Tina Ananda

Vprašajte Tino: Želim si otroka, zakaj ne morem zanositi?

piše: Tina Ananda
13. november 2016    1458 ogledov

»Draga Tina, s svojim odlašanjem, strahom pred neznanim in bojaznijo, da ni še pravi čas, se mi zdi, da sem zaklenila svojo željo po biti mati. Pred približno 10 leti se mi je tedensko sanjalo o otroku, a ker takrat niso bile 'prave razmere', imam občutek, da sem to svojo željo potisnila v nek temni kotiček svoje podzavesti in jo pustila tam. No, zdaj je prišel pravi trenutek in razmere, da bi imela otroka. Toda otrok se kar ne da pregovoriti, da bi mu s partnerjem postala starša. :) Zdi se mi, da čutim prisotnost otrokove dušice, ki me spremlja. V domišljiji si tudi pisano predstavljam, kako je ta otrok že med nami. Z vsakim mesecem se mi celo zdi, da je ta slika oz. otrok bliže in bliže. Malo sem razložila okoliščine, zdaj pa moje vprašanje. Kaj bi še lahko naredila, da bi tej dušici dala jasno vedeti, da je zelo zaželena pri nas? Namreč verjamem, da tudi medicina ne more prav veliko pomagati, če ostali pogoji niso 'poštimani'. Zaradi tega se počutim, kot da bi nekaj morala še postoriti, a nisem še ugotovila, kaj. Želim si, da po naravni poti zanosim in s partnerjem postaneva starša zdravemu otroku.« Ana

Draga Ana, najprej ena pomembna informacija, ki je nekako očitna, ampak samo, da te spomnim: sicer smo res kreatorji svojega življenja, ampak ni dejansko samo od naše odločitve odvisno, kdaj pride otrok in ali sploh pride. Sama odločitev ali pripravljenost še ne pripelje otroka na ta svet. In tudi ni dovolj želja, kajti obstajajo ženske, ki si ga zelo želijo in ga nikoli ne rodijo, in obstajajo ženske, ki si ga sploh ne želijo in ga rodijo.

Torej, najprej je treba spustiti mišljenje, da je to odvisno od našega početja, uma, odločitve, afirmacij, želje, vizualiziranja in podobno. To še posebej velja zate, ker vidim, da si želiš to zmanifestirati z mišljenjem »vse, kar si zares želim, lahko zmanifestiram«, vendar s tem nase vršiš prevelik pritisk, kot da je vse to odvisno od tebe (ali od vaju) in ne dejansko tudi od Božanskega. Moraš vedeti, da gre v tvojem primeru za ko-kreacijo tebe, partnerja IN tega otroka. In otrok bo prišel, ko bo prišel, če bo prišel – ne glede na tvoja vabila in pričakovanja. Upoštevaj, da je v tej formuli še kar nekaj 'božanskih' parametrov, izid pa je odvisen od tvoje vibracije.

V tvojem primeru na tvoji vibraciji (kar ne velja za vse, ki to berete) se je veliko bolje 'predati' in si reči »če bo, bo, če ne, pa ne«. Tako sprostiš upor, da se nekaj MORA zgoditi, kajti drugače pritiskaš na gas in zavoro hkrati. Pravzaprav v resnici še danes nimamo pojma, kako se takšen čudež novega življenja sploh zgodi, kaj šele, da bi ga z lastnimi močmi orkestrirali, in to nas dela ponižne, nas opominja, da obstaja nekaj več od naših možganov in nas vodi v občudovanje čudeža življenja in čarovnije – in takrat se sprostimo in spustimo želene manifestacije v svoje življenje.

Druga stvar pa je, da je pri 'težavah' z zanositvijo treba pogledati predvsem psihične aspekte in možne razloge, zakaj naše telo 'ne želi' zanositi. Zato ti bom postavila nekaj vprašanj:

  • Zakaj je ravno danes pravi čas, pred 10 leti pa ni bil? Zakaj so ravno današnji razlogi in razmere 'pravi' in ne kakšni drugi?
  • Kam je šel tvoj strah pred neznanim?
  • Kakšen odnos imata s partnerjem? Si čisto zares 100-odstotno želiš otroka ravno z njim?
  • ZAKAJ si sploh želiš otroka? Kakšna je tvoja namera zadaj? Kaj pričakuješ, da ti bo otrok prinesel, omogočil, dal?
  • Kaj zate pomeni vloga mame? Kakšno prtljago to prinese s sabo?
  • Kakšnih izzivov z otrokom in partnerjem se bojiš? Kaj, če otrok ne bo zdrav?
  • Kaj bi bilo tako groznega, če nikoli ne bi rodila otroka?
  • Bi lahko posvojila otroka?
  • Kaj, če nikoli ne bi vzgojila niti enega otroka?

