-a, da se mi pridružiš in stopiš na pot do svoje sreče.

Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...