Andrej Pešec

Namigi za zdravje ženske energije – dr. Oleg Torsunov

1. maj 2022    999 ogledov

Ženska mora poskrbeti za to, da dovolj spi. Vzdušje v hiši mora biti harmonično. Postelja naj bo mehka, vendar ne premehka. Ženska bi morala jesti sladkarije dopoldne. Če zvečer ženska poje torto, se ta pretvori v maščobo in gube. Če ženska dopoldne uživa sladko hrano, ta zagotavlja, da njeni hormoni dobro delujejo in da je njena zunanja lepota pride bolj do izraza.

Zdrave sladkarije in mlečni izdelki, zaužiti dopoldne, zagotavljajo dobro delovanje hormonov in ženska pridobi zunanjo lepoto. Še bolje je, če kombinirate vse, torej sladkarije iz mleka in mlečnih izdelkov. Vsaka ženska bi morala imeti doma nekaj domačih mlečnih sladkarij. To dvigne razpoloženje in poskrbi, da hormoni dobro delujejo.

Kako lahko pri ženski ugotovite, da njeni hormoni dobro delujejo? Njen obraz je rdečeličen. Dobi zdravo polt. Koža postane mehka, nežna in prijetna. Izžareva privlačno energijo. Oči se ji svetijo. Zlasti smetana, ki se nabere na površini surovega mleka, predstavlja koncentrirano lunino energijo in je še posebej primerna za izboljšanje delovanja ženskih hormonov.

Kokosovi orehi in sezamova semena imajo močno Venerino energijo.

Zelenjava večinoma dozori ponoči pod vplivom lunine energije. Torej tudi zelenjava skrbi za dobro delovanje hormonov.

Statične vaje, kot je joga, zagotavljajo, da se subtilno telo očisti. Zlasti je treba vključiti noge, na primer vaje s špago. Zdrave noge, zdrava medenica in prožne mišice so zelo pomembne za zdravje žensk. Te vaje je treba izvajati zunaj, na zemlji. Če to ni možno, potem jih izvajajte doma. Nekateri mislijo:

"Živim v mestu, zato nikakor ne morem biti zdrav."

Ne, vse možnosti morate kar najbolje izkoristiti in te možnosti so vam na voljo. Preprosto začnite vaditi jogo doma.

Ženska, ki živi v mestu, potrebuje daljši spanec. Vendar ne smete vstajati pozneje kot ob 7. uri. Še bolje je, če vstanete pred 6. uro zjutraj. Zgodaj pojdite spat in zgodaj vstanite, sicer bo endokrini sistem slabo deloval.

Ženska naj spi približno 7–8 ur. Pred spanjem morate v spalnici izklopiti vse elektronske naprave.

Lunina energija se kopiči tudi v vodi. V spalnico je priporočljivo postaviti srebrno posodo z vodo. V srebru je nakopičene veliko lunine energije, zato ženskam svetujemo, naj nosijo srebrni nakit. Biseri in mesečevi kamni prav tako spadajo k ženskim kosom nakita. Teh kosov nakita vam ni treba nositi vsakič, vendar bi jih morali imeti doma.

Spati bi morali z glavo, obrnjeno proti vzhodu. Ko ženska spi z glavo obrnjeno proti jugu, njena ženska energija izgoreva.

Vir:
Kaj pa ti praviš? 1
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
Tina
  komentiral 1 leto nazaj
Hvala za informacije.
Nalagam...