Torej takšna vprašanja in še mnogo drugih bodo povrtala po tvoji vibraciji in našla morebitne vzroke, zakaj se telo ali psiha upirata. Če potrebuješ pomoč, se lahko pri meni prijaviš na individualno Ananda seanso.

O tem, ali imeti otroka ali ne, sem že pisala v članku, ki si ga lahko prebereš tukaj: Imeti otroka ali ne?

Več o partnerski dinamiki in kako se ta spremeni, ko pride otrok v družino, lahko prebereš tukaj: Zakaj nas naš partner ne privlači več?

Ko praviš, da se ti zdi, da je otrok »bliže in bliže«, naj te spomnim, da se vse dogaja tukaj in zdaj – naenkrat. Torej otrok dejansko ne prihaja bliže (ali da ga privlačiš k sebi od nekod), ampak se očitno tvoja vibracija približuje (uglašuje) vibraciji Ane, ki je že mama. To sta namreč dve različni Ani z različnima vibracijama, ki pa že obe obstajata v tem istem trenutku v paralelnih realnostih. Več o tem bomo govorili na Vikend šoli čaranja (s koncertom skupine Shamballa), kjer se bomo lotili manifestiranja od A do Ž. Z vidika manifestiranja si otroka ne želiš zaradi otroka samega, ampak zaradi OBČUTKA, ki ti ga bo ta otrok dal (isto velja za katerokoli drugo željo).

Če dejansko razumeš, da je vibracijska realnost veliko bolj resnična kot ta 3D-realnost (več o tem na Vikend šoli čaranja), potem ti je tudi vibracijska prisotnost otrokove dušice že lahko v tem trenutku 'dovolj'. Vibracijskega otroka že imaš – daj mu ime in se pogovarjaj z njim/njo. Naš um ne loči med mislijo (domišljijo) in realnostjo. In bolj ko se zavedaš, da je vsak kraj in oseba samo 1 misel stran, toliko bolj se lahko sprostiš v tem hologramu, ki mu pravimo Življenje na Zemlji. :)

Torej vsaka manifestacija vsakemu od nas pomeni nekaj drugega, zato se moraš predvsem potopiti in raziskati svoje občutke, zakaj sploh otrok – kaj, če ne bo šlo – kaj vse to zate osebno pomeni. In v teh odgovorih se skriva ključ za tvoje življenje in življenjski proces, ki ga živiš.

Vem, da je v mojem odgovoru ogromno 'naprednega' manifestiranja in kvantne fizike oziroma magične 'tehnologije' realnosti, zato se bomo o vsem tem poglobljeno učili na Vikend šoli čaranja, ki bo 26.–27. 11. 2016 od 10:00 do 20:30 v hotelu Medno v Ljubljani,kjer bomo še dodatno dvignili svojo vibracijo na višje nivoje z zvočnim obredom Romana Gostiše in koncertom skupine Shamballa.

Si želite novega partnerja ali izboljšano verzijo sedanjega? :) Morda si želite novo službo ali končno iti na svoje, morda si želite shujšati, več potovati, zaživeti svoje poslanstvo ali pa si želite sploh čisto novo, lažje, osvobojeno, navdušeno, strastno življenje? Katero področje svojega življenja si želite vi izboljšati? Namreč, vseh teh področij se bomo dotaknili na dogodku, spustili bomo staro in se odprli za novo ter jasno sporočili Vesolju svojo (vibracijsko) namero in želje za novo leto 2017, ki bo naše najboljše leto do sedaj! :) Prijavite se hitro na info@tina-ananda.si, ker imamo samo še nekaj prostih mest!

Vir: http://www.loving-wisdom.com/sl/
Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...