Emily  Enveritas

V oktobru prebudite pogum v sebi!

6. oktober 2016    1617 ogledov

Zadnji trije meseci v letu (oktober, november, december) nam ponujajo vpogled v prihajajoče leto. Poglejte, kaj vas trenutno najbolj okupira in zavzema vaše misli – to bo prevladujoča vibracija prihodnjega leta. 

Verjamem, da ste v tem letu marsikaj počistili v svojem življenju. Od tega, da ste spremenili nekatera prepričanja, morda celo službo, pa do tega, da ste nekaterim ljudem pomahali v slovo. Čas je za nekaj novega. Čas je za drznost, za pogum.

Nekje sem prebrala: »Življenje je samo eno, zato je škoda izpolnjevati tuja pričakovanja.«

Strinjam se!

Nihče med nami se ni rodil zato, da bo služabnik nekomu drugemu. Da bo čakal, kaj bodo od njega pričakovali, in izpolnjeval naloge drugih.

Ne!

Duša hoče živeti svojo pot.

Želi svoje izkušnje, veseli se svojih spoznanj, svoje ustvarjalnosti.

Bolj ko nas skrbi mnenje drugih, bolj se oddaljujemo od svojega bistva.

Bolj ko si želimo varnosti, bolj ugaša naša ustvarjalna iskra in bolj nas je strah.

Z vsakim strahom smo še majčkeno dalj sami od sebe.

In duša trpi.

Življenje se začne, ko stopiš čez rob varnosti

Drznite si narediti vsaj korak bliže k temu, kar si želite. Ne bojte se. Videli boste, da vas bo vse podprlo, če začnete slediti željam svoje duše.

Če vam kakšna stvar do zdaj ni šla – lotite se je z novo energijo in predvsem drugače. To je zelo pomembno! Ne počnite enako; rezultati ne bodo boljši.

Če je v vašem življenju področje, s katerim niste zadovoljni (ljubezen, posel, denar, zdravje ...), poglejte, kako ste se obnašali do zdaj. Kaj ste počeli? Kako ste o tej zadevi in o sebi razmišljali? Misli, prepričanja so silno pomembna, toda zdaj je čas za akcijo. Naredite nekaj drugače!

Bodite aktivni povsod tam, kjer bi želeli imeti drugačne rezultate. Če veste, kaj želite, in če boste začeli 'migati', vas bo tudi nebo podprlo. Brez delovanja pa bo le še ena možnost zbledela in ovenela.

Nehajte tuhtati – delujte!

Deli svoje izkušnje! 1
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
Nataša
  komentiral 5 leto nazaj
Popolnoma se strinjam z teboj☺<3❤
Nalagam...