Jasmina Kandorfer

Zavajanja na stran! Sploh obstaja razlika med navadno in ekološko kozmetiko?

22. november 2019    36 ogledov

Je ekološka kozmetika nateg ali gre za dejansko razliko, če uporabljaš ekološko kozmetiko, namesto konvencionalne. 
Dejstvo je, da je velikokrat navadna kozmetika celo dražja od ekološke, saj proizvajalci porabijo veliko denarja za embalažo in oglaševanje. 
Cena torej ni tako bistvena, kot je bistvena kvaliteta. Pa je kvaliteta v ekoloških, celo doma pripravljenih kremah res boljša kot od tistih, ki jih najdemo v drogerijah?
 
Mladosten videz zaznamuje navlažena, mehka in voljna koža brez gub in gubic.
A resnici na ljubo je ljudi, ki bi se dejansko ponašali s popolno poltjo, pravzaprav bore malo. 
Večina nas namreč trpi zaradi tega ali onega problema s kožo − bodisi nelagodnega občutka zategnjene kože, ki ji primanjkuje vlage, bodisi težav, povezanimi z aknami, ogrci, mastnostjo kože itd. 
 
S proizvajalko naravne kozmetike Tanjo Sluga se bomo tokrat dotaknili problematike škodljivosti sestavin, ki so del konvencionalne kozmetike, preverili bomo, katere naravne surovine lahko uporabimo za nego kože, ne izognemo pa se niti demonstraciji, kako pripraviti domačo kozmetiko za malo denarja in velike učinke. 
Ne zamudite ogleda posnetka, hkrati pa vabljeni na bližajočo se delavnico izdelave naravne kozmetike. Več informacij o delavnici lahko najdete TUKAJ.
 
Tanja Sluga vzpodbuja ljudi, kako pomembno je dobro počutje skozi uporabo pravilne kozmetike, vzpodbuja, da se zavedamo, da kar lahko damo vase, damo lahko tudi nase. 

Tako bodo vse sestavine predvsem  naravne, koži prijazne, preproste, organske in slovenskega izvora. 

S svojim znanjem si boste lahko še naprej doma izdelovali kreme zase, za družinske člane in prijatelje, kateri bodo sigurno v času obdarovanja veseli darila, s katerimi bodo lahko naravno negovali svojo kožo, skozi zimsko obdobje.

Vir: https://klepetobkavi.si/novice/podrobnosti/zavajanja-na-stran-sploh-obstaja-razlika-med-navadno-in-ekolosko-kozmetiko.html
Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...