Urška Trampuš

Zakaj v prejšnja življenja?

29. september 2016    737 ogledov

Večkrat me vprašajo, kakšno je moje mnenje glede prejšnjih življenj in ali se mi zdi pomembno vedeti, kaj se je zgodilo. Seveda se mi zdi pomembno in vedno bolj opažam, da ljudem prek posredovanja njim namenjene energije kot informacijo dobim, kaj se je zgodilo v enem od prejšnjih življenj in kako to vpliva na njihovo trenutno življenje. Neverjetno je namreč, kako se vse 'poklopi' in koliko odgovorov dobimo. Začnemo razumeti svojo situacijo, zakaj so v naše življenje vstopili določeni ljudje in kakšno sporočilo prinašajo s tem.

Največkrat se zgodi, da rešujete situacijo iz tistega preteklega življenja, v katerem ste najbolj trpeli, nekoga izgubili ali celo sami storili kaj hudega, in zdaj to plačujete. Naše trenutno življenje pa je rezultat najmanj treh prejšnih življenj. Zakon karme ne izpusti nobenega, kar ste dobrega ali slabega storili prej, vse se vam vrača, slabo in dobro, grdo in lepo, in samo od vas je odvisno, kako boste zadevo rešili za dobro vas samih in vseh drugih vpletenih.

Ko gre za področje ljubezni in partnerstva, se večkrat izkaže, da sta partnerja drug drugemu karmična šola in da rešujeta tisto, kar sta si storila hudega v enem od prejšnjih življenj. Takrat sta zelo pomembna odpuščanje in dopuščanje, da ljubezen spet reši vse konflikte in negativne občutke. Vedno pa je pomembno dejstvo, da vsak reagira, kot najbolje ve in zna, nikogar ne smemo obsojati, ampak zgolj sprejeti in seveda rešiti, kar se da. To sta vedno partnerja na dušni ravni iz iste dušne skupine, učita pa se istega kot vsi – brezpogojne ljubezni in sočutja. V takem primeru je situacija rešljiva le, kadar sodelujeta oba in intenzivno predelujeta svoje občutke in rešujeta tisto, kar se je zgodilo. Na žalost je danes veliko ločitev, ker pari prehitro obupajo, saj se ne zavedajo, da bodo morali zadevo rešiti v vsakem primeru, s trenutnim partnerjem ali pa z novim, vedno jih namreč čakata ista lekcija in ista situacija. Prav tako je res, da taka oseba v svoje življenje pritegne osebo, ki je podobna prejšnji, torej taka, s katero bo lahko rešila svoj osebni konflikt. S partnerjem, ki vam je bil dan prvi, lahko večkrat veliko lažje rešite situacijo kot pa z vsakim naslednjim.

Kadar pa se bolezen ali določena nerešljiva situacija dotakne majhnega otroka ali najstnika, je bila na delu energija družinske karme (obstaja namreč več vrst karm: osebna, družinska, karma prostora …). Energija odpotuje tja, kjer se bo rešila, ne glede na to, katere osebe se dotakne, in kadar je to otrok, je več možnosti, da se bo situacija rešila, kajti vsak starš je za svojega otroka pripravljen storiti marsikaj. V takem primeru se največkrat izkaže, da je za 'problem' kriv eden od staršev, tisti, ki je karmično povezan s tem otrokom. V zadnjem desetletju se dogaja prav to: z višanjem zavesti in duhovnega razvoja otroci rešujejo karme svojih staršev (vsebina karmičnega nahrbtnika se porazdeli), s tem seveda najprej sebe, ampak tudi njih. Energijsko se v takem primeru sprosti marsikatera blokada, ne da bi se nekateri tega sploh zavedali. Energije delujejo v ozadju, počasi, ampak zagotovo! Seveda nihče ne more rešiti osebne karme drugega človeka, lahko samo sprosti kakšno napetost, osebna karma je namreč stvar vsakega posameznika, vpliva pa seveda na okolico in ljudi.

Se vam še zdi, da ni pomembno vedeti, kaj se vam je hudega zgodilo v življenju pred tem in kaj je vaša karmična šola? Mogoče ne, mogoče si spet mislite, mah, nepotrebna neumnost. Kakorkoli že, prav vsak pride nekega dne na vrsto, prostovoljno ali prisilno, in v času teh intenzivnih energij okoli nas je le malo takih, ki nimajo težav oziroma so popolnoma zdravi in srečni. Smo v obdobju ženske energije in od leta 2012 je v porastu prav znanje o duhovnih vedah oziroma vseh skrivnostih življenja. Čas teče hitreje in z njim tudi vse energije.

Preveč smo se oddaljili od človeka in narave, treba se je vrniti tja, od koder izviramo. Ampak prej je treba razrešiti vse hudo, kar smo storili drug drugemu, Zemlji in vsem živim bitjem. Začnemo pa seveda pri sebi.

 

Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...